| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Μπορεί μια οργανωμένη εκστρατεία κατά της φωτορύπανσης να φέρει αποτέλεσμα; |
| Ναι |
|
63% |
[ 88 ] |
| Όχι |
|
36% |
[ 50 ] |
|
| Σύνολο Ψήφων : 138 |
|
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Bell Αστρόφιλη Ένταξη: 28 Μάρ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 77 Τόπος: Πάτρα Ηλικία: 23 Φύλο: Γυναίκα |
Δημοσιεύθηκε: 13/04/2007, ημέρα Παρασκευή και ώρα 0:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω πιστεύω ότι είναι καθαρα θέμα πολιτείας....και γι αυτο δεν πρόκειται να γίνει κάτι ,αν κ εγώ ευχαρίστως θα συμμετείχα σε οποιαδήποτε προσπάθεια.για παράδειγμα εδώ στην πάτρα οι πολιτικοί εχουν την συνήθεια να ξυλώνουν και να ξαναφτιάχνουν τις πλατείες μας.σιγά μην ασχοληθούν με την φωτορύπανση.εχουν σοβαρά πραγματα να κάνουν οι άνθρωποι...  |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MARIA ARGYRIOU Εξωγήινη Ένταξη: 22 Φεβ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 1089 Τόπος: ΚΟΖΑΝΗ Ηλικία: 22 Φύλο: Γυναίκα |
Δημοσιεύθηκε: 13/04/2007, ημέρα Παρασκευή και ώρα 1:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Bell έγραψε: | εγω πιστεύω ότι είναι καθαρα θέμα πολιτείας....και γι αυτο δεν πρόκειται να γίνει κάτι ,αν κ εγώ ευχαρίστως θα συμμετείχα σε οποιαδήποτε προσπάθεια.για παράδειγμα εδώ στην πάτρα οι πολιτικοί εχουν την συνήθεια να ξυλώνουν και να ξαναφτιάχνουν τις πλατείες μας.σιγά μην ασχοληθούν με την φωτορύπανση.εχουν σοβαρά πραγματα να κάνουν οι άνθρωποι...  |
Πάλι καλά σε εσάς φτιάχνουν και καμιά πλατεία...!!! Σε εμάς στην Κοζάνη ξεριζώνουν ότι πράσινο έχει απομείνει....  |
|
|
 |
aristarchus Ο αστροφωτογράφος μας!
Ένταξη: 17 Ιούλ 2001 Σύνολο δημοσιεύσεων: 4010 Τόπος: Αθήνα Φύλο: Ανδρας |
|
|
 |
nen Αστρόφιλη
Ένταξη: 11 Απρ 2009 Σύνολο δημοσιεύσεων: 35 Τόπος: Μεσολόγγι-Πάτρα Ηλικία: 22 Φύλο: Γυναίκα |
Δημοσιεύθηκε: 05/05/2009, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| πάρα πολύ δύσκολο το θεωρώ να καταφέρουμε κάτι..ο περισσότερος κόσμο δεν ενδιαφέρετε καθόλου.έδώ για την ρύπανση του περιβάλλοντως που βλάπτει αισθητά και τους ίδους λίγα πράγματα κάνουν.γιατί να ενδαφερούν για την φωτορύπναση.. |
|
|
 |
|