Jump to content

Alexandros_87

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    97
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της Alexandros_87 Επιτεύγματα

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Ανανέωση αγγελίας καθώς πουλήθηκαν μερικά!
  2. Telrad πουλήθηκε, καλές παρατηρήσεις!
  3. Bob knobs πουλήθηκε, ευχαριστώ Ηλία
  4. Πάνο δεν έχω ιδέα από κατασκευή τηλεσκοπίων, θα σου μιλήσω όμως σαν στέλεχος μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας στην λιανική και προβλήματα σαν το δικό σας αντιμετωπίζω καθημερινά. Από τα προαναφερθέντα καταλαβαίνω πως η λύση δεν είναι να σου φτιάξει μια βάση με λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς παίζουν αρκετά που δεν γνωρίζουμε ( εμείς που δεν κατασκευάζουμε τηλεσκόπια ). Το πιο πιθανόν είναι να μην λυθεί το πρόβλημα σου. Θεωρώ πως θα πρέπει να ακολουθήσεις τα βήματα που σου αναφέρει ο κατασκευαστής και να στείλεις την βάση πίσω για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς του ώστε να λυθεί το κατασκευαστικό πρόβλημα του τηλεσκοπίου. Δυστυχώς Πάνο όπως σε οτιδήποτε αγοράζουμε αν έχει πρόβλημα πρέπει να το στείλουμε πίσω και γενικά ισχύει με έξοδα του αγοραστή αλλά από ότι καταλαβαίνω ο Δημήτρης δέχεται να καλύψει το κόστος αυτό, θα πρέπει όμως να κάνεις το αμπαλάρισμα, 50 χλμ κτλπ που αναφέρεις. Δημήτρη από την πλευρά σου θα πρέπει να είσαι σίγουρος πως μόνο με την βάση και τις ενέργειες που θα κάνεις το πρόβλημα θα λυθεί με τον ένα η τον άλλο τρόπο. Ειδάλλως θα πρέπει να σου στείλει όλο το τηλεσκόπιο αν δεν είσαι σίγουρος. Θα πρέπει να κάνεις αρκετές δοκιμές πριν το στείλεις πίσω και να είσαι σίγουρος 100% ότι το πρόβλημα έχει λυθεί. Πάνο μην κολλάς με την μεταφορά, με τον ίδιο τρόπο δεν σου ήρθε? είχε χτυπήματα όταν σου ήρθε? Πιστεύω πως πρέπει να αφήσετε στην άκρη ότι έγινε να τραβήξετε μια γραμμή και να το πιάσετε από την αρχή, Πάνο απλά κάνε ότι σου λέει με καλή την πίστη μία ακόμα φορά και εσύ Δημήτρη απλά λύσε το θέμα αναίμακτα και στείλε το πίσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όπως την πρώτη φορά. My 2 cents. Υ.Γ δεν γνωρίζω κανέναν από τους δύο.
  5. Με ενδιαφέρει, μπορείς να μου πεις τι περιλαμβάνει στην τιμή και τρόπο αποστολής; τα κουτιά κτλπ τα έχεις όλα; στείλε μου pm.
  6. Δεν γνωρίζω φίλε μου αν κάνουν, είναι για δευτερεύων και μπορείς να δεις στο λινκ που έχω αν σου κάνουν. Βασικά πρέπει να δεις το μηκος και διάμετρο της βίδας αν σου κάνει.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης