| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
nansy Εξωγήινη Ένταξη: 01 Απρ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 1360 Τόπος: Κοζάνη Ηλικία: 20 Φύλο: Γυναίκα |
Δημοσιεύθηκε: 27/03/2008, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:23 Θέμα δημοσίευσης: 9ο Θερινό Σχολείο Αστρονομίας 2008 |
|
|
Τον Ιούλιο το Θερινό Σχολείο Αστρονομίας 2008
Στο 9ο Θερινό Σχολείο Αστρονομίας θα υπάρχουν και πάλι τρία τμήματα:
Το τμήμα 1ης βαθμίδας, για αρχαρίους,
το τμήμα 2ης βαθμίδας για προχωρημένους και
το τμήμα 3ης βαθμίδας για την Ολυμπιάδα.
Τα δύο πρώτα τμήματα θα λειτουργήσουν κανονικά, όπως και τις άλλες χρονιές, στο προαύλιο του 1ου Λυκείου Βόλου, κατά τις βραδινές ώρες από 9 έως 12 μ.μ. Το δικαίωμα συμμετοχής για όλα τα μαθήματα των τμημάτων αυτών, ορίστηκε στο ποσό των 20 €.
Το τμήμα της Ολυμπιάδας θα λειτουργήσει εφέτος όχι μόνο τις βραδινές ώρες, κατά τις οποίες θα γίνεται και πρακτική εξάσκηση στο ύπαιθρο, αλλά και κατά τις πρωινές στην κλιματιζόμενη αίθουσα του 1ου Λυκείου, ίσως δε και κατά τις απογευματινές ώρες. Οι μαθητές που θα παρακολουθήσουν το τμήμα αυτό πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με ένα επιπεδόσφαιρο και έναν φακό. Το δικαίωμα συμμετοχής τους ορίστηκε στο ποσό των 50 €.
Την πρώτη ημέρα του Θερινού Σχολείου, δηλ. την Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2008 θα γίνει για όλους η καθιερωμένη αστροβραδιά στα Χάνια Πηλίου. Το πλήρες πρόγραμμα του Σχολείου θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Εταιρείας κατά τον Ιούνιο. |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tilemachos Athanasiadis Εξωγήινος
Ένταξη: 10 Νοέ 2005 Σύνολο δημοσιεύσεων: 1619 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Ν.Μουδανιά Χαλκιδικής Ηλικία: 21 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 27/03/2008, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:46 Θέμα δημοσίευσης: Re: 9ο Θερινό Σχολείο Αστρονομίας 2008 |
|
|
| nansy έγραψε: |
Την πρώτη ημέρα του Θερινού Σχολείου, δηλ. την Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2008 θα γίνει για όλους η καθιερωμένη αστροβραδιά στα Χάνια Πηλίου. Το πλήρες πρόγραμμα του Σχολείου θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Εταιρείας κατά τον Ιούνιο. |
Το δηλώνω και επισήμως ότι έχω γενέθλια εκείνη τη μέρα ....και περιμένω αστρο-τούρτα...
Ωραία θα ειναι...  _________________ Όσοι αγαπάτε τη ΦΥΣΙΚΗ ελάτε στο www.physicsforum.gr και στο blog μου http://physicseyes.blogspot.com!!!! |
|
|
 |
ourania Εξωγήινη Ένταξη: 11 Δεκ 2006 Σύνολο δημοσιεύσεων: 464 Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης... πλέον Φύλο: Γυναίκα |
Δημοσιεύθηκε: 27/03/2008, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:07 Θέμα δημοσίευσης: Re: 9ο Θερινό Σχολείο Αστρονομίας 2008 |
|
|
| Τηλέμαχος Αθανασιάδης έγραψε: | ....και περιμένω αστρο-τούρτα... |
διάλεξε messier (εκτός του whirlpool ) |
|
|
 |
Ένταξη: 10 Νοέ 2005 Σύνολο δημοσιεύσεων: 1619 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Ν.Μουδανιά Χαλκιδικής Ηλικία: 21 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 27/03/2008, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:24 Θέμα δημοσίευσης: Re: 9ο Θερινό Σχολείο Αστρονομίας 2008 |
|
|
| ourania έγραψε: | | Τηλέμαχος Αθανασιάδης έγραψε: | ....και περιμένω αστρο-τούρτα... |
διάλεξε messier (εκτός του whirlpool ) |
χμμμμμμμ.... κάτι σε ορίωνα..
Πλάκα κανω φυσικά..  _________________ Όσοι αγαπάτε τη ΦΥΣΙΚΗ ελάτε στο www.physicsforum.gr και στο blog μου http://physicseyes.blogspot.com!!!! |
|
|
 |
ourania Εξωγήινη Ένταξη: 11 Δεκ 2006 Σύνολο δημοσιεύσεων: 464 Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης... πλέον Φύλο: Γυναίκα |
Δημοσιεύθηκε: 27/03/2008, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:32 Θέμα δημοσίευσης: Re: 9ο Θερινό Σχολείο Αστρονομίας 2008 |
|
|
| Τηλέμαχος Αθανασιάδης έγραψε: |
χμμμμμμμ.... κάτι σε ορίωνα..  |
Το τραπέζιο να το κάνουμε με κεράκια?  |
|
|
 |
Αθανάσιος Αλευρόπουλος Αστρόφιλος
Ένταξη: 18 Μάρ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 75 Τόπος: Πολίχνη/Θεσσαλονίκη Ηλικία: 19 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 27/03/2008, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν θαταν καθολου κακη ιδεα Εγω λεω να βρουμε εναν αστερισμο με 19 αστρα και να τον σχηματισουμε πανω στην τουρτα με τα κεράκια Κι η τουρτα να εχει φωτο το Γαλαξία
ΤΑ ΣΠΑΕΙ  |
|
|
 |
|
|
 |
roz Αστρόφιλη Ένταξη: 08 Οκτ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 74 Τόπος: Xylokastro - Volos Ηλικία: 23 Φύλο: Γυναίκα |
Δημοσιεύθηκε: 27/03/2008, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| Τηλεμαχε, περιμενε βρε... 10 μερες μετα (17 Ιουλιου) εχς κι εγς τη γιορτη μου! Να γιορτασουμε μαζι καπου στο ενδιαμεσο??? Χι χι!!!!!! |
|
|
 |
Δημοσιεύθηκε: 27/03/2008, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| roz έγραψε: | | Τηλεμαχε, περιμενε βρε... 10 μερες μετα (17 Ιουλιου) εχς κι εγς τη γιορτη μου! Να γιορτασουμε μαζι καπου στο ενδιαμεσο??? Χι χι!!!!!! |
Εννοείτε!!!Λοιπον.. βρειτε μια μέρα μέσα στα θερινά που να βολέυει και 2πλασιάζετε τη μάζα της τούρτας..μπορει η roz να μην σβήσει κεράκια...αλλα η τούρτα πρέπει να μεγαλώσει!!!!
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Οτι θα γιορτάσουμε μαζι δεν σημαινει ότι φέρνετε ένα δώρο και για τους δυο μας και ξεμπερδευετε!!!
(Μαρίνα, ελπίζω να συμφωνεις.. )
Και σαν κύριος, αφήνω την κυρία να αποφασίσει το θέμα της αστροτούρτας...  _________________ Όσοι αγαπάτε τη ΦΥΣΙΚΗ ελάτε στο www.physicsforum.gr και στο blog μου http://physicseyes.blogspot.com!!!! |
|
|
 |
MARIA ARGYRIOU Εξωγήινη Ένταξη: 22 Φεβ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 1089 Τόπος: ΚΟΖΑΝΗ Ηλικία: 20 Φύλο: Γυναίκα |
Δημοσιεύθηκε: 27/03/2008, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| roz έγραψε: | | Τηλεμαχε, περιμενε βρε... 10 μερες μετα (17 Ιουλιου) εχς κι εγς τη γιορτη μου! Να γιορτασουμε μαζι καπου στο ενδιαμεσο??? Χι χι!!!!!! |
και εγώ μετα από μια μέρα (18 Ιουλίου)έχω τα γενέθλιά μου...!!!!Πιάνει????????????  |
|
|
 |
roz Αστρόφιλη Ένταξη: 08 Οκτ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 74 Τόπος: Xylokastro - Volos Ηλικία: 23 Φύλο: Γυναίκα |
Δημοσιεύθηκε: 27/03/2008, ημέρα Πέμπτη και ώρα 22:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλε Τηλεμαχε,
οχι απλα συμφωνω μαζι σου, αλλα επαυξανω κιολας! Τοσο για το μεγεθοσ τησ τουρτασ (που απ'ο,τι φαινεται τωρα θα τριπλασιαστει!) οσο και για τα δωρα... Παιδια δεν θελω να σας τρομαξω, αλλα ετοιμαστειτε να βαλετε το χερι βαθια στην τσεπη!
Ασε που εμενα καποιοσ μου εχει ταξει κανταδα... (μην ξεχνιομαστε)
(Ονοματα δεν λεω γτι δε με πολυσυμφερει μαλλον...) |
|
|
 |
Δημοσιεύθηκε: 28/03/2008, ημέρα Παρασκευή και ώρα 3:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τέλεια...γίναμε.. 4!!!!!!!!!!!!!!
Αν έχει η Μαρία γενέθλια στις 18 θα έχει και η nansy την ίδια μέρα..
Αρα τετραπλασιάζουμε τη μαζα της τούρτας...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα σαν κύριος πρέπει να αφήσω τις τρεις κυρίες να αποφασίσουν για την τούρτα!!!......ε... ελπίζω να συμφωνήσετε..  _________________ Όσοι αγαπάτε τη ΦΥΣΙΚΗ ελάτε στο www.physicsforum.gr και στο blog μου http://physicseyes.blogspot.com!!!! |
|
|
 |
Σάββας Χανλαρίδης Εξωγήινος
Ένταξη: 29 Απρ 2006 Σύνολο δημοσιεύσεων: 285 Τόπος: Θεσσαλονίκη Ηλικία: 20 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 28/03/2008, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kαι εγω έχω στις 25..πιάνεται?  _________________ www.physicsforum.gr |
|
|
 |
Δημοσιεύθηκε: 28/03/2008, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κάποιος κλέβει !
Δεν παίζω... Θέλω και γω τούρτα  |
|
|
 |
Kinezos Αστρόφιλος Ένταξη: 10 Οκτ 2007 Σύνολο δημοσιεύσεων: 33 Τόπος: Λάρισα Ηλικία: 23 Φύλο: Ανδρας |
Δημοσιεύθηκε: 29/03/2008, ημέρα Σάββατο και ώρα 0:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τί γίνεται ρε παιδιά??? Όλοι τότε έχετε γενέθλια???
Όπως λέει και η παροιμία: "Βρήκαμε παπά, ας θάψουμε 5-6..!!!"
ΝΤΡΟΠΗ!!!!!
Εκτός κι αν σας άρεσε τόσο πολύ η ιδέα της αστρο-τούρτας....!
Όσον αφορά την καντάδα, γλυκιά μου Roz, κάτι θα γίνει.. αρκεί να μή φάμε καμιά γλάστρα!!!
(Δεκτοί γίνονται μόνο κουβάδες με νερό!!! )
Δν ξέρω γιατί, αλά έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα για το θερινό φέτος! (Θα πρέπει να είναι...τουλάχιστον κορυφαία!!! Ήδη η παρέα φαίνεται να έχει μαζευτεί από τώρα! - όσοι πιστοί προσέλθετε...!)  _________________ Βαδίζοντας τον δρόμο προς τα αστέρια,
να Ζείς
την κάθε στιμή του ονείρου σου...
...και το όνειρό σου
θα γίνει η κάθε σου στιγμή...
.Δημήτρης. |
|
|
 |
|