Jump to content

ΔΙΑΣ


Crazy_teacher.l

From the category:

Δίας

· 1271 images
  • 1271 images
  • 3006 σχόλια εικόνας


Προτεινόμενα σχόλια

Τρελή βελτίωση :D

Λιγάκι την εστίαση πρόσεξε. Δοκίμασε από το Registax να διώξεις πιο πολλά ''''κακά'''' καρέ. Ίσως να έχει κάποια διαφορά.

 

Σύνεχίσε έτσι!! :D

Σύνδεσμος για σχόλιο

Kωνσταντίνε, μάλλον δεν με παρακολουθούσες εκεί που έλεγα για το πόσα άλλα πράγματα μας διδάσκει η Αστρονομία....έτσι όπως την ανέβασες δεν είναι πλανητική αλλά παραπλανητική. Καλό θα ήταν να ξεδιπλώσεις το παρασκήνιο της παρατήρησης. Επίσης την φωτό είπα να την στείλετε σε μένα για να σας βοηθήσω περαιτέρω και όχι να την ανεβάσετε στο astrovox.... σκοπός ήταν να σας δείξω κάποια λίγα πράγματα που ξέρω για να τα χρησιμοποιήσετε εσείς στη συνέχεια με την δική σας ολοκληρωμένη διαδικασία.

 

 

Σε σχέση με τα πόσα πράγματα πήρες έτοιμα το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου καλό, τα χρώματα τα πέθανες....

 

το καλό είναι ότι τουλάχιστον έβαλες ημερομηνία-ώρα....

Σύνδεσμος για σχόλιο

Πολύ ωραία τα σχόλια... ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας :D

αλλά ο βασικότερος σκοπός μου είναι η παρατήρηση και παρακολούθηση του πλανήτη προς το παρών και αργότερα οι συνεχείς επαναλήψεις, πολλές φορές,κάποια στιγμή τα αποτελέσματα θα πετύχουν :D :D

φιλικά,

Σύνδεσμος για σχόλιο

\"Καλό θα ήταν να ξεδιπλώσεις το παρασκήνιο της παρατήρησης\".

 

Μάνο, το παραπάνω σχόλιο σου είναι κάτι που αφορά το τεχνικό ή ουσιαστικό κομμάτι της πλανητικής φωτογράφισης ή αφορά τη συγκεκριμένη φωτογραφία;; Ρωτάω γιατί από κάτι τέτοιες ευκαιρίες μαθαίνουμε και εμείς, που δεν έχουμε τη τύχη να μας δείξεις κάποια πράγματα....

Σύνδεσμος για σχόλιο

Να ρωτήσω με τη σειρά μου αν το 2800 είναι το εστιακό μήκος το 280 τι είναι?Η κάμερα -IS-DBK ποιο ακριβώς μοντέλο είναι?

 

Επίσης εμείς που μπορούμε να μάθουμε λίγα παραπάνω πράγματα για την πλανητική. Δε λέω καλά τα howto''s στο διαδίκτυο, αλλά τίποτα δεν αντικαθιστά την \"ΔΙΑ ζώσης εκπαίδευση\" :)

Σύνδεσμος για σχόλιο
Santono , το 2800 αντιστοιχεί στο εστιακό μήκος του τηλεσκοπίου (όπως σωστά είπες) το οποιο χρησιμοποιηθήκε. Στην πραγματικότητα βέβαια επειδη έγινε χρήση barlow x5 έφτασε στα 14μ. Το 280 αντιστοιχεί στην διάμετρο του τηλεσκοπίου σε χιλιοστα. Περισσότερες πληροφορίες θα μπορούσε να δώσει ο Μάνος ο οποίος ευγενικά μας παραχώρησε τον συγκεκριμένο εξοπλισμό για εκπαιδευτικούς λόγους.
Σύνδεσμος για σχόλιο

καλημέρα, το 1ο σχόλιο αφορούσε τον Κωνσταντίνο οπότε οι υπόλοιποι δεν έχετε να βοηθηθείτε σε κάτι. Το 2ο για τα χρώματα είναι εμφανές ότι είναι πειραγμένα. Γενικά με τις έγχρωμες κάμερες αν κάνεις σωστές ρυθμίσεις κατά την λήψη στη συνέχεια δεν χρειάζεται σπουδαία επεξεργασία, μόνο να ταιριάξεις τα κανάλια.

 

Οι λήψεις εγιαναν με το 11\" τηλεσκόπιο,αρχικο εστιακό μηκος 2800 και Barlow X3. Απλά το αποτέλεσμα δεν είναι 2800Χ3 αλλα λιγο μεγαλύτερο θα έλεγα Χ4.....

Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης