Jump to content

pilot

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    750
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με pilot

  • Γενέθλια 04/28/1974

Πρόσφατοι επισκέπτες προφίλ

Ο αποκλεισμός πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένος και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

του/της pilot Επιτεύγματα

  1. pilot

    Αγορα PC Monitor

    Έχω διαβάσει και εγώ για τα Dell ότι είναι κορυφαία για επεξεργασία φωτογραφίας. Ναι αρχικά ήθελα και εγώ 27" inch monitor αλλά είδα ότι είναι αρκετά μεγάλο, μάλλον μέχρι 24"inch είναι καλά.
  2. Καλησπέρα σε όλους, Επειδή πλέον το laptop δεν με βολεύει για επεξεργασία φωτογραφιών, θέλω να αναβαθμίσω σε μεγαλύτερη οθόνη, το πρόβλημα μου είναι και θέλω την γνώμη σας, τι monitor να προτιμήσω. Η αγορά έχει πάρα πολλά, σκέφτομαι να διαθέσω μέχρι 300 ευρώ δεν νομίζω ότι χρειάζομαι κάποιο high end monitor των 1000ευρω. Διαβασα ότι καλό είναι να είναι IPS όχι wide και να υποστηρίζει 4k ανάλυση. Βρήκα αυτό εδώ https://www.skroutz.gr/s/30154319/Samsung-TV-Monitor-24-FHD.html αξίζει? Νικος.
  3. pilot

    Αγορά από teleskopy.pl

    Και εγώ έχω ψωνίσει από εκεί... Ήταν όλα μια χαρά.
  4. pilot

    Christmas Tree Cluster Ngc2264

    Πολύ ωραία....
  5. pilot

    Flaming Star Nebula

    Υπέροχη!! Βγαίνει τρομερά η ένταση του νεφελώματος δίχως τα αστέρια, εμένα μου αρέσουν πολύ τέτοιου είδους φωτογραφίες. Μπράβο.
  6. pilot

    Ngc 2359 Thor''s Helmet

    Ωραία φωτογραφία, φοβερό αποτέλεσμα!!
  7. pilot

    Ic 1805 The Heart

    Φοβερή !! Όπως πάντα
  8. Ηλία χθες την ίδια ώρα με εσένα έκανα και εγώ τις δοκιμές μου στον ίδιο στοχο με την ZWO Asi2600Mc Pro και έπαιζα με τα settings Gain και Offset.. Με το APT tool το Gain μπόρεσε κι πήγε μέχρι 350 η φώτο μου στα 300sec ήταν τελείως ασπρη το Offset το είχα πάντα στο 50. Τελικά όμως παρέμεινα στο Gain 100 και Offset 50, αλλά και στο Gain 0, από ότι διάβασα αυτά τα δύο Gain settings χρησιμοποιούν οι περισσότεροι αναλόγως τον στόχο και την φωτορυπανση αλλά και το εάν έχεις φίλτρο μπροστά όπως το L-extreme. Ερχόμενος από mono camera είναι πολλά τα καινούργια πράματα που πρέπει να κατανοησω, διαβάζω και ψάχνομαι διαρκώς. Ξεκινησα χρησιμοποιώντας Ascom driver αλλά μετά γύρισα σε native Zwo driver καθώς διάβασα ότι δίνει καλύτερα αποτελέσματα. Ψαχτηκα και λίγο με τα αστέρια να δω εάν υπάρχει tillt αλλά δεν είδα κάτι, οπότε μάλλον όλα καλά σε αυτό το κομμάτι. Σήμερα δυστηχως βλέπω συνεφα από εδώ στο Παλαιο Φαληρο άρα μάλλον δεν έχει δοκιμές.
  9. Άγγελε πολύ καλό αποτέλεσμα και το δικό σου!! Αναμένουμε για πληροφορίες λήψης
  10. Ηλια πολυ καλο αποτελεσμα , και τωρα η κλασικη ερωτηση θελεις να μας πεις λιγο για Gain και Offset που χρησιμοποιησες ?
  11. Ένα τυχόν έχει κάποιος και δεν το χρησιμοποιεί και θέλει να το πουλήσει. Προϋπόθεση να δουλεύει με ρεύμα, όχι απλός αντάπτορας. Ευχαριστω Νικος.
  12. Θέμη καλορίζικη! Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή αγορά και αναμένουμε και εμείς να δούμε τα αποτελέσματα! Νομίζω ότι και η ZWO έβγαλε την ASI2600 αντίστοιχα, σε mono, τέλη Φεβρουαρίου θα είναι διαθέσιμη για αγορά. Εγώ έκανα την Χριστουγεννιατικη αγορά μου και πηρα την ZWO ASI2600MC-PRO και ανυπομονώ να βρω χρόνο για να την δοκιμάσω... Από μια πολύ γρήγορη δοκιμή που έκανα έπαθα πλάκα με την ευαισθησία της. Ειμαι και εγω σε ανναμενα κάρβουνα
  13. pilot

    Ngc6995 - The Bat Nebula

    Πολύ καλό αποτέλεσμα δεδομένου εξοπλισμού και bortle... Μπράβο!
  14. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!!! Έχει μείνει το HUTECH φίλτρο φωτορυπανσης και 1 Canon EOS Adapter. Καλύτερες τιμές εάν κάποιος ενδιαφέρεται!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης