| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Στέφανος Σοφολόγης Εξωγήινος
Ένταξη: 01 Ιούν 2004 Σύνολο δημοσιεύσεων: 2201 Τόπος: Λάρισα Ηλικία: 43 Φύλο: Ανδρας |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Γιάννης Ευφραιμίδης Εξωγήινος
Ένταξη: 13 Ιούλ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 755 Τόπος: Εξωτικό Πατήσι Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 05/08/2009, ημέρα Τετάρτη και ώρα 22:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επειδή σίγουρα θα είμαι εν ταφ-θα, κτυπήστε μου το
κασονάκι τρείς φορές συνθηματικά για να μη τη χάσω!
_________________ Αστρονομική Ένωση Σπάρτης |
|
|
 |
Despet Εξωγήινος
Ένταξη: 16 Οκτ 2005 Σύνολο δημοσιεύσεων: 1949 Τόπος: Καλλιθέα -(Αθήνα)-Σύρος Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 05/08/2009, ημέρα Τετάρτη και ώρα 22:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στέφανε,
Θαυμάζω ώρες-ώρες το ....χιούμορ σου....
Είναι βέβαιο ότι από εκεί που θα ευρισκόμαστε...τότε,θα έχουμε άνεση χρόνου για να απολαύσουμε όχι μόνο την έκλειψη του 2088 αλλά και όλα τα άλλα, τα μελλούμενα να συμβούν στο ΣΥΜΠΑΝ....
_________________ Πέτρος Δεσύπρης
Corvus Eye Observatory
ATHENS / S Y R O S
http://www.ceo-despet.blogspot.com/
http://solarchat.natca.net/index.php/en/ |
|
|
 |
Στέφανος Σοφολόγης Εξωγήινος
Ένταξη: 01 Ιούν 2004 Σύνολο δημοσιεύσεων: 2201 Τόπος: Λάρισα Ηλικία: 43 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 05/08/2009, ημέρα Τετάρτη και ώρα 22:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιάννη, αν δεν σου χτυπήσω από πάνω, θα σου χτυπήσω από δίπλα!
_________________ "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; Ο ουρανός δικός μου..." Κώστας Κινδύνης
"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης |
|
|
 |
Bi2L Εξωγήινος
Ένταξη: 05 Απρ 2004 Σύνολο δημοσιεύσεων: 5980 Τόπος: Corfu, Greece Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 05/08/2009, ημέρα Τετάρτη και ώρα 22:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πανω που πηγα να κανω και εγω αυτη την Δημοσιευση...αλλα με προλαβες, φτου...
Λοιπον εχουμε και λεμε...
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙΤΕ δεν προκειτε για νεο Πραξικοπημα...δεν σκοτεινιαζει γιατι ξαναηρθε η Χουντα!! Αλλα γιατι η ΣΕΛΗΝΗ θα βρεθει μπραστα απο τον Ηλιο περιπου στις ~13:45 (GMT+3) ωρα Ελλάδος!!!
Τωρα Να δω ποιος θα μου βγαλει το φιλτρο μπροστα απο την φωτογραφικη...το σιγουρα ειναι οτι δεν θα μπορω να το κανω μονος μου γιατι θα μου παρει περισσοτερο χρονο απο τα λεπτα τις Ολικοτητας!
Στεφανε το 2088 θα εισαι ουτε λιγο ουτε πολυ 118 ετων
εγω απο την αλλη θα ειμαι 104 και 10 ημερων
Γιαννη μην ανησυχεις....ουτε 126 ετων δεν θα εισαι!
...ας ελπισουμε μεχρι τοτε να μην εχουμε παθει κανεναν καταραχτη! (αλλα μεχρι τοτε θα εχουν βγει βιονικα ματια f/0.8 10mm με δυνατοτητα αναβαθμισεις σε f/0.6 και με προσθηκη ηλιακου φιλτρου !!!)
Εγω παντως το εβαλα και στην υπογραφη μου!!
Αφου δεν προκειτε να το χασω!!
(δεν το ξεχασα το Rapanui)
_________________ Βασίλης Μεταλληνός
OO 16 1600 f4 Dob
ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6
TOA130 1000 f7.7 Temma2 OTASC
ED80 600 f7.5, PST/Coronado, Vixen9x63
Canon 40D 400D 30D, Qhy5, wat120n+
2009年7月22號日食 http://astrocorfu.blogspot.com
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Bi2L στις 05/08/2009, ημέρα Τετάρτη και ώρα 23:03, 1 φορά |
|
|
 |
petrosl Αστρομανιακός
Ένταξη: 28 Ιούλ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 162 Τόπος: ΑΘΗΝΑ, ΒΥΡΩΝΑΣ Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 05/08/2009, ημέρα Τετάρτη και ώρα 22:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ωραιότατα!!! Θα είμαστε όλοι πάνω στο άνθος της νιότης μας! Θα έχω έναν σούπερ πολύ τέλειο εξοπλισμό και ήδη έχω παραγγείλει βιονικά μάτια με ενσωματωμένα φίλτρα από ebay. Δυσκολεύτηκα λίγο για δωμάτιο αλλά τελικά έκλεισα στο Μεσολόγγι. Αυτά τα φαινόμενα όταν γίνονται μέσα στην πόρτα μας δεν είναι να τα χάνεις.
|
|
|
 |
nansy Εξωγήινη Ένταξη: 01 Απρ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 1360 Τόπος: Κοζάνη Ηλικία: 22 Φύλο: Γυναίκα |
Δημοσιεύθηκε: 05/08/2009, ημέρα Τετάρτη και ώρα 23:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ πάλι αν θα ζω τότε θα είμαι 98 χρονών..βέβαια αν αυξηθεί το όριο ζωής ή βρεθεί το ελιξήριο της νεότητας τότε έχω μια παραπάνω ελπίδα..
Κεντρική Ελλάδα ε??Μάλιστα...νομίζω ότι έχω άπλετο χρόνο να κλείσω δωμάτιο σε ξενοδοχείο..
|
|
|
 |
vtsamis Εξωγήινος
Ένταξη: 29 Μάρ 2001 Σύνολο δημοσιεύσεων: 1916 Τόπος: Χαλάνδρι Αττικής Ηλικία: 45 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 05/08/2009, ημέρα Τετάρτη και ώρα 23:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδιά προς τι η βιασύνη για το 2088;
Εκλείψεις έχει και πιο μετά, δε σταματάνε. Έχει και το 2090 στη Γαλλία, για όποιον δε μπορέσει.
Εκτός αν επιμένετε ντε και καλά Ελλάδα!
|
|
|
 |
nansy Εξωγήινη Ένταξη: 01 Απρ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 1360 Τόπος: Κοζάνη Ηλικία: 22 Φύλο: Γυναίκα |
Δημοσιεύθηκε: 06/08/2009, ημέρα Πέμπτη και ώρα 0:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλά και πριν το 2088 θα γίνουν άλλες τόσες καταρχάς έχουμε πολύ καιρό μέχρι τότε..Ποιος ζει και ποιος πεθαίνει μέχρι τότε..
|
|
|
 |
supernovus Εξωγήινος
Ένταξη: 25 Μαϊ 2009 Σύνολο δημοσιεύσεων: 339 Τόπος: Πειραιάς Ηλικία: 46 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 06/08/2009, ημέρα Πέμπτη και ώρα 0:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φτου! Πάει, κι αυτή θα τη χάσω. Εκεί που θα βρίσκομαι τότε, μάλλον δεν θα παρεμβάλεται η Σελήνη ανάμεσα σ'εμένα και τον Ήλιο
|
|
|
 |
Dimitris M. Εξωγήινος
Ένταξη: 11 Απρ 2009 Σύνολο δημοσιεύσεων: 449 Τόπος: "S" Cephei & Κεντρική Εύβοια Ηλικία: 36 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 06/08/2009, ημέρα Πέμπτη και ώρα 6:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χμμ.... 2088... πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι σοβαρα την αγορα ενος ηλιακου τηλεσκοπιου... τι ειναι 79 χρονια;
θα περασουν διχως να το καταλαβουμε!!! Πρεπει να εχουμε προετοιμαστει καταλληλα μεχρι τοτε!!
_________________ “Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is to not stop questioning.”
― Albert Einstein |
|
|
 |
alepohori Εξωγήινος
Ένταξη: 01 Ιούλ 2006 Σύνολο δημοσιεύσεων: 2298 Τόπος: Αθήνα Ηλικία: 36 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 06/08/2009, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εντάξει κύριε Σοφολόγη μας! Το καταλάβαμε ότι η έκλειψη του Καστελλόριζου ήταν η μητέρα, κόρη, πεθερά, γιαγιά όλων των εκλείψεων!
Συνεχίζουμε όμως να περιμένουμε να σας δούμε σε κάποια από τις προσεχείς! Δε γλυτώνετε έτσι!
_________________ Δημήτρης Καπετανάκης
CGCG108-138: Όταν βιώνεις τη διαφορά αντίληψης και θέασης, τότε γκρεμίζεις τα οπτικά όρια!
Το flickr μου |
|
|
 |
nikos paschalis Εξωγήινος
Ένταξη: 03 Ιούν 2005 Σύνολο δημοσιεύσεων: 347 Τόπος: Skiathos Ηλικία: 33 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 06/08/2009, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπον επειδη και γω νομιζω οτι αυτη την εκλειψη θα την δω απο την "αναποδη" η οπως αλλιως θελετε , η γυναικα μου μου προτεινε μια πολλη ωραια ιδεα...
Να φτιαξω μια "χρονοκαψουλα" που θα παραδειδεται απο γονιο σε παιδι και θα ανοιχτει μια εβδομαδα πριν απο εκεινη την εκλειψη.
Οποτε να την δουν μαλλον τα εγγονια μου.....
Τι λετε ?
"Εμπνευσμενο απο την ταινια "Knowing"
_________________ Νίκος Πασχάλης
Αστεροσκοπείο Nunki-Σκιαθος
www.nunki.gr |
|
|
 |
Stefanis Nikos Αστρομανιακός
Ένταξη: 03 Απρ 2006 Σύνολο δημοσιεύσεων: 144 Τόπος: Πειραιάς Ηλικία: 36 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 06/08/2009, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε παιδιά δεν βλέπω καλά, καποιος να "ξελακώσει" τα ραδίκια, μου χαλανε το seeing....
|
|
|
 |
draculas Εξωγήινος
Ένταξη: 02 Απρ 2006 Σύνολο δημοσιεύσεων: 850 Τόπος: Καλαμάτα Ηλικία: 33 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 06/08/2009, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλα καλα.. λετε εσεις! εγω θα είμαι εκεί να την δω!!
(Draculas...)
|
|
|
 |
|