Jump to content

akmakas

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    164
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με akmakas

  • Γενέθλια 05/15/1973

Πρόσφατοι επισκέπτες προφίλ

Ο αποκλεισμός πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένος και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

του/της akmakas Επιτεύγματα

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. akmakas

    2022-08-21 & 22, 01_07_30 UTC, Animation of Jupiter's rotation

    Υπεροχη δουλεια...Αφωνος!
  2. Το τηλεσκοπιο πουληθηκε..Ευχαριστω για την φιλοξενια
  3. Η αγγελία ισχύει ακόμη είμαι από Θεσσαλονίκη.
  4. Φιλε αγγελε σε συγχαίρω για την προσπάθεια σου απλά έχω κάποιες πληροφορίες να σου δώσω πριν προχωρήσεις το δικό σου σαιτ.Αν δεν κάνω λάθος βρίσκεσαι στον παροχο zenfolio ενας απο τους πολλούς παροχους που σου δίνουν δωρεάν hosting αλλα και domain... Θα σε συμβούλευα λόγο εμπειρίας στον χώρο να μην συνεχίσεις να αναπτύσσεις το σαιτ σου εκεί αλλά να κλείσεις ενα domain με τελική κατάληξη info που ειναι πολυ φτηνό και να ανοίξεις ενα sait που γίνεται αυτόματα κάνοντας ένα λογαριασμό σε καποιο παροχο Ελληνικό θα έλεγα γιατί μπορεί να στο κάνουν άμεσα αυτοί. Ο λόγος ειναι πως σε αυτό τον παροχο που είσαι και γενικά σε αυτούς τους δωρεάν παροχους δεν εχεις την δυνατότητα να παίρνεις backup.Αν αύριο μεθαύριο θελήσεις να κάνεις κάποια ποιο προχωρημένη δουλειά θα πρέπει να ξεκινησεις απο την αρχή.Οι φωτογραφίες σου και όλα τα σχόλια ανήκουν στον παροχο και οχι σε εσενα.Στην χειρότερη περίπτωση είναι πως αν αυτός ο παροχος κάποτε κλείσει απλά μια μέρα θα δεις την ιστοσελίδα σου να μην υπάρχει.. Ο λόγοι είναι σημαντικοι εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρουν οπότε συνεχίζεις κανονικά.
  5. akmakas

    Ζητείται τηλεσκόπιο

    Ισως να σου κανει η δικη μου αγγελια. http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=21583
  6. 300 ευρω φιλε μου τελικη ειναι σαν καινουριο...
  7. Πωλείται το γνωστό εξαιρετικό Skywatcher dob 8 ελάχιστα χρησιμοποιημένο. Είναι σαν καινούργιο. Τιμη 300Ε Πουλήθηκε
  8. Παιδιά πρόσφατα είδα πως βγήκαν στην αγορά συστήματα Autotraking για bob τηλεσκόπια.Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να αγοράσω τον μηχανισμό (αν υπάρχει)και να τον τοποθετήσω σε να Skywatcher dob 8..
  9. akmakas

    Δοκιμή Meade Lightbridge 16" f/4.5

    ΠΩ ΠΩ ρε φίλε έχω μείνει άναυδος...Και τι δεν θα έδινα να παρατηρήσω με αυτό το θεριό...Καλορίζικο και καλούς ουρανούς είναι δικοί σου τώρα...Μια ερώτηση..Τελικά με αυτά τα τηλεσκόπια δεν υπάρχει πρόβλημα με το φακό σκόνες αέρας τα βλέπω πολύ επίφοβα!!!
  10. akmakas

    Δοκιμή Skywatcher Dob 10"

    Εξαιρετική παρουσίαση φίλε συγχαρητήρια αλλά από την άλλη μας άνοιξες την όρεξη να πάρουμε και εμείς ένα δεκάρι η ακόμη και ένα δωδεκάρι και να δώσουμε το 8!!! Well done!!!!
  11. Τι πιστεύω... Δεν πρόκειται ποτέ να πάμε κάπου με την ταχύτητα του φωτός ούτε ακόμη και με την μισή. Τι δεν πιστεύω. Πως θα πάμε κάποτε κάπου με την ταχύτητα του φωτός και πως θα ξεπεράσουμε και την γελοία ταχύτητα της ταινίας διαστημικά μπαλάκια τρίτου τύπου (Space Balls).... Που να είναι άραγε ο Ιούλιος Βερν να μας πει τι θα γίνει!!!!
  12. akmakas

    deagostini telescope

    Φίλε αν και δεν ασχολήθηκα καθόλου με αυτό το προϊόν νομίζω πως στον χώρο που δέχεται το τηλεσκόπιο τα προσοφθάλμια δεξιά έχει ένα ρυθμιστή.Εκεί αν είσαι σε μέρα με τον ερευνητή στόχευσε κάπου ένα σημείο αρκετά μακριά αν μπορείς κάποια κολόνα της δέη η κάποιο δέντρο σε απόσταση τουλάχιστον 150 μέτρα.Εφόσον κλειδώσεις το σημείο πήγαινε στο προσοφθάλμιο που τον έχεις τοποθετημένο εννοείται και γύρνα τον δεξιό ρυθμιστή από τέρμα δεξιά σιγά σιγά προς τα αριστερά.. Αν το τηλεσκόπιο σου είναι εντάξει τότε θα πρέπει να δεις ένα ανάστροφο σημείο που κλείδωσες με τον ερευνητή σου..Αν πάλι δεν δεις τίποτα τότε ίσως να παίζει κάτι με το τηλεσκόπιο κάτι δεν είναι εντάξει... Την λάμπα που λες του σπιτιού σου μιλάς???????Αν λες του σπιτιού σου είναι αδύνατο να δεις το παραμικρό γιατί απλά η λάμπα είναι πάρα πολύ κοντά..Ούτε τα απλά κιάλια δεν εστιάζουν τόσο κοντά... Έτυχε μια φορά να αγοράσω τον ερευνητή μπας και μου χαλάσει λέμε τώρα ο δικός μου και τον χρησιμοποιήσω...Δυστυχώς ήταν μια μπούρδα και μισή..Ούτε ποιότητα είχε ούτε φακούς της προκοπής..Έκανε μόνο για χαβαλέ στην παραλία...
  13. Ωραία και γεμάτη συνέντευξη πραγματικά με συνεπήρε...εύγε σε όλη την ομάδα που πραγματοποίησε αυτή την δουλειά..
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης