Jump to content

asd_Σταύρος

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    25
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με asd_Σταύρος

  • Γενέθλια 11/28/1969

του/της asd_Σταύρος Επιτεύγματα

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. τι μου θημισες και μενα,οταν ημουν μικρος ειχα κανει ενα βιονικο αλμα σε ενα πρανες στο χωραφι μας, και αποκτισα 9 ραματα στο χερι,ειχα πεσει σε κατι κληματαριες. για το θεμα σου τωρα δωσε περισσοτερες πληροφοριες για το τι ακριβως αναζητας και ισως βρουμε μια ακρη.
  2. ψαχνω να βρω με τι ταχυτητα ερχεται ο κομητης αλλα τιποτα,ξερει κανεις με τι ταχυτητα πλησιαζει ο κομητης τον ηλιο
  3. asd_Σταύρος

    celestron skymaster 15x70

    παιδια για πια κυαλια μιλατε που ειναι τοσο καλα γιατι ψαχνομαι και γω
  4. ενα ευχαριστω στον κυριο στρατο θεοδοσιου ακομα κα το 1/10το των εκλαικευσεων ειναι καλυτερο απο 0/0
  5. τελικα χαιρομαι που δεν διαγραφηκε αυτη η σηζητηση τα λουκετα μπενουν στα μπαουλα και το χιουμορ εξω απο αυτα
  6. Μιλαω για την τεχνολογικη εξελιξη γιατι η βιολογικη ειναι δουλεια του DNA μας
  7. Υπαρχει πολλη σε αυτη την ωραια συζητηση το θεμα του ποσο εξελιγμενη θα ειναι,αυτο για μενα δεν πεζει καμια σημασια οσο αναφορα μια επαφη,οσο εξελιγμενοι και να ειναι καποιοι σ αυτο εδω το συμπαν,αυτη η εξελιξη τους θα προκιπτη απο δυο λογικες, ή θα εξελιχτηκαν με τα χρονια, ή δεν θα χρειαζοντε την εξελιξη γιατι ετσι θα ειναι η φυση τους,αν ειναι το πρωτο τοτε η ιστορια τους θα εχει κοινα στοιχεια με την δικια μας γιατι αν ανατρεξουν πισω θα δουν οτι και αυτοι καποτε χεχε καταλαβαινετε,τωρα αν ειναι το δευτερο τοτε νομιζω θα μεινουν τοσο εκπληκτοι για εμας οσο και μεις γι αυτους.
  8. διαστολη τελικα? που αντιλαβανομαστε εμεις,η συστολη των γαλαξιων προς μια σημιακη ιδιομορφεια στην σφαιρα του παρελθοντος που εμεις δεν αντιλαβανομαστε?
  9. Ενα επιπεδο που δεν δεχεται το χιουμορ,δεν ειναι καλυτερο απο ενα επιπεδο που δεν το ενοχλει το χιουμορ.
  10. ας μπει και στους ορους του site οπιος μπενει μεσα στο site πρεπει να φoραει γραβατα biL2 το ξερω με τα χρωμοσωματα αυτο που δεν ηξερα ειναι οτι ενα αστειο δεν ειναι τοσο πρεπων για το site γιατι για αστειο προκειτε οπως αστειες ηταν και καποιες αλλες απαντησεις των παιδιων και χαιρομαι γι αυτες.
  11. μα ειναι δυνατον,μα ειναι δυνατον να μπενει οριο στο θεμα που θα σηζητηθει και ενοειται βεβαια μεσα σε καποια πλαισια μονο που αυτα τα πλαισια πρεπει να ειναι ευαιλικτα να ταλατωνοντε να κυρτωνοντε.ειναι σαν λες στον αλλο ε προσεξε καλα τι θα πεις να ειναι μεσα απο τα συρματοπλεγματα που εχομε βαλει σαν ορια μην πεις κατι που να ειναι εξω απο αυτα.και εξαλου δεν σ αρεσει κατι μην το διαβασεις τι πιο ωραιο απο αυτο.
  12. αφου θα περιμενα να ρωτησουν ολοι θα τον ρωταγα μετα τη γενους ειναι και αν θα μπορουσαμε να κανομε ενα διαγαλαξιακο μωρο για φαντασου μωρο απο δυο κοσμους
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης