Jump to content

Υδροστρόβιλος στον Πειραιά


kkokkolis

Την φωτογραφία τράβηξε ο υιός μου Γιώργος με το κινητό του από το μπαλκόνι μας στον Πειραιά. Την έδειξαν ολα τα ειδησεογραφικά μέσα χωρίς κανένα να αναφέρει σε ποιον ανήκει!

From the category:

Ατμοσφαιρικά Φαινόμενα

· 144 images
  • 144 images
  • 334 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

Όλα λένε πως την τράβηξε τηλεθεατής και την έστειλε στο ΣΚΑΪ, κάτι ψευδές. Την αντέγραψε κάποιος από το Facebook και όλοι αντέγραψαν την είδηση.
Σύνδεσμος για σχόλιο

Καταπληκτικό! Εύγε. ''Οσον αφορά το reference της εικόνας είναι κάτι που με στενοχωρεί ιδιαίτερα και έχω δει να γίνεται κατά κόρον. Μην ανεβάζετε εικόνες χωρίς στοιχεία πάνω στην εικόνα.Είναι κάτι που φωνάζω χρόνια και για άλλους λόγους βέβαια.

Παρόλα αυτά ουτε εσύ δεν έχεις βάλει στοιχεία...ποιος είσαι εσύ και ποιός είναι ο γιός σου; (ερώτημα για αυτόν που κάνει τον κόπο να μπεί εδω μέσα λέμε και δεν σε ξέρει)

Που το λέει για να το πεί και ο καλοπροαίρετος δημοσιογράφος; Επειδή θα ήθελα να προωθήσω την φωτό στους μετεωρολόγους γράψε τα στοιχεία και ξαναανεβασέ την για να την κοινοποιήσω.

Σύνδεσμος για σχόλιο

Την πήρα και εγώ από το Facebook του παιδιού όπως και οι υπόλοιποι. Είναι ήδη αντιγραμμένη, τι να σε εμποδίσει;

Αν θέλεις στοιχεία πες μου ποια και θα στα δώσω. Το παιδί δεν είναι επαγγελματίας/ ημιεπαγγελματίας/ ερασιτέχνης (αστρο) (φυσιο) - φωτογράφος. Και η κάμερα δεν είναι καμμιά από αυτές που λέτε τούμπανο.

Για το σπίτι δεν θα σου κοινοποιήσω Ε9 αλλά αυτή την ημερήσια φωτογραφία από το ίδιο σημείο όπου φαίνονται οι ίδιες ταράτσες.

album_pic.php?pic_id=17943

Σύνδεσμος για σχόλιο
Κωνσταντίνε η εικόνα είναι εξαιρετική σαν καταγραφή ενός φαινομενου που το βλέπεις σπάνια. Μπραβο στον γυιο σου που την τραβηξε.
Σύνδεσμος για σχόλιο
:shock: Απίστευτο φαινόμενο! Και δυστυχώς συχνότατο πλέον και στη χώρα μας. Το Σεπτέμβρη, ενώ επιστρέφαμε με το ιστιοφόρο από Ανάφη, συναντήσαμε ανοιχτά στο Κρητικό Πέλαγος 4 υδροστρόβιλους!
Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης