Jump to content

Is-this-possible!!!



Κάτι που ήθελα να πετύχω το βράδυ με την έκλειψη Σελήνης ήταν να καταφέρω να πάρω λεπτομέρεια και στο τμήμα που ήταν η παρασκιά αλλά και το κομμάτι που δεν έπεφτε η σκιά της Γης.

Παρατηρήστε τους χρόνους που έχω σε διάφορες εκθέσεις, η προτελευταία από δεξιά είναι 2 εικόνες και φυσικά ήταν και το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν μπόρεσα να πετύχω. Η τελευταία από δεξιά είναι μια λήψη που περιέχει όλη την λεπτομέρεια στο τμήμα που έπεφτε η σκιά. Η μεσαία έχει την πληροφορία μόνο του τμήματος που δεν έπεφτε η σκιά. Και οι δύο πρώτες φώτο για το 1 σε 2 με μία έκθεση!!!

Αν κάποιος φίλος έχει κάτι καλύτερο θα με ενδιέφερε το φωτογραφικό του πρωτόκολλο, ξέρω ότι ίσος τελικά είναι κάτι που δεν μπορούμε να πετύχουμε!!!

Ίσος όμως με χρήση κάποιου ειδικού φωτογραφικού φίλτρου μονάχα να είχαμε καλύτερα αποτελέσματα, προσωπικά το βράδυ εκείνο σε όλες τις εκθέσεις μου δεν χρησιμοποίησα κάποιο φίλτρο. Ήταν η πρώτη μου φορά που θα είχα την χαρά να φωτογραφήσω το φαινόμενο και δεν ήθελα να χάσω την εστίαση μου.

 

Ελπίζω να βρείτε και εσείς τους προβληματισμούς μου αλλά και το τεστ ενδιαφέρων.


From the category:

Εκλείψεις Σελήνης

· 280 images
  • 280 images
  • 555 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

δεν υπάρχουν σχόλια για εμφάνιση

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης