Jump to content

murcielago650

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    500
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με murcielago650

  • Γενέθλια 03/15/1985

Πρόσφατοι επισκέπτες προφίλ

Ο αποκλεισμός πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένος και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

του/της murcielago650 Επιτεύγματα

Proficient

Proficient (10/14)

  • Posting Machine Σπάνιος
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

2

Φήμη

  1. Καλημερα, εμεις λογικα θα λειπουμε οικογενειακως οποτε καλα να περασετε!!! Οντως ειναι λιγο περιεργος ο καιρος αλλα ειναι και ωραια που δεν εχουν αρχισει ακομα οι ζεστες!
  2. Καλημερα, καλη σαρακοστη! Ερχεται ο Γιαννης? πανε 3χρονια απο την τελευταια φορα που ειχα παει μαζι του? δεν θυμαμαι. Οκ αν μπορειτε ριξτε μια ειδοποιηση εδω στην συζητηση!
  3. Καλησπερα σε ολους. Υπαρχει καποιος που να πηγαινει στο συγκεκριμενο σημειο ακομα μπας και κανονιστει καμια συναντηση?
  4. murcielago650

    2022-08-21 & 22, 01_07_30 UTC, Animation of Jupiter's rotation

    Φιλε μου τι εφτιαξες? Εμεινα με το στομα ανοιχτο να χαζευω την περιστροφη του Δια!!! Υπεροχο αποτελεσμα ειλικρινα συγχαρητηρια!!!!
  5. Καλησπερα σε όλους μετά από αρκετό καιρό κ 1η φορά στο ανανεωμένο forum. Εδώ και καιρό ψάχνω ένα καλό PowerBank το οποίο να μπορεί για κάποιες ώρες να δίνει ρεύμα στη βάση καθώς και στην φωτογραφική μηχανή Canon 600d που έχω και στο λαπτοπ. Δεν με νοιάζει αν θα βγάλει νύχτα η απλά 2-3 ώρες. https://www.e-shop.gr/4smarts-jumpstarter-power-bank-ignition-13800-mah-black-red-p-TLS.140942 Βρήκα αυτό. Καταρχην γνωρίζετε αν μπορεί να τα σηκώσει και τα 3 παραπανω? Σας ευχαριστώ
  6. Καλησπερα σε ολους. Ζητειται το astronomik cls filter για την καμερα canon 600d 2". https://www.astronomik.com/en/clip-filter-system.html Ευχαριστω Παναγιωτης.
  7. murcielago650

    Δίας

    Υπεροχο θεαμα φιλε μου! Συγχαρητηρια!
  8. Πολυ καλη φαινεται! Το φεγγαρι μοιαζει σαν να αιωρειται στο διαστημα! Εντυπωσιακο!
  9. Καλημερα. Λιγο δυσκολο αυτο που ζητας νμε αυτα που εχεις. Με τον 18-55 στα 55mm η ανδρομεδα θα φαινεται παρα πολυ μικρη. Θα μπορεις χωρις βαση με tracking να βγαλεις περιπου 5'' την καθε φωτογραφια χοντρικα για να μην εχεις trail, οποτε ισως με πολλες φωτο στακαρισμενες κατι να βγει. Αλλα και παλι ξαναλεω θα φαινεται πολυ μικρη. Αν παρεις τον 55-250 φακο τοτε στα 250mm θα μπορεις να βγαζεις μονο 1'' φωτογραφιες για να μην εχεις trail οποτε ναι μεν θα ειναι μεγαλυτερη η ανδρομεδα στην καθε σου φωτο αλλα θελει περισσοτερη ωρα η καθε εκθεση. Αν σκεφτεσαι να κανεις αστροφωτογραφια με την μηχανη σου τοτε μια μικρη βαση οπως η skywatcher star adventurer θα βοηθουσε πολυ. Επισης αντι για τον φακο 55-250 καλο θα ηταν να εβρισκες ισως καποιον πιο παλιο αλλα πιο φωτεινο οπως τον jupiter 200 f4 με ανταπτορα για να κανει για την δικια σου. Θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα. Ελπιζω να βοηθησα. Α και ιουνιο παλι δυσκολο ειναι να την βγαλεις. Θα ανατελει λιγο πριν βγει ο ηλιος!Κατεβασε το προγραμμα stellarium βαλε συντεταγμενες και δες τι ωρα ανατελει και τι ωρα δυει το καθε αντικειμενο που θελεις!
  10. Και να θελαμε πως θα παμε ακριβως με την απαγορευση κυκλοφοριας?
  11. murcielago650

    Orion''s Belt

    Πολυ πολυ ομορφη!
  12. murcielago650

    Ντοκυμαντερ

    Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.το cosmos το καινουριο το ειδα ολο κ μου αρεσε αρκετα.το παλιο δυστυχως ενω το δοκιμασα δεν με κερδισε... Οντως θα βγει 2η σεζον?ξερουμε περιπου ποτε?
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης