Jump to content

hunter155

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    342
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με hunter155

  • Γενέθλια 05/11/1988

Πρόσφατοι επισκέπτες προφίλ

Ο αποκλεισμός πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένος και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

του/της hunter155 Επιτεύγματα

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Dedicated Σπάνιος
  • Reacting Well Σπάνιος
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

1

Φήμη

  1. hunter155

    SkySafari 7 Pro σε προσφορά!

    Καλά έτσι και αλλιώς είναι πολύ καλή η τιμή για μια εφαρμογή που τη πληρώνεις μια φορά και έχει τόση δουλειά απο πίσω. Ευχαριστούμε για την ειδοποίηση Κώστα!
  2. hunter155

    SkySafari 7 Pro σε προσφορά!

    Μα υπάρχει τρόπος να το πάρουμε σε αυτή τη τιμή? Γιατί σε ευρώ το βγάζει 20,99€.
  3. hunter155

    Pentax XMC XW 10mm

    Η αγγελία ολοκληρώθηκε!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο

    **Ο ένας είναι σε κράτηση για το μέλος vagkaf** Πωλείται προσοφθάλμιος φακός Pentax XMC XW 10mm σε κατάσταση καινούργιου, με το κουτί , θήκη, καπάκια οδηγίες του. Για όποιον ενδιαφέρεται να κάνει ζευγάρι έχω και δεύτερο κομμάτι σε ακριβώς ίδια κατάσταση αλλά θα πωληθεί μόνο αν κάποιος τούς πάρει μαζί. Τιμή 260 ο ένας 500 οι 2. Βρίσκομαι μόνιμα Ιταλία αλλά θα βρίσκομαι Ελλάδα (Γέρακας Αττικής) 31 Δεκεμβρίου με 8 Γενάρη.

    260.00 EUR

  4. Φανταστική δουλειά μπράβο!! Επιτέλους και mobile friendly!
  5. hunter155

    Sky-Watcher 300p flextube (Autoguide??) manual

    Μια άλλη απορία που έχω είναι ως προς τη κίνηση του τηλεσκοπίου με το χέρι. Ανοίγοντας τα καπάκια είδα ότι υπάρχουν 2 decoders για κάθε άξονα. Οπότε θεωρώ πως είναι φτιαγμένο για να μπορεί κανείς να το κινεί και με το χέρι και με τα κουμπιά χωρίς το τηλεσκόπιο να χάνει τη θέση του. Το θέμα είναι ότι σε αντίθεση με τα μοντέλα go-to το δικό μου δεν έχει φρένα η συμπλέκτες με αποτέλεσμα όταν στρέφεις το τηλεσκόπιο στον οριζόντιο άξονα να γυρνάει και το μοτέρ. Φαντάζομαι ότι αν το τηλεσκόπιο κάνει τρακινγκ και το σπρώξω και με το χέρι θα μπορούσε να πάθει ζημιά το μοτέρ.
  6. hunter155

    Sky-Watcher 300p flextube (Autoguide??) manual

    Χίλια ευχαριστώ! Δοκίμασα όλες τις οδηγίες και λειτουργούν όλα!
  7. hunter155

    Sky-Watcher 300p flextube (Autoguide??) manual

    Ευχαριστώ φίλε vagkaf! Δυστυχώς δεν έχω πολλά από τα κουμπιά που αναφέρονται στις οδηγίες αυτές. Παρακάτω παραθέτω μια φωτογραφία του χειριστηρίου.
  8. hunter155

    Sky-Watcher 300p flextube (Autoguide??) manual

    Καλησπέρα συνάδελφοι, Είχα χτες την ευκαιρία να αγοράσω το τηλεσκόπιο τού τίτλου μόλις 400 μεταχειρισμένο και εννοείται το πήρα χωρίς πολλά πολλά. Το θέμα μου είναι ότι δεν βρίσκω το manual του μοντέλου αυτού και δεν καταφέρνω να το κάνω να κάνει tracking. Το χειριστήριο και τα μοτέρ δουλεύουν καλά αλλά έχει αρκετό τζόγο που το κάνει κάπως δύσκολο στη χρήση στο χέρι. Δυστυχώς είναι το μοντέλο που κάνει μόνο tracking και όχι το go-to, αλλά σε αυτή τη τιμή με telrad και battery pack θα ζητούσα πολλά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω τίποτα στο διαδίκτυο για το συγκεκριμένο μοντέλο. Αν κάποιος έχει το manual και θα μπορούσε να μου το στείλει θα ήμουν πραγματικά υπόχρεος! Επίσης αν κάποιος ξέρει κάποιον τρόπο ώστε να ελαττωθεί ο τζόγος που είναι γύρο στις 2 μοίρες και στους 2 άξονες.
  9. Εγώ ευτυχώς στάθηκα τυχερός και είχα καθαρό ουρανό! Φανταστικό θέαμα! Με το 8" dob και τον hyperion 8mm στο ίδιο οπτικό πεδίο... Απλά φανταστικό!
  10. Τον είδα και γω το πρωί κατά τις 4:50. Πολύ ωραίος ειδικά με κυάλια , αλλά έπρεπε να είχα βγεί ένα τέταρτο νωρίτερα καθώς είχε φωτίσει ήδη αρκετά το φόντο. Ξέρουμε καθόλου αν θα φαίνεται ακόμα την επόμενη βδομάδα? Δουλεύω νυχτερινή βάρδια όλη τη βδομάδα και δεν μπορέσω να τον δω καθόλου.
  11. Και το DxO κάνει πολύ καλή δουλειά με τη παραμόρφωση του φακού,και γενικά πολύ καλό στην επεξεργασία raw μετατροπή σε jpeg (ειδικά όταν θέλουμε να πειράξουμε πολλά raw με τις ίδιες ρυθμίσεις).Πολύ ωραία φωτοραφία btw
  12. Οοο απίστευτο μπλουζάκι!!
  13. hunter155

    A Logo-Story

    Μετά από σχεδόν 9 χρόνια θα πάρει καιρό να συνηθίσω τέτοια αλλαγή .Μπορεί να φαίνεται η ηλικία του, αλλαααά.... Υ.Γ. Τάσο ωραία η δουλειά σου όπως και του Βασίλη φυσικά!
  14. hunter155

    Κατασκευή Dobsonian 12" truss

    Εδώ δεν πρόκειται για μετατροπή, εσύ έφτιαξες ολόκληρο dob 12" με έτοιμα τα οπτικά απλά!!Ο τίτλος ίσως αδικεί το θέμα.Φανταστική δουλειά Μανούσο!Ζηλεύω τις γνώσεις και το μεράκι σου.
  15. hunter155

    Iss

    Ποοο τι έκανες εκεί!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης