Jump to content

THEO-007

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    324
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με THEO-007

  • Γενέθλια 02/21/1968

Πρόσφατοι επισκέπτες προφίλ

Ο αποκλεισμός πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένος και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

του/της THEO-007 Επιτεύγματα

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Τι να σου πω τωρα. Θα πανε τζαμπα τα λογια. Οχι δεν θα παρω. Ειπα με επιστημονες ακρη δεν βγαζω. Εγω ειμαι ερασιτεχνης αστρονομος.
  2. Ειπαμε το φορουμ εδω περιεχει μονο επιστημονες. Θα βγαλω λοιπον ακρη με τοσους ανοικτομυαλους εγω ο κλειστομυαλος.
  3. Τα 1000 θα μας φανε εμας.....χαχαχαχα Σιγουρα θα αισθανονταν ντροπη για την ηλιθιοτητα που δερνει το σημερινο ελληνα οχι γιατι δεν ακολουθει την ανθρωποτητα αλλα γιατι δεν μπορει να σταθει στα ιδια του τα ποδια χρησιμοποιωντας το μυαλο του αλλα ακουει τον καθε τυχαρπαστο επιστημονισκο. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.
  4. Εδω μας εβγαλες επιστημονα τον λιακοπουλο,εμεις σε πειραξαμε?? Παω μια βολτα μεχρι το αστεροσκοπειο της ατλαντιδας,bye. ΥΓ:δεν φτανει που προσπαθουμε να βοηθησουμε,βγαινουμε και αμυαλοι... Τεσπα,ετσι γινεται σε αυτη τη χωρα,με τους "πανισχυρους" προγονους.Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας. Μεγαλα λογια φιλε. Και απο λογια ειναι ευκολα να λεμε. Εσεις μου κανατε επιστημονα τον ΚΛΕΙΔΗ ο οποιος μονο δηλωσεις ειναι. Τελος παντων δεν εχω διαθεσει να συνεχισω. Θελετε ννα ψαξετε απο μονοι σας ψαξτε. Αλλιως ακουστε τον ΚΛΕΙΔΗ και τον καθε ΚΛΕΙΔΗ.
  5. Εγω θα πω αυτο. Δεν πρεπει να εχουν λογο πουθενα αστρολόγοι, ουφολόγοι, συνομοσιολόγοι αλλα και κατευθυνομενοι επιστημονες. Γιατι για τετοιους μιλαμε. Οσο για την ημιμαθεια αστο. Οποιος διαβασζει και εχει κριση εχει διοδους. Οποιος ακουει αλλους και μετα απλα μεταφερει τοτε αστο καλυτερα. Εγω ανηκω στην πρωτη κατηγορια. Διαβαζω αλλα αν δεν διασταυρωσω και δεν σκεφτω δεν πιστευω. Σχετικα με τα λιακοπουλαιικα που μου θιξατε. Αυτος σε οτι λεει εχει αποδειξεις. Εσεις δεν εχετε στοιχεια να αντικρουσετε, παρα δηλωσουλες που κανουν καποιοι επιστημονες της στιγμης.
  6. Οχι εσυ θα μας τρελανεις σε λιγο ολους μαζι Πως γινεται παντως καθε φορα η τυχη να συνομοτει και να κρυβονται ολα τοσο περιτεχνα.... Βαλτε το μυαλο να δουλεψει και θα το βρειτε. Εγω προσωπικα το βαζω.
  7. Δηλαδη ολοι γιναμε επιστημονες. Ενταξει αφηστε το καλυτερα γιατι εγω δεν ειμαι επιστημονας.
  8. Ακριβως!Οι περσικοι πολεμοι εγιναν πολυ μετα απο τους ελληνοατλαντικους πολεμους,οταν οι ελληνες ειχαν εξαντληθει και ειχαν χασει τη δυναμη τους λογικα.Και κατεγραφη αυτος ο αδυναμος πολεμος σε κειμενα και ο αλλος,ο κολοσσιαιος περασε στο ντουκου?Αληθεια δε μου ειπες,τεχνικες καταγραφης εικονας δεν ειχα εφευρει οι σουπερ ελληνες??Να δουμε και κανενα βιντεο ντοκουμεντο....Λοιπον επειδη το λουκετο ειναι σιγουρο κλεινω εδω.Και οι αστρολογοι παντως αυτη τη λογικη ακολουθουν... Τι ακριβως ρε μεγαλε. Θα με τρελανεις. Μου γραφεις πολυ μετα, την στιγμη που δυο κοσμοι καταποντιστηκαν απο προσωπου γης πολυ πριν. Θα με τρελανεις. Ας το κλεισουμε εδω καλυτερα.
  9. Τι ειναι δηλαδη το astrovox. Oλα τα δημοκρατικα φορουμ πρεπει να παρεχουν και μια γωνιτσα για διαφορες αλλες κουβεντες. Δεν το καταλαβα δηλαδη. Τι ειναι εδω ρε παιδες.
  10. Δεν διαβαζω τιποτα οπως θελω. Εγραψα για υπερηχητικο γιατι υπερηχητικο βρηκαν. Εσεις τι θελατε να σας παρουσιασουν το 1950. Κατευθειαν το υπερηχητικο μετα απο τον πολεμο και την νικη επι της ναζιστικης γερμανιας. Τι αποηχο θα ειχε στον υπολοιπο κοσμο. Σκεφτειτε και λιγακι. Μην λετε μονο για να εχετε να λετε.
  11. Εδω μιλαμε για εποχη ελληνων ατλαντων και συ μου λες για περσικους πολεμους. Μου ανεβαζετε οτι τα τζετ φτιαχτηκαν την δεκαετια του 50 και μου λετε διαβαστο. Τι να διαβασω. Με επιβεβαιωνετε. Οσο για τον ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ειναι πολυ πιο προχωρημενος απο πολλους επιστημονες που ακουτε ορισμενοι.
  12. Μπραβο το 1950. Εμ βεβαια 6 χρονια μετα αφου ειχαν βρει το μισοκατασκευασμενο των ΝΑΖΙ.
  13. Αυτη η τεχνολογια αναπτυχθηκε απο ελληνες. Παρομοια τεχνολογια αλλα μικροτερη ειχαν και οι ατλαντες. Ολα καταστραφηκαν απο τον μεταξυ τους πολεμο. Τι υπαρχει αραγε στην ανταρκτικη στην οποια αυτη την στιγμη εχουμε θερμα επεισοδια μεταξυ ΡΩΣΩΝ - ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ. Τι θελουν να αποκτησουν. Κοιτασματα πετραιλαιου. Χαχαχαχα ας γελασω. Ολα τα στοιχεια μαγκες ειναι βυθισμενα στην θαλλασα μετα τον πολεμο τους. Τον μηχανισμο των κυθηρων ποιος μπορεσε να εξηγηση πως δουλευει μεχρι σημερα. Και να φανταστειτε οτι εχουν χρησιμοποιηση αξονικους τομογραφους τελευταιας τεχνολογιας. Τελος παντων οποιος θελει για περισσοτερα μπορει να ψαξει. Εγω μια φορα το μαθαινω γιατι ειμαι συνδρομητης σε δυο ρωσικες εφημεριδες.
  14. Στοιχεια εμειναν ελαχιστα και αυτα εχουν κλαπει απο μας εδω και χρονια. Εσυ πως εξηγεις οτι ο ΧΙΤΛΕΡ εξυμνουσε τους αρχαιους ελληνες για την τεχνολογια τους. Που βρηκε στοιχεια για να δημιουργησει υπερηχητικα αεροσκαφη που εκεινη την εποχη ηταν ακατορθωτο. Γνωριζετε οτι βρεθηκαν ολοκληρα αρχεια κατασκευων αλλα και ενα ημιπληρες αεροσκαφος. Πως εξηγεις το γεγονος οτι τα υπεροπλα του ΧΙΤΛΕΡ αρχισαν να οργανονωνται απο τον καιρο της ελληνικης κατοχης. Επισεις πως εξηγεις οτι οι συμμαχοι εκαναν αγωνα δρομο για το ποιος θα μπει πρωτος στο ΒΕΡΟΛΙΝΟ. Στο ΒΕΡΟΛΙΝΟ στο οποιο μπηκαν πρωτοι οι ΡΩΣΟΙ. Γιατι οι αγγλοι ηθελαν οπωσδηποτε αποικια κοντα στην ελλαδα (την εκαναν στην κυπρο). Γιατι οι αμερικανοι πατησαν ποδι στην σουδα. Ολοι θα πειται οτι ηταν στρατηγικο σημειο. Υπηρχαν και καλυτερα στρατηγικα σημεια ομως. Τι εβγαλαν οι αμερικανοι απο την λεγομενη σπηλια του νταβελι με φορτηγα μεσα σε μια νυχτα. Πως οι ελληνες εφτασαν στα περατα της γης και αφησαν τα μνημεια τους. Ποια ηταν το υπεροπλο το οποιο δημιουργουσε τεκτονικους σεισμους σε επιλεγμενες περιοχες στον πολεμο ΕΛΛΗΝΩΝ - ΑΤΛΑΝΤΩΝ και το οποιο βυθισε την ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ αλλα και ολο το ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ το οποιο ηταν καποτε στερια. Μηπως ειναι αυτο το οποιο δουλευετε σε πεδια του AREA 51 και το οποιο δημιουργει απο ανεμοστροβιλους τεχνητους μεχρι σεισμους. Ολα αυτα ηταν τυχαια ετσι. Και οι φωτογραφιες τυχαιες ειναι. Για μενα δεν ηταν τυχαια κυριοι. Ηθελαν να ψαξουν για κατι μεσα απο τα αρχαια ελληνικα συγγραματα πατησαν ποδι στην χωρα μας το βρηκαν και το πηραν χωρις δευτερη κουβεντα. Φυσικα οποιος θελει τα πιστευει αυτα. Οποιος θελει ας πιστευει σε σκιες. Εγω πιστευω οτι η αρχαια ελλαδα ειχε αναπτυξη καποια χρονολογια τεραστια τεχνολογικη δυναμη καποια χρονολογια που το ελληνικο πνευμα ηταν στο αποκορυφωμα του. Φυσικα δεν περιμενω ααπο κανεναν σας να τα πιστεψει αυτα αλλα και κανενας σας δεν εχει τα στοιχεια να με κανει να μην τα πιστεψω εγω. Aς το αφησουμε καλυτερα λοιπον.
  15. Εγω δεν υπερβαλω καθολου. Το λεω οπως το πιστευω. Πιστευω λοιπον πως οι αρχαιοι ελληνες κατοικησαν σε γειτονικους πλανητες στο παρελθον. Εσεις δεν τα πιστευετε γιατι θελουν καποιοι να μην τα πιστευετε.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης