Jump to content

kon74721

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της kon74721 Επιτεύγματα

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Καλησπερα! Εαν υπαρχει καποιος που θα ταξιδεψει απο Αθηνα και εχει διαθεσιμο χωρο για ενα ή δυο ατομα με συμβολη στα εξοδα μετακινησης παρακαλω επικοινωνηστε μαζι μου στο τηλεφωνο 6906633049. Ευχαριστω!
  2. Απλα για σιγουρια ρωταω Ξερω πολλους που το γκαζακι δε θα το θεωρουσαν αναμα φωτιας. Για να μη σου πω και τα καρβουνα... Εχει τυχει να παω σε τοποθεσια μεσα σε δασος που υποτιθεται οτι απαγορευεται η φωτια (ερχονταν και φυλακες να σε ενημερωσουν) και δεν υπηρχε κατασκηνωτης που να μην ειχε βαλει ψησταριες. Μαλιστα υπηρχε και κυρια που εψηνε καλαμποκια.
  3. Πολυ ωραια! Ευχαριστουμε! Γκαζακια ή ετοιμα καρβουνα επιτρεπονται?
  4. Η αστροεξορμηση που σκοπευω να παω ειναι αυτη που προκειται να γινει συντομα στον Ελικωνα. Ναι... δεν ηξερα οτι γινονται κι αλλες γενικοτερα μεχρι να φτασω σ'αυτο το φορουμ. Δεν σκεφτηκα να το ψαξω καν... Ευχαριστω για τις ιδεες, στο διαδικτυο σιγουρα υπαρχουν αρκετα πραγματα και τα ψαχνω ηδη. Πιο πολυ για πραγματα που θα ηταν καλο να εχουμε μαζι μας (οπως πχ αυτη η ζελατινα που δε θα το ειχα σκεφτει ποτε αν δε το εβλεπα εδω) ή που θα επρεπε να γνωριζουμε απο πρακτικης αποψης τουλαχιστον. Εχει τυχει στο παρελθον να βρεθω σε εκδηλωσεις που ειχαν στησει τηλεσκοπια και γινοταν καποια παρατηρηση για το κοινο αλλα αυτο που καταλαβα ειναι οτι πρεπει κανεις να ειναι προετοιμασμενος για να καταλαβει και να εκτιμησει τι βλεπει. Καθως και για να λυσει αποριες που θα δημιουργηθουν μετα απο σκεψη. Εκεινες τις πρωτες φορες αναλωσα το χρονο που ειχα σε ερωτησεις με πραγματα που θα μπορουσα να τα ειχα βρει πολυ ευκολα στο google
  5. Οκ ευχαριστω! Οποτε με οτιδηποτε κοκκινο καλυπτουμε οτιδηποτε "φωτεινο" με λιγα λογια. Παρεμπιπτοντως πολυ ενδιαφερον φορουμ...
  6. Καλησπερα σε ολους, Ειναι η πρωτη φορα που θα συμμετασχω σε αστροεξορμηση και καθως πλησιαζουν οι μερες προετοιμαζομαι οσο μπορω! Ειμαι εντελως αρχαρια και δυστυχως δεν εχω καταφερει να παρω εξοπλισμο. Παρακολουθω γενικοτερα οτι ντοκυμαντερ υπαρχουν αλλα θα ηθελα να μοιραστω καποια μαθηματα που εχω βρει στο coursera και πιστευω οτι μπορει να βοηθησουν και αλλους. Το πρωτο ειναι πολυ απλο και εξηγει τα πολυ βασικα για τηλεσκοπια, φασματογραφους κα Astrotech Analyzing the universe Introduction to astronomy Αν εχει καποιος καποια ιδεα ή συμβουλη για τους νεοεισερχομενους θα ηθελα να ακουσω! Ευχαριστω Κωνσταντινα Συμπληρωση: Καθως σερφαρω στις συζητησεις του φορουμ, ειδα σε μια οτι πρεπει να εχουμε μια κοκκινη διαφανεια για τα λαπτοπ. Ειναι κατι το ιδιαιτερο ή μια απλη διαφανεια απο βιβλιοπωλειο?
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης