Jump to content

jim joker

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της jim joker Επιτεύγματα

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. jim joker

    Registax

    Καλημέρα Στέλιο. Τα βίντεο τα τράβηξα με την Nikon D5200 σε mp4 τα οποία τα μετέτρεψα σε αρχεία avi, τα οποία δέχεται το Registax.
  2. Καλησπέρα σε όλους. Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει. Έχω εγκαταστήσει το registax στον υπολογιστή και έχω τραβήξει κάποια βίντεο με την φωτογραφική μου μηχανή της σελήνης και του ήλιου, κάποια βίντεο σε hd και άλλα σε full hd, γενικά είναι αρχεία μεγάλου μεγέθους. Προσπαθώ να το κάνω άνοιγμα αρχείου και μου παίζει μόνο τον ήχο και καθόλου εικόνα, τι μπορεί να φταίει? Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  3. http://www.planitario.gr/12-5mm-o31-8mm-me-fwtizomeno-stauronhma.html . Καλημέρα ένα τέτοιο εξαρτηματάκι θα μου κάνει τη δουλειά?
  4. Αγορασα τη skywatcher goto για το 8ιντσο τηλεσκοπιο που εχω. Δλδ μου λες να ξεκιναω απο προσοφθαλμιο των 25mm και υστερα να χρησιμοποιω ενα των 8mm προσοφθαλμιο. Πηγα χθες για παρατηρηση, μια χαρα ουρανος, εκανα την ευθυγραμμιση των 2 αστερων , βρηκα το Βεγα για πρωτο αστερι και πηγα για Αλντεμπαραν και δυσκολευτηκα εκει, γιατι τον εβρισκα στον ερευνητη και μετα στο προσοφθαλμιο δεν μπορουσα να καταλαβω ποιο αστερι ειναι. Ειδα και αποειδα πατησα οκ, γιατι σκεφτηκα οτι το αστρο που θελω βρισκεται στη. Περιοχη του προσοφθαλμιου, αλλα τον γαλαξια της ανδρομεδας που ηθελα μετα την σκοπευση επρεπε να μετακινησω το τηλεσκοπιο με τα πληκτρα κινησης.
  5. Καλησπέρα σας. έχει λίγες μέρες που αγόρασα ρομποτική βάση για το τηλεσκόπιο και θέλω να ρωτήσω με τι προσοφθάλμιο πρέπει να κάνω την ευθυγράμμιση (alignment) γιατί τα προσοφθάλμια μικρών χιλιοστών παρέχουν πολύ μικρή γκάμα περιοχής , ενώ τα προσοφθάλμια μεγάλων χιλιοστών παρέχουν μεγάλη περιοχή παρατήρησης. Το ρωτάω γιατί προσπάθησα, χθές το βράδυ να κάνω την ευθυγράμμιση ενώ έβλεπα το αστέρι μέσα από τον ερευνητή, στο προσοθφάλμιο δυσκολευόμουν να καταλάβω πιο είναι. Σημείωση: έχω κάνει την ευθυγράμμιση μεταξύ ερευνητή και τηλεσκοπίου. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  6. Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις!!! Να είστε όλοι καλά!!
  7. Καλημερα σας. Με λενε Δημητρη και θελω να κανω 2 ερωτησεις. Πρωτη ερωτηση: Μπορω να κατεβασω το stellarium στο κινητο μου σπασμενο και αν ναι απο που και δευτερη ερωτηση αν το κατεβασω το προγραμμα μπορω να κανω τη συνδεση της ρομποτικης μου βασης με καλωδιο rs-232 σε καλωδιο ανταπτορα usb και να καταληγει σε μινι usb για τη συνδεση στο κινητο μου; Σας ευχαριστω.
  8. Καλημέρα. Έχω στη κατοχή μου την Ισημερινή στήριξη EQ5 απλή έκδοση. Τιμή συζητήσιμη. Για περισσότερες πληροφορίες στο 6976749185.
  9. jim joker

    Ζητειται eq5

    Καλημέρα φίλε μου Θέμι. Έχω στη κατοχή μου την Ισημερινή στήριξη Eq5 χωρίς Goto την οποία την αγόρασα το καλοκαίρι του 2014. Την έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα, 3 φορές. Αν θές περισ΄΄οτερες πληροφορίες, μπορείς να επικοινωνήσεις στο 6976749185.
  10. Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του Astrovox. Έχω στη κατοχή μου τηλεσκόπιο Skywatcher Dobsonian 8'' Goto. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάμερα βαθέως ουρανού , έτσι ώστε να μπορώ να τραβάω βίντεο και φωτογραφίες πλανήτες και βαθέως ουρανού αντικείμενα. ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  11. Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του Astrovox. Έχω στη κατοχή μου τηλεσκόπιο Skywatcher Dobsonian 8'' Goto. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάμερα βαθέως ουρανού , έτσι ώστε να μπορώ να τραβάω βίντεο και φωτογραφίες πλανήτες και βαθέως ουρανού αντικείμενα. ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  12. Πωλείται Ισημερινή στήριξη EQ5 με ράβδο και δαχτυλίδια για τηλεσκόπιο 8 ιντσών. Ελαφρώς μεταχειρισμένα. Η αγορά τους έγινε το καλοκαίρι του 2014. Έχουν χρησιμοποιηθεί 4 φορές. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: 6976749185. Τιμή στα 250 ευρώ. Ευχαριστώ. Η Ισημερινή στήριξη EQ5 χωρίς το τηλεσκόπιο, το ένα αντίβαρο και τα δαχτυλίδια και ράβδο
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης