Jump to content

Andreas72

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    1898
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με Andreas72

  • Γενέθλια 07/19/1972

Πρόσφατοι επισκέπτες προφίλ

Ο αποκλεισμός πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένος και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

του/της Andreas72 Επιτεύγματα

Veteran

Veteran (13/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Σπάνιος
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Φήμη

  1. Andreas72

    Atik 460 mono

    Η αγγελία ολοκληρώθηκε!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο

    Είναι σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση προφυλαγμένη εξ αρχής σε βαλίτσα μεταφοράς. Για φωτογραφίες που πάρθηκαν με τη συγκεκριμένη κάμερα μπορείτε να δείτε στην σελίδα μου: www.astropixel.gr Πωλείται στα 1000 ευρώ. Θα δοθεί στο κουτί της με όλα τα παρελκόμενα. Για αποστολή εκτός Αττικής θσ προηγηθεί κατάθεση σε Alpha bank. Σε σοβαρές προτάσεις θα σταλούν και darks and Bias .

    1,000.00 EUR

  2. Η αγγελία ολοκληρώθηκε!

    • Πώληση
    • Νέο

    Όλα είναι σε πολύ καλή κατάσταση κάποια σημάδια στα plate είναι από την χρήση και απολύτως λογικό. 1.Τρίποδο Sentio βαρέως τύπου για dslr αλλά και για sw adventurer(είχε αγοραστεί για αυτό το σκοπό) μαζί με κεφαλή Triton τιμή πακέτο 160ευρω , 140€ 2.Wallimex(Samyang) 14mm for Nikon σε άριστη κατάσταση με την θήκη του .Με την αντίστοιχο αντάπτορα μπαίνει και σε Canon . 200ευρω . 180€ 3.QHY Polemaster με αντάπτορα για azeq5 η με τον αντίστοιχο αντάπτορα σε όποια βάση θέλετε σε αρίστη κατάσταση. τιμή 220ευρω ---190€ 4.Adm mini plate vixen and losmandy .Το είχα αγοράσει για την τοποθέτηση του polemaster ανάποδα στην μεγάλη dovetail που επίσης πουλάω τιμή 50ευρω 5.Adm dual saddle plate για azeq5 η με άλλο αντάπτορα για όποια βάση θέλετε τιμή 190ευρω 6.Adm dovetail Losmandy 279mm με μερικά σημάδια επάνω τιμή 90ευρω , 80€ 7.Skywatcher Evoguide 50ED με όλα τα παρελκόμενα μαζί σε κατάσταση καινούργιου τιμή 200ευρω , 180€ 8.Αrtesky guidescope ultraguide 32mm και αυτό σε κατάσταση καινούργιου τιμή 60ευρω , 50€ 9.Vixen clamp τιμή 30ευρω 10.Skywatcher 50mm finder τελείως καινούργιο τιμή 90ευρω , 70€ 11.Skywatcher διαγώνιος 2"&1.25" και αυτός αχρησιμοποίητος του κουτιού τιμή 140ευρω , 110€ Για πληροφορίες και ερωτήσεις στέλνετε ΠΜ η στο 6942035825 Για αποστολή στην επαρχία θα πρέπει να προηγηθεί κατάθεση του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό Alpha bank και έξοδα αποστολής βαραίνουν τον παραλήπτη .Για αγορά χερι-χερι συνάντηση στον Άγιο Στέφανο η Κηφισιά σταθμό ΗΛΣΑΠ. Ευχαριστώ Ανδρέας

    - €

  3. Η αγγελία ολοκληρώθηκε!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο

    Είναι σε άριστη κατάσταση πριν μερικές μέρες έγινε service στην βάση,καθάρισμα ,αλλαγή γράσων και τζόγου. Πωλείται λόγω αναβάθμισης σε μεγαλύτερη βάση . Φωτογραφικά η βάση αντέχει φορτία έως 9 κιλά .Για οπτική παρατήρηση μέχρι 15 κιλά. Θα δοθεί με την θήκη της Geoptik,τα δυο αντίβαρα , χωρίς την dual plate της ADM. Η τιμή είναι τελική στα 800 ευρώ και παρακαλώ πολύ όχι παζάρια . Θα με ενδιέφερε και ανταλλαγή με SkyWatcher EQ6 είτε η καινούργια eq6-r είτε και η παλαιού τύπου αρκεί να ειναι σε καλή κατάσταση. Επίσης για φωτογραφίες που έχουν παρθεί με την συγκεκριμένη βάση : https://www.astropixel.gr/ Για πληροφορίες επικοινωνία με πμ. Ευχαριστώ. Υ.Γ : Ξέχασα να αναφέρω ότι μαζί θα δοθεί αντάπτορας (3d printing) για τοποθέτηση polemaster στην βάση.Επισύναπτω και μια φωτογραφία με το δικό μου polemaster επάνω .

    800.00 EUR

  4. Η αγγελία ολοκληρώθηκε!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο

    Είναι σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση προφυλαγμένη εξ αρχής σε βαλίτσα μεταφοράς. Συστάσεις δεν νομίζω ότι χρειάζεται για την άξιας της και το τι ειναι ικανή να κάνει. Για φωτογραφίες που πάρθηκαν με τη συγκεκριμένη κάμερα μπορείτε να δείτε στην σελίδα μου: www.astropixel.gr Πωλείται στα 1700 ευρώ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ η ανταλλάσσεται με τις ακόλουθες color κάμερες(ισχύει η σειρά προτεραιότητας): 1. Zwo Asi 2600 color 2. Zwo Asi 294 color 3. Zwo Asi 533. Στην δεύτερη και τρίτη περίπτωση θα υπάρξει και διαφορά σε μετρητά από την πλευρά σας. Σε σοβαρές προτάσεις θα σταλούν και darks and Bias .

    1,700.00 EUR

  5. Η αγγελία ολοκληρώθηκε!

    • Ανταλλαγή
    • Μεταχειρισμένο

    Αν υπάρχει ενδιαφέρον ανταλλάσσω την συγκεκριμένη βάση σε άριστη κατάσταση (του κουτιού) με την μεγαλύτερη EQ6-r pro σε ανάλογη κατάσταση. Η βάση έχει τοποθετηθεί(εξ'αρχης) σε βαλίτσα geoptik μαζί με το αφρολέξ της αρχικής συσκευασίας και έχει αναβαθμιστεί με πλάκα dual ADM .Επίσης θα δοθεί ότι περιελάμβανε στην αρxική συσκευασία της .Έχει αγοραστεί από Πλανητάριο Θεσσαλονίκης . Θα προτιμηθεί ανταλλαγή από περιοχή της Αττικής.Βάζω στο παιχνίδι και την πώληση της. Η τιμή αφορά την βάση με τα έξτρα παρελκόμενα(|ADM,Geoptik) Για περισσότερες πληροφορίες πμ η στείλτε μου email. Ευχαριστώ Ανδρέας

    1,200.00 EUR

  6. Andreas72

    ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ.....

    1. Φακός Walimex(Samyang) 14mm f 2.8 for Nikon σε άριστη κατάσταση.Τιμή 200 ευρώ. 2. Skywatcher Skymax 127 127/1500mm Maksutov σε κατάσταση καινούργιου.Δίνεται μαζί με διαγώνιο και 2 προσοφθάλμια και επίσης βαλίτσα μεταφοράς.Επίσης θα δοθεί και φίλτρο ηλιακό μαζί. ----ΕΠΩΛΗΘΗ---. Οι τιμές ειναι τελικές και θα παρακαλέσω όχι παζάρια. Σύντομα θα ανεβάσω και φωτογραφίες. Επικοινωνία με ΠΜ.
  7. Δεν νομίζω πως σε καταλαβαίνω. Τι ακριβώς θέλεις;; Υπάρχει διαθέσιμο το 7 η adventurer δηλαδή και το 8 το ball head. Ποιο από τα δύο σε ενδιαφέρει;;;
  8. Πωλείται πλήρες οδηγητικό σύστημα -σε άριστη- σχεδόν καινούργια κατάσταση και αποτελείται από : 1.QHYCCD miniGuideScope 130 mm f/4.3 χρησιμοποιήθηκε λίγο διάστημα και είναι σαν καινούργιο. Κατέληξα σε OAG τελικά και για αυτό το λόγο παροπλίστηκε. https://www.teleskop-express.de/shop/product_info.php/language/en/info/p9096_QHYCCD-miniGuideScope-130-mm-f-4-3-inkl--Teleskopadapter.html 2. Altair GPCAM2 IMX224 Colour δεν χρησιμοποιήθηκε σχεδόν καθόλου καθώς ο σκοπός αγοράς της ήταν η πλανητική καταγραφή, κάτι που δεν συνέβη πότε. https://www.teleskop-express.de/shop/product_info.php/info/p8916_Altair-GPCAM2-IMX224-Colour-Guide-Imaging-Camera--1-2-Megapixels---Basic-Set.html Το σύστημα θα δοθεί ΠΑΚΕΤΟ και δεν θα σπάσει σε κομμάτια. Τιμή πακέτου 220 ευρώ και τα μεταφορικά δικά μου. Η τιμή είναι τελική και τυχόν παζάρια δεν θα απαντηθούν.Είναι ήδη σχεδόν 50% κάτω από την αρχική τιμή αγοράς τους. Πληροφορίες με ΠΜ .
  9. Ότι αναφέρω εδώ.Ελπίζω να σε κάλυψα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης