Jump to content

zoran

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    65
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της zoran Επιτεύγματα

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Παιδιά σας ευχαριστώ για τις εξηγήσεις αλλά αυτό το πράγμα χθες βράδυ ήτανε απίστευτο. Δεν μένω μακριά από το κέντρο και παρά τα φώτα της Αθήνας ένιωθα ως βρισκόμουνα εκτός πόλης!
  2. H ξαστεριά σήμερα είναι το κάτι απίστευτο! Σε τι οφείλεται τέτοια ορατότητα των αστεριών; Δεν ρα έχω ξαναδεί τόσο ευδιάκριτα με γυμνό μάτι μέσα από την Αθήνα!
  3. Πολύ όμορφο video... κρατάω κ την ατάκα της κοπέλας "We are not insignificant, we are just a part of something bigger"
  4. Τι να πω, χρησιμοποιώ το SkyViewFree κ ότι βλέπω λέω... αλλά επειδή είμαι κ άσχετος άσε μην δίνεις κ μεγάλη βάση στις παρατηρήσεις μου! 😊
  5. Συγνώμη παιδιά, μάλλον λάθος έκανα για το Vega γιατί τώρα που τον ξανάψαξα ο Vega βρίσκεται πίσω μου...(τι βλάκας που είμαι κ σας αναστάτωσα!). Τώρα το ίδιο αντικείμενο το βλέπω κοντά στο DHENEB. Ναι κινείται αλλά πολύ αργά.
  6. Παιδιά σήμερα, ίσως λόγω εξαιρετικής διαύγειας, βλέπω να λαμπειρίζει κάτι κοντά στο Vega, εάν δεν πρόκειται για τον ίδιο. Το βλέπετε κι εσείς; Nα είναι δορυφόρος;
  7. Σεποιό σημείο του ουρανού θα πρέπει να κοιτάζει κανείς για να τις δεί; Μην μου πείτε συντεταγμένες κλπ. αλλά κάποιο τρόπο για έναν άσχετο σαν εμένα, για το πού πρέπει να κοιτάζει!
  8. Διαβάζοντας για τον εξοπλανήτη Keppler22b (https://en.wikipedia.org/wiki/Kepler-22b) δεν καταλαβαίνω...γιατί έγινε τώρα ντόρος τη στιγμή που έχει πρωτοπαρατηρηθεί 12 Μαιου 2009 και ανακοινώθηκε 5 Δεκ 2011;
  9. Πσσσσς πωπω υλικό!!!!! Thanx να δω τι θα δω και πότε!
  10. Ποιό είναι αυτό και πως μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση;
  11. Ναι κατάλαβα, δεν έχω ΟΤΕtv αλλά έλεγα μπας και υπήρχε κανένα dedicated κανάλι μόνο με αστρονομικά κλπ. θα έβλεπα 24/7 !
  12. Υπάρχει κανένα κανάλι που να ασχολείται με τα περι αστρονομίας κλπ. ώστε ανά πάσα στιγμή όταν κάποιος θελήσει να μπορεί να παρακολουθήσει είτε ντοκυμανέρ είτε νέα?
  13. Ώπα, νέα λέξη, τι είναι το προσοφθάλμιο; Και τι διαφορά μπορεί να δεί κανείς από προσοφθάλμιο σε προσοφθάλμιο;
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης