Jump to content

Rc14c Τελική Αποτίμηση


geonik

3Χ30 min bin 1X1

RC 14.6" DSI

STL11000

Paramount ME

MOAG off axis guider

Ο λόγος που ανεβάζω αυτή την φωτογραφία εδώ, είναι για να κάνω μια τελική αποτίμηση από το τηλεσκόπιο, αφού μετά από αρκετές προσπάθειες έχω φέρει τον εξοπλισμό εκεί που ήθελα.

Και εννοώ τον εξοπλισμό σαν σύνολο, τηλεσκόπιο- collimation βάση-οδήγηση και απομακρυσμένη λειτουργία. Η φωτογραφία είναι σε πλήρη ανάλυση 1Χ1 χωρίς crop.

Η Τελική αποτίμηση για το τηλεσκόπιο είναι πολύ θετική , είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση, κατασκευή, σταθερότητα, ποιότητα του τηλεσκοπίου . Τα οπτικά πιστεύω ότι είναι χωρίς συμβιβασμούς με ποιοτικό μαζεμένο αστέρι στρογγυλό από άκρο σε άκρο , πολύ ευκρινές , το υλικό που διάλεξα για τον καθρέπτη ( Fused Quartz ), μου κρατά εστιασμένο το σύστημα όλο το βράδυ χωρίς να χρειαστεί να ξανά εστιάσω και χωρίς να περιμένω να κρυώσει. Μια πολύ ειλικρινής προσπάθεια από την Deep Sky Instruments που αξίζει την προσοχή για όποιον ψάχνει μια οικονομικότερη λύση από τα RC Optics , με καθρέπτη από την Star Instruments (προμηθευτή των RCOptics). Σίγουρα σε σχέση με τον ανταγωνισμό αξίζει τα λεφτά του.


From the category:

Γαλαξίες

· 2168 images
  • 2168 images
  • 10306 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης