Jump to content

mcstar

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    149
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της mcstar Επιτεύγματα

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. mcstar

    κιαλια

    αφου τα 12*50 δεν εχουν ζουμ, εσυ πως εκανες ζουμ μηπως γυρνουσες τη ροδελα της εστιασης νομιζοντας οτι κανεις ζουμ??και απλα εσυ αλλαζες την εστιαση?
  2. mcstar

    κιαλια

    καλα τα vixen αλλα πολλα λεφτα. τωρα τι λετε echenbach ή nikon?
  3. mcstar

    κιαλια

    Φιλε μου μην στεναχωριεσε που δεν βγηκαν καλα τα κιαλια, δεν εγινε και τιποτα. τωρα, τα nikon τα δοκιμασα μεσα στο μαγαζι , αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος , γιατι δεν μπορεσα να κοιταξω καπου εξω και κοιτουσα απο γωνια σε γωνια μεσα στο μαγαζι. οκ ηταν μεγαλο το μαγαζι αλλα δεν μπορω να βγαλω ασφαλη συμπερασματα. γιαυτο ρωτα μηπως τα ξερει καποιος. τα bresser τα βρηκα μονο στο internet αλλα σε καπου εδω κοντα μου δεν τα βρηκα. τεσπα μαλλον για τα nikon παω... καμια αλλη συμβουλη?προταση? την eschenbach την ξερετε σαν φιρμα?
  4. mcstar

    κιαλια

    πχ τα eschenbach http://www.astroshop.eu/eschenbach-arena-zoom-binoculars-8-24x50/p,15370 ?
  5. mcstar

    κιαλια

    υπαρχουν ομως ζουμ κιαλια που να φτανουν αυτη την ποιοτητα των σταθερων?
  6. mcstar

    κιαλια

    εχεις να μου προτεινεις κατι αλλο σε αυτη την τιμη περιπου ???
  7. mcstar

    κιαλια

    παντως στο site λεει οτι τα bresser ειναι πληρως πολυεπιστρωμενα ενω στα nikon απλα επιστρωμενα δεν ξερω γιατι...... πιστευεις οτι η παραπανω μεγεθυνση των bresser θα μου ειναι αχρηστη?????? επειδη θα ειναι πολυ σκοτεινα?? παντως ολα τα καλα κιαλια που ειδα μεχρι στιγμης δεν πανε πανω απο 22 αντε 25 στην μεγενθυση και αυτο με προβληματιζει σε σχεση με τα bresser. εχω την εντυπωση οτι το κανουν για λογους εντυπωσιασμου..
  8. mcstar

    κιαλια

    γεια σας παιδια πριν λιγο καιρο αγορασα τα κιαλια του lidl , τα οποια ειναι χαλια, και αποφασισα να παρω καποια καλυτερα θελω να εχουν zoom και ξερω οτι τα zoom δεν εχουν τοσο καλη αποδοση οσο τα σταθερα, αλλα εγω θελω zoom.- βρηκα δυο μοντελα ενα bresser 7-35*50 στα 120€ http://www.astroshop.eu/bresser-spezial-zoomar-7-35x50/p,2194 και ενα nikon 10-20*50 στα 130€ http://www.astroshop.eu/nikon-zoom-binoculars-action-vii-10-22x50-cf/p,5210 μην σας μπερδευουν οι τιμες στα λινκ τα βρηκα αλλου τα κιαλα και ερωτω ποια ειναι καλυτερα? τα bresser εχουν μεγαλυτερο ευρος zoom αλλα τα nikon ειναι(?) ιαπωνικα. δεν τα θελω για αστρονομια τα κiαλια. και αυτο που θελω ειναι να ειναι οσο πιο φωτεινα γινεται. και να εχουν καθαλο και οξυ ειδωλο το ξερω οτι με τα bresser στα 35* θε τρεμουν τα χερια μου και δεν θα πλεπω τιποτα αλλα σε τετοιες περιπτωσεις θα τα βαζω στο τριποδο. τι λετε??
  9. Μου κάνει εντύπωση, καθώς και τα 2 ζευγάρια που πήρα ήταν άψογα. Είσαι σίγουρος πως τα κρατάς ακριβώς οριζόντια; Ίσως είναι καλύτερα να τα πας πίσω. Ευθυγράμμιση δεν έχω επιχειρήσει ποτέ. Αν την κάνεις να κάνεις μικρές αλλαγές και να ελέγχεις συχνά το αποτέλεσμά τους. Έχω ανοίξει κιάλια, τα οποία δεν χρειαζόταν να τα ξανακλείσω. Αν έπρεπε να γίνει αυτό θα ήταν δύσκολο, ενώ υπάρχει ο κίνδυνος να λερώσεις τα πρίσματα με δακτυλιές και σκόνη. αμα πηρες εσυ ολα τα καλα τι να μεινει για εμας τους υπολοιπους. εισαι απαραδεκτος................ στο θεμα τωρα. αφου τα κιαλια ειναι bresser λεω να παρω τη bresser και να τους πω για τις μ@"$"$%ες που παραγουν και μας πουλανε και πιος ξερει μπορει να βγαλω καμια ακρη οταν και αμα εχω νεα τα λεμε. bye
  10. λοιπον παιδια βρηκα σημερα λιγο χρονο να ασχοληθω με τα lidl κιαλια λοιπον οταν κοιταω μια οροζοντια γραμμη , ο αριστερος φακος την δειχνει κατηφορικη προς τα δεξια και ο δεξιος ανηφορικη........... τι κανω εκει , να προσπαθησω ευθυγραμμιση? και δευτερο οταν κανω focus προς τη μια μερια υπαρχει αρκετο περιθωριο ενω προς την αλλη δεν εχει καθολου ισα ισα που τα καταφερνω καθε φορα. εκει τι να κανω?? αμα τα ανοιξω υπαρχει περιπτωση να καταφερω τιποτα?
  11. πως ομως μπορουμε να ειμαστε σηγουροι οτι ειναι τα ιδια??? και γιατι λες οτι δεν εχοθν σταθερο eye relief?? πως γινεται αυτο?
  12. παιδια τη σειρα τη βρηκα και απο astro-professional με ονομα "swa" http://www.astro-professional.de/html/okulare1.html http://www.astro-professional.de/SWA.JPG η τριτη σειρα απο πανω και απο APM 10 15 20 26 32 38 με 70° πεδιο και σε τιμη 360€ με το βαλιτσακι. η τιμη ειναι δευτερη καλυτερη μετα τα agena και η καλυτερη για αγορα απο την ευρωπη. πιστευω οτι ειναι τα ιδια με τα αλλα μπορει να το επιβεβαιωσει κανεις???????
  13. mcstar

    astro-professional?

    σε ευχαριστω φιλε μου αλλα δεν το βρησκω.... μηπως εχει καποιος αλλος προσωπικη εμπειρια?? και κατι αλλο η astro-professional ειναι ιδια με την APM???
  14. mcstar

    astro-professional?

    γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε την παραπανω εταιρια....... γενικες εντυπωσεις???
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης