Jump to content

marakes

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    56
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της marakes Επιτεύγματα

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Είναι ασφαλές να παρατηρήσει κανείς --και ειδικά παιδιά-- για πολλή ώρα συνεχόμενα; 10 λεπτά π.χ.; Φυσικά εννοούμε πάντα με τα ειδικά γυαλιά ή με το ειδικό φίλτρο στο τηλεσκόπιο.
  2. Καλησπέρα, ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος σύλλογος ή ομάδα παρατήρησης στη Σαντορίνη; Ή, ίσως, άτομα που θα ενδιαφέρονταν να οργανώσουμε εξόρμηση; Μαρία
  3. Ελπίζω να είχατε συμμετοχή και να κόλλησαν κι άλλοι το 'μικρόβιο'! Καμιά φωτο για μας που λείπαμε;
  4. Ταινία μικρού μήκους από τον Κρόνο Το διαστημικό σκάφος Cassini έχει στείλει πίσω στη Γη 200.000 φωτογραφίες του πλανήτη Κρόνου. Ο Fabio di Donato συνέθεσε τις καλύτερες εξ αυτών σε ένα αριστουργηματικό βίντεο (Πηγή: www.lifo.gr)
  5. Τα λέμε πάνω! Κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει!
  6. Τάκη, τον παρέλαβα και είναι σε άριστη κατάσταση. Ευχαριστώ πολύ.
  7. Πριν λίγο παρέλαβα κι εγώ (ευχαριστώ Γιώργο!). Είναι πολύ ωραίος ο χάρτης, τόσο-όσο και από άποψη μεγέθους και από άποψη βάρους, μένει τώρα να δούμε και από άποψη πεδίου -- όταν μας κάνει τη χάρη ο καιρός. Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι συνέβαλαν με τον τρόπο τους και ιδιαίτερα τον Τάσο για το χρόνο που αφιέρωσε. Καλές παρατηρήσεις σε όλους!
  8. Le voyage dans la lune/ A trip to the moon, Georges Méliès, 1902 Η πρώτη ταινία επιστημονικής φαντασίας στην ιστορία του κινηματογράφου Έξι γενναίοι αστρονόμοι ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που επισκέφτηκαν τη σελήνη, εκτοξευόμενοι από ένα τεράστιο κανόνι. Έπειτα από ένα κουραστικό ταξίδι, η διαστημική τους κάψουλα που είχε το σχήμα σφαίρας, προσγειώθηκε κατευθείαν στο μάτι του φεγγαριού.. Η συνέχεια και η πηγή: http://ithaque.gr/a-trip-to-the-moon-video/
  9. marakes

    Σελήνη 4,95 ημερών

    Φοβερή! Εναλλακτικός τίτλος: "Ξεφλουδίζοντας τη σελήνη..."
  10. Το βόρειο σέλας live! (δεν είναι ακριβώς βίντεο, αλλά...) http://www.porjus.eu/
  11. Εμπεριστατωμένη παρουσίαση και απλό στη χρήση μοντέλο. Ευχαριστούμε!
  12. Καλησπέρα κι από μένα! Πήρα κι εγώ το μάθημα, αλλά με τα μαθηματικά... έχω θέμα! Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία, σωστά; Για το dropbox στέλνω pm σε σένα filfilip? Ευχαριστώ και ...καλή τύχη σε όλους!
  13. Επικοινωνία με π.μ. Ευχαριστώ!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης