Jump to content

Gloriana

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της Gloriana Επιτεύγματα

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Gloriana

    Αγορά κιαλιών

    Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια. Ήταν πολύτιμη. Ξέρω τώρα που πρέπει να καταλήξω. Οπότε περιμένω να πάρω κάτι σε πρώτη ευκαιρία. Θα προτιμήσω μεταχειρισμένο.
  2. Gloriana

    Αγορά κιαλιών

    To σημειώνω κι αυτό! Ευχαριστώ.
  3. Gloriana

    Αγορά κιαλιών

    Α μάλιστα, αρχίζω να καταλαβαίνω σιγά σιγά. Όχι δε θα βιαστώ. Θα κοιτάω εδώ και για κάποια αγγελία. Να ξέρω και τι μου χρειάζεται. Ευχαριστώ για το χρόνο!
  4. Gloriana

    Αγορά κιαλιών

    Σε πρώτη φάση δε μπορώ να διαθέσω πάνω από 100 ευρώ. Είδα και το skywatcher 60/700 AZ2 σε προσιτή για μένα τιμή. Αυτό αξίζει τον κόπο? Τι εννοώ, θα βλέπω κρόνο και δια σαν κουκίδες ή κάτι περισσότερο. Επίσης, θα μπορέσω να βάλω και έναν αντάπτορα για καμιά φώτο με το κινητό?
  5. Gloriana

    Αγορά κιαλιών

    Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Έχετε δίκιο απ' ότι βλέπω οπότε η αγορά κιάλιων απορρίπτεται ασυζητητί. Θα μελετήσω λίγο όσα γράψατε για τηλεσκόπιο. Και θ προσπαθήσω να αγοράσω κάποιο μεταχειρισμένο από τις αγγελίς εδώ. Να εμπιστευτώ μεταχειρισμένο?
  6. Gloriana

    Αγορά κιαλιών

    Πολύ κατατοπιστικός ευχαριστώ πολύ..
  7. Gloriana

    Αγορά κιαλιών

    Να αναζητήσω δηλαδή μεγαλύτερη μεγέθυνση. Το BRESSER HUNTER 20X50 θα με καλύψει? Ευχαριστώ (Με τον ουρανό είμαι εξοικειωμένη θα έλεγα) αφού ασχολούμαι με την αστρονομία αρκετά χρόνια. Και επειδή ασχολούμαι και με τη φωτογραφία, θα ήθελα να κανω καποια βήματα. έχω φωτογραφική μηχανή dslr αλλά για να μπω στη διαδικασία να αγοράσω τηλεσκόπιο, αντάπτορας για τη μηχανή κλπ κλπ. το κόστος ξεφεύγει και προτιμώ να κάνω καποια πρώτα βήματα με κυάλια και ανταπτοράκι για κινητό (έχω καλό φακό στο κινητό).
  8. Gloriana

    Αγορά κιαλιών

    Ευχαριστώ, Χρειάζομαι διαστάσεις 10χ70 για να δω δακτυλίους κρόνου? Μπορείς να προτείνεις κάτι?
  9. Gloriana

    Αγορά κιαλιών

    Καλησπέρα. Θα ήθελα και εγώ τα φώτα σας. Χρειάζομαι κυάλια για παρατηρηση του νυχρερινού ουρανού και έναν ανταπτορα προσαρμογής smartphone για κάποιες φωτογραφίες. Κατέληξα στο CELESTRON UP CLOSE G2 10X50 που διατίθεται και απο το πλανητάριο Θεσσαλονίκης και αντάπτορα τον LEVENHUK A10 επίσης από το Πλανητάριο. Με ενδιαφέρει να μπορώ να δω τους δακτυλίους του Κρόνου, τους πλανήτες, το νεφέλωμα του Ωρίωνα κλπ. Θα μπορώ με αυτά τα κυάλια? Υπάρχουν μήπως καλύτερες και ίσως και πιο οικονομικές επιλογές? Ευχαριστώ (προκαταβολικά)
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης