Jump to content

kyrkos1111

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    45
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με kyrkos1111

  • Γενέθλια 08/04/1990

του/της kyrkos1111 Επιτεύγματα

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Up με νέα τιμή, ο σωλήνας μαζί με τα παρελκόμενα που αναφέρονται πιο πάνω στα 650!
  2. Μόνο Αθήνα, χέρι με χέρι η παραλαβή. Στα 750 ευρώ τελική τιμή το 9.25, ο σωλήνας δηλαδή μαζί με ερευνητή 9Χ50 και διάφορα αξεσουάρ (θα στείλω πμ με λεπτομέρειες για όποιον ενδιαφέρεται). Το ΟΙΙΙ είναι φίλτρο παρατήρησης 1 1/4 και πωλείται στα 85. Επικοινωνία με πμ αρχικά και κατόπιν τηλεφωνικά. Ευχαριστώ, Κυριάκος
  3. kyrkos1111

    Διας Canon 550d Vs Asi224mc

    Ωραίες παιδιά!
  4. Ευχαριστώ πολύ και για την υπομονή που έδειξες φίλε Δημήτρη στις ερωτήσεις μου! Το δοκίμασα, ωστόσο είναι πιο δύσκολο το πράγμα απ' ότι νομίζει κανείς, διότι ακόμα κ με goto υπάρχουν προβλήματα, π.χ. όπως γυρίζει αυτόματα ο σωλήνας κουτουλάει πάνω στο τρίποδο κ σταματάει η όλη διαδικασία. Επίσης, θα χρειαστώ κ έναν μικρό προσοφθάλμιο μέσα στην εβδομάδα, θα σε τηλ να το κανονίσουμε. Ευχαριστώ.
  5. Ανανέωσα το θέμα με τις λεπτομέρειες που υποδείχθηκαν. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
  6. Όπως λέει κ ο τίτλος, την θέλω για την βάση neq6, με μετασχηματιστή ώστε να φορτίζω την μπαταρία από πρίζα 220v. Παρακαλώ επικοινωνήστε με πμ που θα λέτε τιμή, αμπέρ και τηλ. επικοινωνίας. Μόνο στην Αθήνα ή Πειραιά. Κυριάκος
  7. Μια μικρή συμπληρωματική σημείωση σε αυτήν την ωραία περιγραφή του τι εστί χωροχρόνος. Δεν ήταν ο Αινσταιν ο πρώτος που συνέλαβε τον χρόνο ως διάσταση. Ο πρώτος που το έκανε και ουσιαστικά μίλησε για χωροχρόνο δίχως βέβαια να χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη λέξη, ήταν ο Αριστοτέλης στα "Φυσικά", που είπε όπως ακριβώς λέει κ ο ecuador ότι ακόμη και τα ακίνητα κινούνται στον χρόνο κ ουσιαστικά είναι κ αυτά κινούμενα.
  8. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!! Καλύφθηκα πλήρως!! Με τον όρο dob εννοώ νευτώνειο, δεν είχα σκοπό να αναφερθώ στην στήριξη, εννοώ νευτώνειο ανεξαρτήτως στήριξης, συγνώμη.
  9. Συγνωμη που παρεμβαινω με ασχετη ερωτηση αρχαριου αλλα το χω απορια. Ποια η διαφορα στην ποιοτητα της παρατηρησης μεταξυ μικρου αποχρωματικου και π.χ. Ντομπ 8 ή 10 ιντσων; Το ξερω οτι τα πρωτα ενδεικνυνται για φωτογραφια απλα ρωτω σε σχέση με την παρατηρηση. Εχω διαβασει αλλα δεν το χω βρει.
  10. Ευχαριστώ αλλά πλέον ενδιαφέρομαι για Goto. Αν συνέφερε να αγοράσω το κιτ αναβάθμισης θα σε επαιρνα τηλέφωνο, αλλά πήρα τηλέφωνο στο πλανητάριο και το κόστος ειναι απαγορευτικό. Τροποποίησα τον τίτλο της αγγελίας για την αποφυγή περαιτέρω παρεξηγήσεων.
  11. kyrkos1111

    Κιάλια - παρατηρήσεις για αρχή

    Δεν ξερω αν θα απογοητευτεις, διοτι δεν ειναι μονο η εικονα, ειναι κ η ικανοποιηση οτι βρηκες το στοχο που εψαχνες που σε γεμιζει! Ενδεικτικα, ο m31 φαινεται ετσι σε πολυ σκοτεινο ουρανο http://www.ellenrooneydesign.com/gsproduction/sites/default/files/images/M31.jpg
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης