Jump to content

Nikos_tsa

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    19
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με Nikos_tsa

  • Γενέθλια 12/29/1967

Πρόσφατοι επισκέπτες προφίλ

Ο αποκλεισμός πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένος και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

του/της Nikos_tsa Επιτεύγματα

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Στη Βόρεια Νορβηγία μπορείς να δείς το Σέλας Aurora Borealis φίλε μου .. αν είσαι τυχερός γιατί δεν φαίνετε πάντα.. Περιμένουμε φωτογραφίες..
  2. Θα ήθελα και εγώ απο την πλευρά μου να ευχαριστήσω τα παιδιά για τις εικόνες και όλες τις πληροφορίες που μοιράστηκαν μαζί μας. Χάρηκα πάρα πολύ που μαζί με τον Γιώργο, τον Δημήτρη Μάλιαρη και τον Θωμά είχαμε την χαρά να γνωρίσουμε τον Δημήτρη απο τα Ψαχνά και τον Αλέξανδρο απο την Αθήνα. Ελπίζω στο μέλλον να ξαναβρεθούμε στην Δίρφυ, να απολαύσουμε τον φανταστικό ουρανό και να ανακαλύψουμε και άλλα απο τα μυστικά που κρύβει. Νίκος και Άρης Υ.Γ. Σας παραθέτω κάποιες απο τις φωτογραφίες που έβγαλα.. στείλτε μου τα μαίλ σας να σας τις στείλω όλες. Παιδιά δείξτε κατανόηση δεν είμαι φωτογράφος .. απλά πειραματίζομε.
  3. Sky Watcher Dobsonian 8 inch.. Ευχαριστώ φίλε GEO....
  4. Φίλε Αλντο σε ευχαριστώ πάρα πολύ .. είναι τέλειο το τηλεσκόπιο όπως ακριβώς μου είχες πεί. Η τιμή αξιοπρεπέστατη και ελπίζω να είσαι και εσύ ευχαριστημένος. Είσαι ευπρόσδεκτος όποτε θέλεις να έρθεις μαζί μας εξόρμηση στην Εύβοια.. Να σε καλά.... Sky Watcher Dobsonian 8 inch
  5. Παιδιά σήμερα 26 Ιουνίου 2016 περνάω στην σοβαρή ερασιτεχνική αστρονομία.. Θα αποκτήσω πρώτα ο θεός το Skywatcher Dobson 8 inch.. Τελικά ο ουρανός είναι αρρώστια.. μάλλον πάθος θα έλεγα.. όπως είπε και ένας φίλος πρίν πήγαμε στην Δίρφυ για αστροπαρατήρηση και είδα απο καλά τηλεσκόπια και έπαθα πλάκα .. εντάξει το Buschnell για βασικό ξεκίνημα καλό αλλά χρειάζεται εργαλείο... θα βάλω φωτός μετά.. Προχωράμε..
  6. Σε ευχαριστώ .. φίλε μου τον έχω δεί τον σωλήνα αυτό και το έχω υπόψη μου.. θα προτιμούσα να αγόραζα ένα πλήρες σύστημα δίχως να μπλέξω με ξεχωριστά κομμάτια γιατί είμαι νέος στον χώρο.. Νά σε καλά..
  7. Ζητώ για αγορά τηλεσκόπιο Skywatcher, Dobsonian 8 ιντσών, με προσοφθάλμια και finder σε καλή κατάσταση και τιμή. Είμαι νέος στον χώρο και θέλω να κάνω το επόμενο βήμα στην αστρονομία. Αν υπάρχει και 10 ιντσών σε καλή τιμή θα είχε ενδιαφέρων..[/b]
  8. Για πρώτη φοράς χθές μπόρεσα και είδα τον Δία παιδιά. Μεγάλη ικανοποίηση και κυρίως γιατί είναι ο πρώτος πλανήτης που είδα μετά την παρατήρηση του φεγγαριού. Με τον 8mm φαινόταν οι γραμμές που σχηματίζουν τα στρώματα πάνω στην επιφάνειά του. Αυτά όλα γύρω στις 1 η ώρα το βράδυ ανατολικά. Μετά της 2 περίπου ένα σύνεφο τα χάλασε όλα και πήγα για ύπνο. Δυστυχώς το τηλεσκόποιο μου είναι μικρό αλλά γαρχίζω και μπαίνω στο νόημα σιγά σιγά..
  9. Δεύτερη μέρα βγήκα σήμερα δοκίμασα και τους τρείς φακούς 20mm, 16mm και 8mm δεν έχω καταφέρει ακόμα να δώ με τις 2 προεκτάσεις.. έχω έρθει σε επαφή και με παιδιά εδώ στη Χαλκίδα.. Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές Αργύρη θα το πάρω το βιβλίο και βλέποντας και κάνοντας... πάντως ο ουρανός είναι μαγικός και είναι αλήθεια ότι δεν κοιτάμε αρκετά ψηλά..
  10. Το orion πρέπει να είναι σίγουρα καλύτερο.. Τι σημαίνει αλταζιμουθιακή βάση.. dobson.. ? χειροκίνητη ή αυτόματη προσαρμοζόμενη?
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης