| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
john-lp Αστρόφιλος Ένταξη: 24 Μάρ 2004 Σύνολο δημοσιεύσεων: 23 Τόπος: Αθήνα (Ίλιον) Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 17/03/2012, ημέρα Σάββατο και ώρα 15:00 Θέμα δημοσίευσης: ΓΙΑ ΚΥΘΕΡΩΝΑ |
|
|
ΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΑΣ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛ. ΣΤΟ 698 8691076 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kkokkolis Εξωγήινος
Ένταξη: 16 Οκτ 2009 Σύνολο δημοσιεύσεων: 13824 Τόπος: Μουνιχία & Παγαί Ηλικία: 45 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 18/03/2012, ημέρα Κυριακή και ώρα 1:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Είδατε μια πορτοκαλί βολίδα ανάμεσα στον Στάχυ και τον Κρόνο; Τι πράγμα ήταν αυτό!  _________________ Το σύμπαν της τέχνης & οι τέχνες τ’ ουρανού |
|
|
 |
R2D2 Αστρόφιλος
Ένταξη: 23 Αύγ 2011 Σύνολο δημοσιεύσεων: 63 Τόπος: Χαλάνδρι Ηλικία: 35 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 18/03/2012, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
To είδα εγώ, αλλά μην περιμένεις εμένα να στο εξηγήσω...
Για δορυφόρο το νόμισα. |
|
|
 |
kkokkolis Εξωγήινος
Ένταξη: 16 Οκτ 2009 Σύνολο δημοσιεύσεων: 13824 Τόπος: Μουνιχία & Παγαί Ηλικία: 45 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 18/03/2012, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μετέωρο ήταν. Έπεσε σαν φλεγόμενο V1 και εξαφανίστηκε μέσα σε σπίθες. Το φαινομενικό πέρασμά του ανάμεσα στα δύο φωτεινά άστρα ήταν ανατριχιαστικό! Από σκοτεινό ουρανό θα ήταν το κάτι άλλο. _________________ Το σύμπαν της τέχνης & οι τέχνες τ’ ουρανού |
|
|
 |
Makis Εξωγήινος
Ένταξη: 01 Φεβ 2008 Σύνολο δημοσιεύσεων: 2700 Τόπος: Αθήνα(Ίλιον)-Θίσβη Βοιωτίας. Ηλικία: 18 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 18/03/2012, ημέρα Κυριακή και ώρα 15:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ότι και να κάνατε εγώ δεν μπορούσα να'ρθω επειδή έλειπα σε 2ημερη(αντι για 3ημερη)εκδρομή
με το σχολείο μου.Τουλάχιστον πήρα τα κυάλια και είδα αυτό που λέτε.Για δορυφόρο το πέρασα
και εγώ.Τι ακριβώς είναι το φλεγόμενο V1???? _________________ Μάκης Λυκόπουλος
Μέλος ΕΑΕ
www.astronomia.org.gr |
|
|
 |
kkokkolis Εξωγήινος
Δημοσιεύθηκε: 18/03/2012, ημέρα Κυριακή και ώρα 16:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κάτι βαλλιστικοί πύραυλοι που έριχναν οι Γερμανοί στο Λονδίνο, πρόδρομοι των Skud. _________________ Το σύμπαν της τέχνης & οι τέχνες τ’ ουρανού |
|
|
 |
kookoo_gr Εξωγήινος
Ένταξη: 22 Αύγ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 1613 Τόπος: Κεφαλονιά Ηλικία: 33 Φύλο: Ανδρας |
|
|
 |
kkokkolis Εξωγήινος
|
|
 |
Django Εξωγήινος
Ένταξη: 24 Μάρ 2011 Σύνολο δημοσιεύσεων: 210 Τόπος: Αθήνα Ηλικία: 43 Φύλο: Ανδρας |
|
|
 |
GL Αστρόφιλος Ένταξη: 02 Μαϊ 2009 Σύνολο δημοσιεύσεων: 75 Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ηλικία: 30 Φύλο: Ανδρας |
|
|
 |
supernovus Εξωγήινος
Ένταξη: 25 Μαϊ 2009 Σύνολο δημοσιεύσεων: 343 Τόπος: Πειραιάς Ηλικία: 46 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 27/03/2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 16:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πάντως, Γιώργο, να έχεις υπ' όψιν για να μη απογοητευθείς, ότι μπορεί να μην είναι και τόσο σκοτεινός ο ουρανός. Η Σελήνη θα είναι 1ο τέταρτο (υπολογίσιμη φωτορύπανση) και θα δύσει κάπου στις 02:00 νομίζω. Αλλιώς τι καλά που θά 'τανε! _________________ Ότι και να κάνω, δεν έχω ισημερινή...
http://therinotrigono.blogspot.com |
|
|
 |
GL Αστρόφιλος Ένταξη: 02 Μαϊ 2009 Σύνολο δημοσιεύσεων: 75 Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ηλικία: 30 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 28/03/2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι το γνωριζω οτι θα εχει φεγγαρι αλλα δεν νομιζω οτι θα ειναι τοσο απογοητευτικα τα πραγματα.
Ειναι η πρωτη φορα που παρατηρω εκτος πολης και πιστευω θα μεινω ενθουσιασμενος ακομα και με αυτην την μικρη φωτορυπανση. Οποιος βεβαια γνωριζει αν θα ειναι απογοητευτικα τα πραγματα ας με ενημερωσει να μην παω αλλιως οσοι πιστοι προσελθετε...  _________________ -Γιώργος-
Οι μετεωρολογικοί μου σταθμοί: Νίκαια http://nikaia-davis.meteoclub.gr/ , Αιγάλεω http://aigaleo-davis.meteoclub.gr/ , Μενίδι http://menidi-davis.meteoclub.gr/ |
|
|
 |
sevax Εξωγήινος
Ένταξη: 21 Μάρ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 892 Τόπος: Ελευσίνα Ηλικία: 67 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 28/03/2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| GL έγραψε: | Ναι το γνωριζω οτι θα εχει φεγγαρι αλλα δεν νομιζω οτι θα ειναι τοσο απογοητευτικα τα πραγματα.
Ειναι η πρωτη φορα που παρατηρω εκτος πολης και πιστευω θα μεινω ενθουσιασμενος ακομα και με αυτην την μικρη φωτορυπανση. Οποιος βεβαια γνωριζει αν θα ειναι απογοητευτικα τα πραγματα ας με ενημερωσει να μην παω αλλιως οσοι πιστοι προσελθετε...  |
Γιωργο παρε με στο 2105545157, ισως σε βοηθησω.  _________________
Καλες παρατηρησεις Δημητρης Γκιωνης. |
|
|
 |
PapGeo Εξωγήινος
Ένταξη: 31 Δεκ 2004 Σύνολο δημοσιεύσεων: 1261 Τόπος: Αθήνα Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 28/03/2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 22:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| GL έγραψε: | Ναι το γνωριζω οτι θα εχει φεγγαρι αλλα δεν νομιζω οτι θα ειναι τοσο απογοητευτικα τα πραγματα.
Ειναι η πρωτη φορα που παρατηρω εκτος πολης και πιστευω θα μεινω ενθουσιασμενος ακομα και με αυτην την μικρη φωτορυπανση. Οποιος βεβαια γνωριζει αν θα ειναι απογοητευτικα τα πραγματα ας με ενημερωσει να μην παω αλλιως οσοι πιστοι προσελθετε...  |
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά η σελήνη με την φωταύγειά της επιδρά σημαντικά - προσθετικά στην ήδη βεβαρυμμένη περιοχή του Κιθαιρώνα. Κράτα την όρεξή σου για την επόμενη νέα σελήνη, αν θες να δεις πραγματικά deep sky objects… |
|
|
 |
miketz Νέος
Ένταξη: 21 Δεκ 2011 Σύνολο δημοσιεύσεων: 18 Τόπος: Αθήνα-Ν.Σμύρνη Ηλικία: 27 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 21/04/2012, ημέρα Σάββατο και ώρα 13:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα είναι κανένας σήμερα Κιθαιρώνα?
Σκέφτομαι να πάω.Πρώτη φορά. |
|
|
 |
|