Jump to content

strudast

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    52
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με strudast

  • Γενέθλια 06/10/1992

του/της strudast Επιτεύγματα

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. εαν υπαρχει δυνατοτηα μετακινησης απο καποιον τη δευτερα το πρωι απο το χωρο της εξορμησης προς τριπολη παρακαλω πολυ στειλτε μου πμ! αλλιως μας βλεπω να ξεμενουμε εκει πανω μεχρι την επομενη εξορμηση... :/
  2. πιο ζουμερη και ευχαριστη περιγραφη του φαινομενου δεν νομιζω να ξαναδιαβασω ποτε
  3. πολυ ομορφο φαινομενο..ειδικα η επανεμφανιση απο τη σκοτεινη πλευρα.. AVAT αναμενουμε....
  4. καλησπέρες! υπαρχει μηπως και πραγματικα, λυπαμαι για την τελευταια στιγμη, καποιο αυτοκινητο απο θεσσαλονικη που να μπορει να μεταφερει εμενα και δυο καλα κοριτσια προς παρνωνα? ακυρο! τελικα κατεβαινουμε με τραινο
  5. Εκ μέρους της ομάδος εντύπου του Ωρίωνα, σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια και που εκτιμάτε την προσπάθεια που κάνουμε. Είναι μεγάλη ικανοποίηση για εμάς! Όπως προείπε και η γραμματέας μας, καθώς στόχος μας είναι να εμπλουτίζουμε το έντυπο και άρα τις γνώσεις που μπορούν να πάρουν από αυτό όσοι μας διαβάζουν, αλλά και για πιο χαλαρές στιγμές να διασκεδάσουν με αυτό, θα χαρούμε πολύ αν κάποιοι από εσάς τους αστροφίλους μας στείλει το δικό του υλικό,παρατηρήσεις ιδέες και ότι άλλο!! Με εκτίμηση,για την ομάδα εντύπου του Ωρίωνα,Ιορδανίδης-Γραμματικού Γιώργος.
  6. πολύ όμορφο!!μπραβο στον δημιουργό!
  7. strudast

    Horsehead Nebula On A Wall

    χάχα οκ!η αλήθεια είναι ότι δεν ταιριάζει με τα γύρω σπίτια..μιας και είναι όλα γκρι χμμ η αλήθεια είναι ότι και εγώ που το έδειξα σε κάποιους φίλους στη φώτο δεν το κατάλαβαν....είναι και αυτά τα παράθυρα...βέβαια όταν το είδαν από κοντά το...είδαν! δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ακόμη να κάνω εκείνο το δεύτερο που σχεδίαζα...αλλά μόλις τελειώσει η εξεταστική και έχω χρόνο...θα το κάνω και θα ανεβάσω φώτο σύνθεση εικόνων ε?..χμμ όκ! καλησπέρες και από μένα λοιπόν!
  8. strudast

    Horsehead Nebula On A Wall

    Ευχαριστώ πολύ!να 'στε καλά! ourania τί εννοείς δεν ταιριάζει με τα πέριξ? πρέπει να μετακινηθεί σε κάποιο άλλο μέρος του forum? ευχαριστώ και πάλι! σκοπέυω να κάνω ενα δεύτερο αυτή τη φορά στο φοιτητικό σπίτι..και τα θετικά σχόλια μου δίνουν θάρρος!!
  9. strudast

    Horsehead Nebula On A Wall

    Το νεφελωμα της κεφαλης του ιππου ζωγραφισμενο απο εμενα με spray στο μπαλκονι του σπιτιου μου και φωτογραφημενο απο τον Αντωνοπουλο Παναγιωτη (Quendi)!
  10. μμμμ σιγά το πράμα!!!στα γιαννιτσά είχαμε μία θεσπέσια συννεφιά πάχους κοντά 50-100 Km...(πραγματικά ρε παιδιά...τόση συννεφιά δεν έχω ματαξαναδεί στα γιαννιτσά!!!..ασειέυομαι φυσικά για το πάχος..) καταγγέλω τον Αντωνόπουλο Παναγιώτη ως γκαντέμη που μου ευχήθηκε το προηγούμενο βράδυ καλό καιρό και τα σχετικά....Αχχχ
  11. γεια χαρα και απο γιαννιτσα...εμεις τωρα γυρισαμε.. πραγματικα ευχαριστω ολοψυχα οσους δουλεψαν για αυτην την εκδηλωση κ μας χαρισαν υπεροχες στιγμες που θα μεινουν χαραγμενες στη μνημη μας! τετριμενο...αλλα ρε παιδια...οτι κ να πουμε ειναι λιγο!!!ολα ηταν υπεροχα... ωριωνητες,διοσκουριτες,εθελοντες αλλα και ολοι εσεις οι φιλοι που γνωριστηκαμε και ηρθαμε κοντα κατω απτον μοναδικα εναστρο ουρανο του παρνωνα,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! υ.γ. ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ!!!!!!
  12. κανονιστηκαν ολα!θα ειμαι εκει μαζι με την αδερφη μου!!ευχαριστω ποολυ για τη βοηθεια παιδια λυπαμαι που δεν θα μπορεσω να φερω το τηλεσκοπιο για να παρει ενα τετοιο βαπτισμα..αλλα ισως μια αλλη φορα..προς το παρον ελπιζω να μαφηνετε να παρατηρω απτο δικο σας ε? ραντεβου στον καθαρο (και σκοτεινο..)ουρανο λοιπον!!!
  13. καλησπερα!ειμαι απο γιαννιτσα αλλα θα εναι κ εμενα η πρωτη μου αστροσυναντηση κ δεν θελω να το χασω με τιποτα! ανιμετωπιζω ομως ενα θεματακι με την μεταφορα...:/ αναρωτιωμουν αν υπαρχει καποιος φιλος απο θεσσαλονικη η απο αθηνα για να μοιραστουμε οχημα και εξοδα και να βολευτω και γω ο καημενος ειλικρινα βοηθηστε με αλλιως θα πρεπει να απευθυνθω στον quendi!! χεχε παναγιωτη αστειευομαι.. λοιπον περιμενω αμεσα απαντησεις καθως πιεζει ο χρονος απειρα...:/ ευχαριστω προκαταβολικα και ελπιζω να ειμαι εκει τελικα!!
  14. εφυγε λοιπον το ΙΥΑ2009...ελπιζω να ξαναεχουμε συντομα καποιο παρομοιο IY..
  15. ενταξει!τωρα παω για υπνο ησυχος...φιουυυ:P:P χμμ νομιζω πως το θεμα εχει αρχισει να ξεφευγει...:/ ας κανει καποιος υπευθυνος κατι,προτου παρουν ασχημη τροπη τα πραγματα..ειναι κριμα να χαλασει τετοιο ωραιο thread...
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης