| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Εξωγήινος Ένταξη: 25 Ιούλ 2005 Σύνολο δημοσιεύσεων: 896 Τόπος: ΑΘΗΝΑ Ηλικία: 52 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 25/07/2008, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Κατερινα έγραψε: |
Κατά βάση η ανάγκη της Ροζαλίας μου (εστ. μήκος 2500mm)..... |
Ροζαλία; Ροζαλίαααααα; Δεν το πιστεύω. Και να σκεφτείς ότι έχω ονοματίσει το πλείστον των ιδιοκτησιών μου (πχ η Μοτοσυκλέττα μου ήταν "Συλβέστρος") αλλα το τηλεσκόπιο;
Αλλα βρε Κατερίνα μου, 2,5μ τηλεσκόπιο και Ροζαλία; Χάθηκε κάτι πιό επικό; Είναι σαν έχεις έναν παλαιστή του Σούμο και να τον φωνάζεις....Κούλη
Δημήτρης _________________ Δημήτρης |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sevax Εξωγήινος
Ένταξη: 21 Μάρ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 892 Τόπος: Ελευσίνα Ηλικία: 67 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 25/07/2008, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ έγραψε: | | Κατερινα έγραψε: |
Κατά βάση η ανάγκη της Ροζαλίας μου (εστ. μήκος 2500mm)..... |
Ροζαλία; Ροζαλίαααααα; Δεν το πιστεύω. Και να σκεφτείς ότι έχω ονοματίσει το πλείστον των ιδιοκτησιών μου (πχ η Μοτοσυκλέττα μου ήταν "Συλβέστρος") αλλα το τηλεσκόπιο;
Αλλα βρε Κατερίνα μου, 2,5μ τηλεσκόπιο και Ροζαλία; Χάθηκε κάτι πιό επικό; Είναι σαν έχεις έναν παλαιστή του Σούμο και να τον φωνάζεις....Κούλη
Δημήτρης |
Επικό; ΙΒΑΝ; . Προσοφθάλμιο "Τουίτη" έχεις;  _________________
Καλες παρατηρησεις Δημητρης Γκιωνης. |
|
|
 |
Στέφανος Σοφολόγης Εξωγήινος
Ένταξη: 01 Ιούν 2004 Σύνολο δημοσιεύσεων: 2201 Τόπος: Λάρισα Ηλικία: 43 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 25/07/2008, ημέρα Παρασκευή και ώρα 23:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δείξτε λίγη κατανόηση! Η Ροζαλία είναι ένα ευαίσθητο και συνεσταλμένο ...μπλέ LX200 που δυστυχώς δεν έβγαινε σε ροζ!
Ευτυχώς υπάρχουν λύσεις! http://www.vivechrom.gr/ _________________ "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; Ο ουρανός δικός μου..." Κώστας Κινδύνης
"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης |
|
|
 |
seirios14 Αστρομανιακός
Ένταξη: 24 Ιαν 2008 Σύνολο δημοσιεύσεων: 115 Τόπος: ΠΑΤΡΑ Ηλικία: 41 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 26/07/2008, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στέφανε... θα μαλώσουμε....
Δουλεύω στη www.chrotex.gr
 _________________ Φιλικά,
Λεωνίδας |
|
|
 |
|