Jump to content

jinotam

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    80
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφίλ

Ο αποκλεισμός πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένος και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

του/της jinotam Επιτεύγματα

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Dedicated Σπάνιος
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Απομένει: 11 ημέρες και 5 ώρες

    • Πώληση
    • Νέο

    Πωλουνται σε εντελως καινουργια κατασταση τα παρακατω προιοντα της Sky Watcher: -Διαγωνιο κατοπτρο 90 μοιρων, Dielectric 50,8 mm,με ανταπτορα 31,8mm-Ερευνητης πληρως επιστρωμενος αχρωματικος 9χ50 με βαση και σταυρονημα-Προσοφθαλμιο 28 mm LET 2" τυπου Kellner με μεγαλο φακο για ανακουφιση ματιων.Τιμη 150 ευρω,συνολικα δεν πωλουνται ξεχωριστα.Επικοινωνια με π.μ.

    150.00 EUR

  2. up,ευκαιρια τελικη τιμη 700 ευρω!!!
  3. Σε αριστη και καινουργη κατασταση,ενος ετους στο κουτι του.Τιμη 800 ευρω.Γιωργος 6948504021 Βολος.
  4. Πωλειται το παραπανω φιλτρο σε αριστη κατασταση στο κουτι του.Το φίλτρο L-Pro από την Optolong είναι ένα φίλτρο πολλαπλών ζωνών που λειτουργεί πολυ καλά για οπτική χρήση καθώς και φωτογραφική χρήση με κάμερες CCD και DSLR. Η καλύτερη ισορροπία χρωμάτων επιτυγχάνεται μεγιστοποιώντας τη ζώνη μετάδοσης. Χρησιμοποιειται το φίλτρο L-Pro για να καταγραψετε τα μήκη κύματος υπέρυθρων όταν κάνετε φωτογραφία ή ως φίλτρο καταστολής της φωτεινής ρύπανσης όταν παρατηρείτε οπτικά.Τιμη 140 Ευρω.Γιωργος Ταμβακης Βολος 6948504021.
  5. Πωλείται η εν λόγω βαση σε άριστη κατασταση.Τιμή 900 ευρώ, παραλαβή απο Βόλο.Η αναβάθμιση του Rowan Belt Mod αντικαθιστά το πρωτότυπο σύστημα μετάδοσης κίνησης του HEQ5 Pro με ιμάντες χρονισμού. Αυτό μειώνει τα σφάλματα γραναζιών, που μειώνουν τα σφάλματα παρακολούθησης. Το Slewing είναι επίσης πολύ πιο αθόρυβο (ο θόρυβος «άλεσης» που παράγουν τα κανονικά γρανάζια μειώνεται σημαντικά). Ο λόγος της τροχαλίας είναι ο ίδιος με τα εργοστασιακά γρανάζια, οπότε οι λειτουργίες χειριστηρίου Sky Watcher SynScan δεν επηρεάζονται. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου: 11 κιλά για απεικόνιση, 15 κιλά για οπτική. Ακρίβεια τοποθέτησης έως και 1 λεπτό τόξου. Η ακρίβεια ενισχύεται με αντιστάθμιση σφάλματος συναρμολόγησης λογισμικού (μηχανικό σφάλμα προσάρτησης). Κινητήρες Stepper με γωνία βήματος 1,8 ° και κινητήρες 64 μικροβημάτων. Ταχύτητα περιστροφής έως 3,4 ° / δευτ. (800Χ). Διεπαφή αυτόματου οδηγού ST-4 για αστρο-φωτογραφία. Επιλογή ταχύτητας καθοδήγησης από 0,25Χ, 0,50Χ, 0,75Χ ή 1Χ. Βάση δεδομένων αντικειμένων που περιέχει πλήρεις καταλόγους M, NGC και IC. Ελάχιστη δόνηση για σταθερή φωτογραφία μεγάλης έκθεσης. Ζυγίζει 10 κιλά χωρίς αντίβαρα. Ύψος 35cm χωρίς τρίποδο. Τι υπάρχει στο κουτί Κεφαλή στήριξης HEQ5 Προεγκατεστημένο Rowan Belt Mod Kit Τρίποδο 1,75 "από ανοξείδωτο ατσάλι 2x 5kg αντίβαρα Ακουστικό & καλώδιο SynScan Καλώδιο τροφοδοσίας 12v τσιγάρων.
  6. Ζητείται zwo asi air σε άριστη κατασταση.Γιωργος 6948504021 Βολος
  7. Χαιρετω ολους τους φιλους.Υπάρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει και αξιολογήσει τον παραπανω μηχανισμό κατα την φωτογράφιση.Δουλεύει παράλληλα με το οδηγητικο τηλεσκοπιο και την οδηγ..κάμερα η στην ουσία τα καταργεί,χρησιμοποιώντας το κυριωςτηλεσκ.και καμερα.?Έχει απρόσκοπτη λειτουργια η δημιουργεί κωλύματα στην οδήγηση?Οποιαδήποτε συμβουλή απο τη χρηση η την καλύτερη μελέτη του manual είναι ευπρόσδεκτη.Ευχαριστώ!!!
  8. Χαιρετω ολους τους φιλους.Υπάρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει και αξιολογήσει τον παραπανω μηχανισμό κατα την φωτογράφιση.Δουλεύει παράλληλα με το οδηγητικο τηλεσκοπιο και την οδηγ..κάμερα η στην ουσία τα καταργεί,χρησιμοποιώντας το κυριωςτηλεσκ.και καμερα.?Έχει απρόσκοπτη λειτουργια η δημιουργεί κωλύματα στην οδήγηση?Οποιαδήποτε συμβουλή απο τη χρηση η την καλύτερη μελέτη του manual είναι ευπρόσδεκτη.Ευχαριστώ!!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης