Jump to content

skeptomenos

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με skeptomenos

  • Γενέθλια 05/09/1978

του/της skeptomenos Επιτεύγματα

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη

  1. skeptomenos

    Celestron travel scope 70

    Καλησπέρα σας όπως έγραψα και πιο πάνω δεν απογοητεύομαι, σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση είναι καταπληκτικά αυτά που μου στείλατε. Καλός σας βράδυ.
  2. skeptomenos

    Celestron travel scope 70

    Καλησπέρα σας δεν απογοητεύομαι,ίσα ίσα που μου αρεσει και αν δεν μπορώ να βγάζω τους άλλους πλανήτες δεν πειράζει,ήθελα το συγκεκριμένο γιατί θα μπορώ να το έχω πάντα μαζί μου όπου και να πάω. Σας ευχαριστώ πολύ πάντως για την ενημέρωση.
  3. skeptomenos

    Celestron travel scope 70

    Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω αγοράσει και προσαρμογέα για να βάζω το κινητό και να τραβάω φωτογραφίες.
  4. skeptomenos

    Celestron travel scope 70

    Εντάξει τώρα κατάλαβα. Σε αναμονή μέχρι να έρθει και ξανα μιλάμε. Επειδή όπως είπα θέλω να βγάζω φωτογραφίες σίγουρα θα χρειαστεί να προβώ σε αγορά άλλου προσοφθάλμιου. Λοιπόν υπομονή μέχρι να ερθει. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι.
  5. skeptomenos

    Celestron travel scope 70

    Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. Το αγόρασα από τον Κωτσόβολο και θα το εχω σε 10 μέρες περίπου. Αν κατάλαβα καλά δεν θα βλέπω τόσο καθαρά με αυτά τα προσοφθάλμια που δίνουν (20 και 40) όπως μου γράψατε πιο πάνω,εσείς πια προσοφθάλμια και barlow μου προτείνετε να αγοράσω;; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  6. skeptomenos

    Celestron travel scope 70

    Καλημέρα στην παρέα πρόσφατα αγόρασα αυτό το τηλεσκόπιο: Celestron travel scope 70 θα μπορώ να δω όλους τους πλανήτες η όχι;; Ποιο πολύ το πήρα για να τραβάω φωτογραφίες και βίντεο με το κινητό μου,θα μπορώ να τους βλέπω καθαρά τους πλανήτες η θα χρειαστώ κάποιο άλλο παρελκόμενο; Είμαι άσχετος από τηλεσκόπια,δεν το εχω στα χέρια μου ακόμα το περιμένω όπως και τον προσαρμογέα για το κινητό. Εμένα με νοιάζει να βλέπω τους πλανήτες όσο το δυνατών καθαρά,αν χρειάζεται να αγοράσω κάτι άλλο για να βλέπω καθαρά,γράψτε μου την ονομασία και από που μπορώ να το αγοράσω. Ευχαριστώ πολύ.
  7. skeptomenos

    Ο Γαλαξιας μας απο Καλαματα

    Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από το κινητό μου Xiaomi mi6 Ceramic. Τραβηγμένη στην Καλαμάτα και στη περιοχή της Σάντοβας. Έχω βγάλει πάρα πολλές φωτογραφίες και όχι μόνο τον Γαλαξία. Περισσότερες στο Instagram: https://www.instagram.com/vaspyr21/?hl=el
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης