AstroVox :: Επισκόπηση Θ.Ενότητας - 9ο Θερινό Σχολείο Αστρονομίας 2008
Κεντρική σελίδα του AstroVox AstroVox
Η ερασιτεχνική αστρονομία στην Ελλάδα

Κεντρική ΣελίδαΚεντρική Σελίδα   FAQFAQ   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών    ΑστροφωτογραφίεςΑστροφωτογραφίες   ΕγγραφήΕγγραφή 
  ForumForum  ΑστροημερολόγιοΑστροημερολόγιο  ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Αστροημερολόγιο 
9ο Θερινό Σχολείο Αστρονομίας 2008
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    AstroVox Forum Αρχική σελίδα -> Η αστρονομία στην Ελλάδα
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nansyOffline
Εξωγήινη
Ένταξη: 01 Απρ 2007
Σύνολο δημοσιεύσεων: 1360
Τόπος: Κοζάνη
Φύλο: Γυναίκα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 27/03/2008, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:23    Θέμα δημοσίευσης: 9ο Θερινό Σχολείο Αστρονομίας 2008 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τον Ιούλιο το Θερινό Σχολείο Αστρονομίας 2008

Στο 9ο Θερινό Σχολείο Αστρονομίας θα υπάρχουν και πάλι τρία τμήματα:

Το τμήμα 1ης βαθμίδας, για αρχαρίους,

το τμήμα 2ης βαθμίδας για προχωρημένους και

το τμήμα 3ης βαθμίδας για την Ολυμπιάδα.

Τα δύο πρώτα τμήματα θα λειτουργήσουν κανονικά, όπως και τις άλλες χρονιές, στο προαύλιο του 1ου Λυκείου Βόλου, κατά τις βραδινές ώρες από 9 έως 12 μ.μ. Το δικαίωμα συμμετοχής για όλα τα μαθήματα των τμημάτων αυτών, ορίστηκε στο ποσό των 20 €.

Το τμήμα της Ολυμπιάδας θα λειτουργήσει εφέτος όχι μόνο τις βραδινές ώρες, κατά τις οποίες θα γίνεται και πρακτική εξάσκηση στο ύπαιθρο, αλλά και κατά τις πρωινές στην κλιματιζόμενη αίθουσα του 1ου Λυκείου, ίσως δε και κατά τις απογευματινές ώρες. Οι μαθητές που θα παρακολουθήσουν το τμήμα αυτό πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με ένα επιπεδόσφαιρο και έναν φακό. Το δικαίωμα συμμετοχής τους ορίστηκε στο ποσό των 50 €.

Την πρώτη ημέρα του Θερινού Σχολείου, δηλ. την Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2008 θα γίνει για όλους η καθιερωμένη αστροβραδιά στα Χάνια Πηλίου. Το πλήρες πρόγραμμα του Σχολείου θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Εταιρείας κατά τον Ιούνιο.
Επιστροφή στην κορυφή
View user's profile 
Τηλέμαχος ΑθανασιάδηςOffline
Εξωγήινος
Άβαταρ

Ένταξη: 10 Νοέ 2005
Σύνολο δημοσιεύσεων: 1578
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Ν.Μουδανιά Χαλκιδικής
Φύλο: Ανδρας
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 27/03/2008, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:46    Θέμα δημοσίευσης: Re: 9ο Θερινό Σχολείο Αστρονομίας 2008 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nansy έγραψε:

Την πρώτη ημέρα του Θερινού Σχολείου, δηλ. την Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2008 θα γίνει για όλους η καθιερωμένη αστροβραδιά στα Χάνια Πηλίου. Το πλήρες πρόγραμμα του Σχολείου θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Εταιρείας κατά τον Ιούνιο.

Το δηλώνω και επισήμως ότι έχω γενέθλια εκείνη τη μέρα ....και περιμένω αστρο-τούρτα... Mr. Green

Ωραία θα ειναι... Wink

ouraniaOffline
Εξωγήινη
Ένταξη: 11 Δεκ 2006
Σύνολο δημοσιεύσεων: 381
Τόπος: το πιο όμορφο μέρος του κόσμου
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 27/03/2008, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:07    Θέμα δημοσίευσης: Re: 9ο Θερινό Σχολείο Αστρονομίας 2008 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τηλέμαχος Αθανασιάδης έγραψε:
....και περιμένω αστρο-τούρτα... Mr. Green

διάλεξε messier (εκτός του whirlpool Razz )
Επιστροφή στην κορυφή
View user's profile 
Εξωγήινος
Άβαταρ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 27/03/2008, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:24    Θέμα δημοσίευσης: Re: 9ο Θερινό Σχολείο Αστρονομίας 2008 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ourania έγραψε:
....και περιμένω αστρο-τούρτα... Mr. Green

διάλεξε messier (εκτός του whirlpool Razz )

χμμμμμμμ.... κάτι σε ορίωνα.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Πλάκα κανω φυσικά.. Cheesy Grin

ouraniaOffline
Εξωγήινη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 27/03/2008, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:32    Θέμα δημοσίευσης: Re: 9ο Θερινό Σχολείο Αστρονομίας 2008 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χμμμμμμμ.... κάτι σε ορίωνα.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Το τραπέζιο να το κάνουμε με κεράκια? Razz Drool
Επιστροφή στην κορυφή
View user's profile 
Αθανάσιος ΑλευρόπουλοςOffline
Αστρόφιλος
Άβαταρ

Ένταξη: 18 Μάρ 2007
Σύνολο δημοσιεύσεων: 75
Τόπος: Πολίχνη/Θεσσαλονίκη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 27/03/2008, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν θαταν καθολου κακη ιδεα Laughing Laughing Εγω λεω να βρουμε εναν αστερισμο με 19 αστρα και να τον σχηματισουμε πανω στην τουρτα με τα κεράκια Cool Cool Κι η τουρτα να εχει φωτο το Γαλαξία Very Happy Wink Wink
ΤΑ ΣΠΑΕΙ Question Question Mr. Green Dancing Dancing Cheesy Grin
Επιστροφή στην κορυφή
View user's profile 
Εξωγήινος
Άβαταρ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 27/03/2008, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άμα βρεις ζαχαροπλάστη... Mr. Green
rozOffline
Αστρόφιλη
Ένταξη: 08 Οκτ 2007
Σύνολο δημοσιεύσεων: 74
Τόπος: Xylokastro - Volos
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 27/03/2008, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τηλεμαχε, περιμενε βρε... 10 μερες μετα (17 Ιουλιου) εχς κι εγς τη γιορτη μου! Να γιορτασουμε μαζι καπου στο ενδιαμεσο??? Χι χι!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
View user's profile 
Εξωγήινος
Άβαταρ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 27/03/2008, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

roz έγραψε:
Τηλεμαχε, περιμενε βρε... 10 μερες μετα (17 Ιουλιου) εχς κι εγς τη γιορτη μου! Να γιορτασουμε μαζι καπου στο ενδιαμεσο??? Χι χι!!!!!!

Εννοείτε!!!Λοιπον.. βρειτε μια μέρα μέσα στα θερινά που να βολέυει και 2πλασιάζετε τη μάζα της τούρτας..μπορει η roz να μην σβήσει κεράκια...αλλα η τούρτα πρέπει να μεγαλώσει!!!!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Οτι θα γιορτάσουμε μαζι δεν σημαινει ότι φέρνετε ένα δώρο και για τους δυο μας και ξεμπερδευετε!!!
(Μαρίνα, ελπίζω να συμφωνεις.. Mr. Green )

Και σαν κύριος, αφήνω την κυρία να αποφασίσει το θέμα της αστροτούρτας... Mr. Green Wink

MARIA ARGYRIOUOffline
Εξωγήινη
Ένταξη: 22 Φεβ 2007
Σύνολο δημοσιεύσεων: 1089
Τόπος: ΚΟΖΑΝΗ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 27/03/2008, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

roz έγραψε:

και εγώ μετα από μια μέρα (18 Ιουλίου)έχω τα γενέθλιά μου...!!!!Πιάνει???????????? Cheesy Grin
Επιστροφή στην κορυφή
View user's profile 
rozOffline
Αστρόφιλη
Ένταξη: 08 Οκτ 2007
Σύνολο δημοσιεύσεων: 74
Τόπος: Xylokastro - Volos
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 27/03/2008, ημέρα Πέμπτη και ώρα 21:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Τηλεμαχε,
οχι απλα συμφωνω μαζι σου, αλλα επαυξανω κιολας! Τοσο για το μεγεθοσ τησ τουρτασ (που απ'ο,τι φαινεται τωρα θα τριπλασιαστει!) οσο και για τα δωρα... Παιδια δεν θελω να σας τρομαξω, αλλα ετοιμαστειτε να βαλετε το χερι βαθια στην τσεπη!
Ασε που εμενα καποιοσ μου εχει ταξει κανταδα... (μην ξεχνιομαστε)
(Ονοματα δεν λεω γτι δε με πολυσυμφερει μαλλον...)
Επιστροφή στην κορυφή
View user's profile 
Εξωγήινος
Άβαταρ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 28/03/2008, ημέρα Παρασκευή και ώρα 2:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τέλεια...γίναμε.. 4!!!!!!!!!!!!!!

Αν έχει η Μαρία γενέθλια στις 18 θα έχει και η nansy την ίδια μέρα..

Αρα τετραπλασιάζουμε τη μαζα της τούρτας...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα σαν κύριος πρέπει να αφήσω τις τρεις κυρίες να αποφασίσουν για την τούρτα!!!......ε... ελπίζω να συμφωνήσετε.. Mr. Green

Σάββας ΧανλαρίδηςOffline
Εξωγήινος
Άβαταρ

Ένταξη: 29 Απρ 2006
Σύνολο δημοσιεύσεων: 285
Τόπος: Θεσσαλονίκη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 28/03/2008, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαι εγω έχω στις 25..πιάνεται? Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ouraniaOffline
Εξωγήινη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 28/03/2008, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάποιος κλέβει !Mr. Green
Δεν παίζω... Θέλω και γω τούρτα Razz Drool
Επιστροφή στην κορυφή
View user's profile 
KinezosOffline
Αστρόφιλος
Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Σύνολο δημοσιεύσεων: 33
Τόπος: Λάρισα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: 28/03/2008, ημέρα Παρασκευή και ώρα 23:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τί γίνεται ρε παιδιά??? Όλοι τότε έχετε γενέθλια???
Όπως λέει και η παροιμία: "Βρήκαμε παπά, ας θάψουμε 5-6..!!!" Think Rolling Eyes Laughing Dancing
ΝΤΡΟΠΗ!!!!! Embarassed
Εκτός κι αν σας άρεσε τόσο πολύ η ιδέα της αστρο-τούρτας....! Cheesy Grin Cheesy Grin Cheesy Grin

Boo hoo! Whistle Όσον αφορά την καντάδα, γλυκιά μου Roz, κάτι θα γίνει.. αρκεί να μή φάμε καμιά γλάστρα!!! d'oh!
(Δεκτοί γίνονται μόνο κουβάδες με νερό!!! Laughing )

Δν ξέρω γιατί, αλά έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα για το θερινό φέτος! (Θα πρέπει να είναι...τουλάχιστον κορυφαία!!! Ήδη η παρέα φαίνεται να έχει μαζευτεί από τώρα! - όσοι πιστοί προσέλθετε...!) Dancing

...και το όνειρό σου
θα γίνει η κάθε σου στιγμή...

.Δημήτρης.
Επιστροφή στην κορυφή
View user's profile Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα 
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    AstroVox Forum Αρχική σελίδα -> Η αστρονομία στην Ελλάδα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Επόμενη
Σελίδα 1 από 13

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία σε αυτό το forum
Μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία σε αυτό το forum

Βασισμένο στο phpBB. Η συμμετοχή στο AstroVox βασίζεται στους εξής όρους χρήσης