AstroVox :: Ατομική εξόρμιση Σάββατο 28-1-06.
Κεντρική σελίδα του AstroVox AstroVox
Η ερασιτεχνική αστρονομία στην Ελλάδα

Κεντρική ΣελίδαΚεντρική Σελίδα   FAQFAQ   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών    ΑστροφωτογραφίεςΑστροφωτογραφίες   ΕγγραφήΕγγραφή 
  ForumForum  ΑστροημερολόγιοΑστροημερολόγιο  ΠροφίλΠροφίλ   ΑλληλογραφίαΑλληλογραφία   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Αστροημερολόγιο 
AstroVox Forum Αρχική σελίδα »  Αστροφωτογραφίες  » Διάφορες αστρονομικές φωτογραφίες
Αναζήτηση:  που περιέχει:   
Προβολή επόμενης φωτογραφίας  Ατομική εξόρμιση Σάββατο 28-1-06.  Προβολή προηγούμενης φωτογραφίας
καθυστέρηση Slide Show:  
Ατομική εξόρμιση Σάββατο 28-1-06.
Κάντε κλικ στην εικόνα για την πλήρη έκδοση σε νέο παράθυρο 
Χρήστης: ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ
Τίτλος: Ατομική εξόρμιση Σάββατο 28-1-06.
Λεπομέρειες εικόνας: ID: 1393 - Τύπος Εικόνας: JPG - Μέγεθος: 1000 x 667 (115KB)
BBCode:
Δημοσιεύθηκε: 30/01/2006, ημέρα Δευτέρα και ώρα 0:02
Προβολές: 516
Περιγραφή Φωτ.: Αντίσκηνο,αερόθερμο και σαλέέέέπ, απαραίτητοι σύντροφοι στούς -3C.
Τοποθεσία:Πεθελινό Ν.Σερρών.(Βρίσκομαι στον μπαξέ του εξοχικού μου) 

Χρήστης Μήνυμα
Γεώργιος Ταρσούδης

Ένταξη: 14 Μαϊ 2004
Τόπος: Αλεξ/πόλη

30/01/2006, ημέρα Δευτέρα και ώρα 0:44   

Χαράς το κουράγιο σου στους -2!!! βέβαια το σαλέπι έκανε δουλειά δοκίμασε και σπιτικό κονιάκ με βύσσινα είναι το best για το κρύο.
Η Canon στους -2 ο C δεν έχει πρόβλημα γιατί νομίζω ο κατασκευαστής δίνει μέχρι 0ο C, δεν σου παρουσίασε κανένα bugs.

Γιώργος

Υπό κατασκευή / προσωρινό
http://lunarcaptures.wordpress.com/
View user's profile  Send private message  Αποστολή email  Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα      MSN Messenger 
ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ

Ένταξη: 20 Φεβ 2005
Τόπος: Κ.Σχολάρι-Θεσσαλονίκη

30/01/2006, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:25   

Γιώργο, bugs παρουσίασα εγώ κατα τις 01:30.Καθ'όλη την διάρκεια της λήψης η Canon ήταν τυλιγμένη με σακκούλα για να προφυλάσσεται και απο την υγρασία.Ο χρόνος που ήμουν μέσα στο αντίσκηνο ήταν λίγος σχετικά.Απο την στιγμή που έκανα autoguiding , έμπαινα και έβγαινα απο το σπίτι μόνο για να δώ άν όλα πάνε καλά.

Σειρά:  
Σελίδα 1 από 1 Όλες οι Ώρες είναι UTC + 3 

Photo Album Powered by Smartor

Βασισμένο στο phpBB. Η συμμετοχή στο AstroVox βασίζεται στους εξής όρους χρήσης