Jump to content

Stella7

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    160
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της Stella7 Επιτεύγματα

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Με γειά & καλορίζικο στους νέους ιδιοκτήτες! Καλοτάξιδο & τυχερό!
  2. ΠΩΛΕΙΤΑΙ το SW 130/900 Μόνον ο σωλήνας πλήρης (με στεφάνια του, βάση στήριξης, finders) και με 2 προσοφθάλμια & 1 Barlow 100 Eυρώ. Κατάσταση εξαιρετική, ελάχιστα χρησιμοποιημένο. (προέκυψαν λόγοι υγείας). Περιοχή ΑΘΗΝΑ-Βόρεια Προάστια
  3. Η πώληση αποσύρεται προς το παρόν. Αφήνω όμως όπως είναι τόσο την αγγελία, όσο και τα στοιχεία μου, κι όποιος τυχόν θελήσει ας επικοινωνήσει μαζί μου τηλεφωνικά Ευχαριστώ!
  4. Πωωω Πολύ ωραίο & πάντα άξιος, Μάνο! Μπράβο!
  5. Η αγγελία συνεχίζει να ισχύει
  6. Καλησπέρα, Κώστα! Είναι όπως στη φωτο -δηλαδή, σκέτο χωρίς στήριξη, που βρίσκεται μία ευκολότατα, νομίζω! Aν δινόταν και με στήριξη, καταρχάς θα το είχα αναφέρει και αφετέρου θα είχε και άλλη τιμή!
  7. Ευχαριστώ τη φίλη που με ειδοποίησε ότι με τα λινκ που είχα βάλει δεν φαινόντουσαν φωτογραφίες Κι έτσι διορθώθηκε!
  8. Λοιπόν, κι εγώ χτες βραδάκι κάτι είδα. Το λέω έτσι γιατί με γυμνό μάτι δε φαινόταν τίποτα! (ΑΠΟΓΟΉΤΕΥΣΗ!) Τα κιάλια που έχω δεν είναι αστρονομικά, παρόλα αυτά κάτι κάνουν Κόλλησα λοιπόν στο ΒΔ μέρος του ουρανού που ξέρουμε ότι είναι ο λεγάμενος και 'σκανάροντας' εκεί τον ουρανό είδα κάτι που μοιάζει στην 1η φωτο του Komis ακριβώς από πάνω, στο πιο μικρό+θαμπό του. Αυτό έδωσε την ικανοποίηση ότι κάτι είδα ... Κι ευχαριστώ πολύ πολύ όλους που ανέβασαν Φωτο κι έτσι πήραμε ιδέα του κομήτη κι όλοι εμείς, που δεν σταθήκαμε τόσο ευτυχείς να τον παρακολουθήσουμε λάϊβ!
  9. Καλησπέρα κι από μένα! Atghaunted είμαστε και κοντά σχετικά [είμαι Πεντέλη], μα χτες ούτε και γω τον είδα Την Πέμπτη 23 Ιουλίου θα φτάσει στο περίγειο ο C/2020 Fe (Neowise) δηλαδή θα είναι στο κοντινότερο σημείο προς τη γη, στα 0,68 AU και θα δύσει στις 01:27 εκείνο το βράδυ. Μέχρι τότε και μέρα τη μέρα σίγουρα θα μπορέσουμε να τον δούμε! Είναι καταχωρημένος ως Επιπέδου 1 (ακόμα), που σημαίνει ότι είναι ορατός με γυμνό μάτι Μα δε νομίζω ότι συνυπολογίζεται η φωτορύπανση των πόλεων, άρα και με τα κυάλια είναι καλή συμβουλή για μας που τον παλεύουμε, ακόμα Μετά τις 9:30 - 9:45 που φεύγει το σούρουπο και πέφτει πια η νύχτα είναι ορατός από Αθήνα αν δεν υπάρχουν εμπόδια μπροστά(δέντρα, σπίτια, λόφοι), γιατί θα φτάσει το πολύ έως 27 μοίρες πάνω απ'τον ορίζοντα - αν τεντώσεις το χέρι σου μπροστά σε μια μπουνιά, υπολόγισε ότι είναι γύρω στις 10 μοίρες. Καλούς ουρανούς, εύχομαι σε όλους!
  10. Πωλείται τηλεσκόπιο SW 130/900 Σε εξαιρετική κατάσταση, ελάχιστα χρησιμοποιημένο. Με 2 προσοφθάλμια (Vixen PL 40mm, Vixen NPL 6mm) + 1 Barlow Lens 2.5x Τιμή 150 ευρώ. Βρισκόμαστε Πεντέλη και προτίμηση υπάρχει σε ΑΘΗΝΑ-ΑΤΤΙΚΗ για έλεγχο και Παραλαβή. Τηλ. 6937559315
  11. Καλημέρα κι από μένα! Τυχεροί όσοι τον έχουν δει ως τα τώρα, καθώς όλο και χάνει φωτεινότητα κι έτσι, για όλους εμάς στις πόλεις με μεγάλη φωτορύπανση θα δυσχεραίνεται η πιθανότητα να τον δούμε Τον έχω χάσει, φυσικά, στην αρχή λόγω του άγριου 5 πμ μα τώρα, ανεβαίνει κι έτσι ελπίζω ότι τελικά θα καταφέρουμε να τον δούμε! Πάντως, το σάϊτ που συμβουλεύομαι πλέον (in.the.sky.org) λέει ότι τώρα από Αθήνα δεν είναι ορατός, μια που είναι ακόμα πολύ χαμηλά στον ορίζοντα (και μετά τη Δύση δεν ανεβαίνει πάνω από 10 μοίρες απ' τον ορίζοντα) Χθεσινοβραδινό: https://i.postimg.cc/rp7Z9Sp7/Neowise-Frm-Athens.jpg
  12. Καλορίζικο & καλοτάξιδο στο νέο ιδιοκτήτη!
  13. Η αγγελία επανέρχεται μετά βαΐων και κλάδων! Το προς πώληση σετάκι παραμένει ως έχει, δηλαδή, (επαναλαμβάνω) σωλήνας SW ED80 80/600 + CELESTRON Travel Telescope 70/400, + 2 προσοφθάλμια 10+20mm για 350 Ευρώ στο σύνολο. Προτιμάται η Αθήνα για να γίνει κι ο απαραίτητος έλεγχος.
  14. Για διάφορους λόγους, προσωρινά αποσύρεται αυτή η αγγελία. Οι ήδη υπάρχοντες ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν εντός των ημερών με π.μ. Ευχαριστώ.
  15. Συγχαρητήρια και πολλά Μπράβο για την επάνοδό σας!! Καλά κουράγια & καλή συνέχεια! Είν' ωραία να βλέπουμε ψηλά!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης