Jump to content

Babis_the_Astronomer

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    176
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με Babis_the_Astronomer

  • Γενέθλια 01/27/1995

Πρόσφατοι επισκέπτες προφίλ

Ο αποκλεισμός πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένος και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

του/της Babis_the_Astronomer Επιτεύγματα

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Καλησπερα! και εγω αναρωτιομουν αν θα γινει κατι τετοιο. Υπαρχει πιθανοτητα να ειμαι ειδη στις ΗΠΑ τοτε και σκεφτομουν αν υπαρχει κατι συντονισμενο να συμμετεχω και εγω ή αν μπορω να βοηθησω με καποιο τροπο! Μπαμπης,
  2. Γεια σας, θα ηθελα να ρωτήσω αν έχει κάνεις αγοράσει ή ξερει το παρακάτω site https://dslr.gr/. Ενδιαφερομαι να αγορασω μιας μεταχειρισμένη dslr για αστροφοτογραφιση βαθέος ουρανού. Ευχαριστω εκ τον προτερων!
  3. Τι εχεις να πεις για αυτο το προτζεξτ απο ερασιτεχνες.Συμετεχω και εγω! https://exoplanetschannel.wixsite.com/home/project
  4. Ευχαριστω.Μηπως ηπαρχει κανενα δωρεαν?
  5. Καλημερα!Λοιπον, το προβλημα μου ειναι οτι εχω μια NIKKON D40 και δεν μπορω να βρω καποιο προγραμμα ληψης φοτογραφιων μεγαλης εκθεσης>30 δευτερολεπτων.Ειχα κατεβασει το Nikkon camera control αλλα το οριο ειναι 30s.Τηλεχιριστιριο δεν βρισκω αλλα δεν θα το πρωτημουσα(ασταθεια κατα την διαρκεια της ληψεις.Αυτο που ζητω ειναι αν ξερετε κανενα προγραμμα για ληψη αστροφοτογραφιων μεγαλων εκθεσεων 30s με μια DSLR NIKKON.Eυχαριστω για τον χρονο σας!
  6. Καλά αφού κάθε σχολείο έχει ενα (τουλαχιστον) φυσικο, δεν μπορεί να τους διαφωτησει ?
  7. http://www.antenna.gr/news/Society/article/394859/ektakta-metra-sta-sxoleia-gia-tin-ekleipsi-ilioy Τα λογια είναι απλος περιτα!
  8. Λοιπον καθως επεξεργαζομουν φωτογραφιες το κομητη Lovejoy, το αποτελεσμα ηταν πολυ περιεργο.Η φωτογραφια που εβγενε μετα την επεξεεργασια ηταν κατα πολυ χειροτερη απο την αρχικη(light frame). !τα βηματα που ακολουθησα ηταν τα εξης: Πηρα 1 Ιight frame απο τον κομητη (30sec,3200Iso,Rew) και 1 DARK frame επισης 30sec,3200iso. Τα εβαλα στο DSS και η τελικη εικονα ηταν ενα χαλι.Εμφανιζονταν ασπρα pixel διασπαρτα σε ολη την εικονα σαν θοριβος. Αποκλειω το ενδεχομενο να τα εκανα λαθος Input στο προγραμμα αφου το εκανα 3-4 φορες και το αποτελεσμα ηταν το ιδιο. Tι παει στραβα? Πριν την επεξεργασια
  9. Babis_the_Astronomer

    Pleiades Observatory

    Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια! Ναι πρεπει να κατσω ενα βροχερο βραδυ να κανω απολογισμο κοστους αλλα και εμπειριες απο την κατασκευη!
  10. Babis_the_Astronomer

    Pleiades Observatory

    H πρωτη μου αστροφοτογραφια απο το αστεροσκοπιου,Ο κομητης Jacques
  11. Αναλογα με την γωνια και τον δεικτη διαθλασης του πρισματος αν το φασμα ειναι πιο "απλομενο'' στην οθονη ωστε να διακρινονται πιο πολλες γραμμες αποροφησης του στοιχειου.
  12. καλά λες.άλλο ήθελα να πω'αν υπάρχει αναληση στο πρίσμα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης