Jump to content

astronikos

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της astronikos Επιτεύγματα

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Εχω σκοπο απο το νεο ετος καποια στιγμη να ταξιδεψω στην Φινλανδια με κατι πακετα που βρηκα, απο WorldVentures .Το βορειο σελας ειναι ενα απο τα πιο ομορφα φαινομενα πιστευω ακομα και για ανθρωπους που δεν ασχολουνται καθολου με το θεμα της αστροπαρατηρησης (οπως εγω μεχρι πολυ προσφατα).Αληθεια ποια εποχη πιστευετε οτι ειναι καλυτερο να παω ωστε να δω ολα αυτα τα εντυπωσιακα που περιγραφετε?
  2. Κρίμα να μην είμαι Αθήνα.. Καλή επιτυχία όπως και να'χει!
  3. Καλησπέρα σε όλους! Μήπως έχει κανείς να προτείνει κάποιο (ή κάποια) καλά βιβλία αστρονομίας για αρχάριους; Είμαι απο αυτούς που θέλουν να τα έχουν στην βιβλιοθήκη Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  4. Παίζει να έχω να ενθουσιαστώ τόσο για κάτι μήνες (λωλ ) Σοβαρά όμως, πάντα έτσι!
  5. Φίλε μου είσαι απίστευτος! Και περίμενα να δεις να σε βρω και εδώ. Το κανάλι είναι απο τους λόγους που μεγάλωσε η αγάπη μου για την αστρονομία, είμαι μεγάλος θαυμαστής. Σε ευχαριστώ για αυτό που κάνεις!
  6. astronikos

    Από που να αρχίσω

    Αρχικά σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Το υπέθεσα πως μάλλον βιάζομαι πολύ όσονα φορά το τηλεσκόπιο.. και εγώ με παρατήρηση έχω ξεκινήσει. Έπεσε στα χέρια μου ένα βιβλίο αστερισμών, περισσότερο εγκυκλοπαιδικό παρά πρακτικό θα έλεγα, οπότε έψαχνα να δω μπας και υπάρχει κάποιο άλλο που θα με βοηθήσει περισσότερο.. σε ευχαριστώ και για αυτό λοιπόν! Όσο για την συνάντηση.. μακάρι να μπορέσω να παρευρεθώ. Θα το προσπαθήσω! Και θα αφήσω αν είναι την αγορά τηλεσκοπίου για μετά. Και ας είναι τόσο ωραία αυτά που ανέβασες Ευχαριστώ και πάλι!
  7. astronikos

    Από που να αρχίσω

    Καλησπέρα σε όλους! Τελείως αρχάριος αστροπαρατηρητής εδώ. Τόσο αρχάριος βασικά που η μόνη μου επαφή είναι ένας φίλος να μου λέει για αστερισμούς και πλανήτες το καλοκαίρι σε ένα φεστιβάλ και εγώ να συνειδητοποιώ πόσο θα ήθελα να ασχοληθώ παραπάνω! Σήμερα μου πρότεινε ένας καθηγητής το φόρουμ και..βρήκα τον δρόμο μου! Σαν αρχή λοιπόν, απο που θα μπορούσα να ξεκινήσω ; Θα ήθελα πέρα απο το να διαβάζω πράγματα να μπορώ και να παρατηρώ ταυτόχρονα.. για τηλεσκόπιο με ένα μπάτζετ 200 ευρώ υπάρχει καμία πρόταση;
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης