Jump to content

hypercube

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    219
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με hypercube

  • Γενέθλια 03/02/1984

Πρόσφατοι επισκέπτες προφίλ

Ο αποκλεισμός πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένος και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

του/της hypercube Επιτεύγματα

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. 120 ευρώ τελικη τιμή για το τρίποδο.
  2. Τα κυάλια πουλήθηκαν, έμεινε το τρίποδο με τη κεφαλή και τα L brackets. 150 ευρώ.
  3. Πωλούνται τα κυάλια Vixen Ultima 9x63 σε άριστη κατάσταση, με τη δερμάτινη θήκη μεταφοράς, τα καπάκια και το λουράκι τους. Μαζί έρχεται και το τρίποδο Vanguard Tracker 1, στο οποίο έχει τοποθετηθεί κεφαλή της Teleskop Service Gyro Mini GR II, καθώς και το v-clamp για vixen dovetails. Το σύνολο αυτό σηκώνει 4 κιλά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για οπτικούς σωλήνες, φωτογραφικές μηχανές κτλ. Επίσης, παρέχονται και τα L-bracket για την τοποθέτηση των κυαλιών στη κεφαλή. Είναι ένα πλήρες πακέτο για παρατήρηση με κυάλια πολύ καλής ποιότητας, που προσφέρουν φοβερές επίγειες και ουράνιες εικόνες. Πωλούνται στη τιμή των 350 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες ΠΜ ή στο 6980799660. Ευχαριστώ, Γιάννης.
  4. Έχουν μείνει το uhcs 1.25" και το focal reducer 40 ευρώ και τα δύο μαζί να φύγουν.
  5. Πωλούνται τα παρακάτω : 1. Baader UHC-S 1.25" Άριστη κατάσταση. 30€ 2. GSO focal reducer 1.25" Άριστη κατάσταση. 20€ Επικοινωνία σε πμ και στο 6980799660 Ευχαριστώ, Γιάννης
  6. Η κράτηση ακυρώθηκε, η στήριξη υπάρχει ακόμα.
  7. Πωλείται η ισημερινή ρομποτική στήριξη Vixen Sphinx SXW λόγω έλλειψης χρόνου για ασχολία με το χόμπι μας. Θα κρατήσω το τηλεσκόπιο με μια μικρότερη στήριξη που έχω για όποτε μπορώ να ασχοληθώ και δίνω τη Vixen γιατί είναι αμαρτία να κάθεται και να μην αξιοποιείται. Είναι η tripod version με το τρίποδο αλουμινίου της Vixen και σηκώνει 15 κιλά αν και ποτέ δε κατάφερα να το διαπιστώσω. H στήριξη είναι αυτή: http://www.astroshop.eu/equatorial-with-goto/vixen-sphinx-mount-tripod-version-sxw-/p,1483 http://www.teleskop-express.de/shop/product_info.php/language/en/info/p1170_Vixen-SXW-SPHINX-parallaktische-GoTo-Montierung-mit-Steuerung.html Δίνεται με τη βαλίτσα μεταφοράς της Vixen: http://www.astroshop.eu/carrying-cases/vixen-aluminum-transportation-case-sphinx-mount-/p,5369 Την πολική διόπτρα της Vixen: http://www.astroshop.eu/pole-finder/vixen-polar-finder-scope-for-the-sxw-mount/p,21295 και φυσικά με τον μετασχηματιστή ρεύματος και όλα τα καλώδια. Είναι πλήρως λειτουργική, με ελάχιστα φυσιολογικά σημάδια χρήσης. Η τιμή της είναι στα 700 ευρώ. Το τηλεσκόπιο στις φωτογραφίες δεν συμπεριλαμβάνεται. Πληροφορίες σε ΠΜ ή στο 6980799660 Ευχαριστώ, Γιάννης.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης