Jump to content

FethryGR

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 ακόλουθος

Πρόσφατοι επισκέπτες προφίλ

Ο αποκλεισμός πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένος και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

του/της FethryGR Επιτεύγματα

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη

  1. FethryGR

    Bresser Pollux - 150/750

    Η αγγελία ολοκληρώθηκε!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο

    Πωλείται ο συγκεκριμένος σωλήνας στα 70€. Ειναι σε άριστη κατάσταση, για την ακρίβεια είναι σχεδόν αχρησιμοποίητος. Ειναι ότι πρέπει για να κάνει τα πρώτα του βήματα στην ερασιτεχνική αστρονομία ένας καινούργιος. Η αποστολή θα γίνει με courier και τα έξοδα αφορούν εξολοκλήρου τον παραλήπτη. Ο τρόπος πληρωμής θα είναι κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Τηλεφωνο επικοινωνίας: 6987627020 Email επικοινωνίας: fethrydd@gmail.com

    70.00 EUR

  2. Η αγγελία ολοκληρώθηκε!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο

    Πωλείται κατοπρικό τηλεσκόπιο (ο οπτικός σωλήνας). Πρόκειται για τον Bresser Pollux - 150, ένα τηλεσκόπιο διαμέτρου 6 ιντσών, ότι πρέπει για να κάνει κάποιος τα πρώτα του βήματα στην αστροπαρατήρηση. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σε μια πολύ λογική τιμή. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου είτε μέσω email (fethrydd@gmail.com) είτε καλώντας με στο 6987627020. Σας ευχαριστώ!

    100.00 EUR

  3. Καλησπέρα σε όλους, θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάπιο οικονομικό προσοφθάλμιο μεγέθους 1,25''; Θα ήθελα αγοράσω τον οπτικό σωλήνα SKYWATCHER 200/1000 BLACK DIAMOND μαζί με την στήριξη HEQ5 SKYSCAN PRO. Έχω βρει φακό, φίλτρα, αλλά δε ξέρω ποιό προσοφθάλμιο να πάρω... Επειδή κόστος συνολικά είναι αρκετά μεγάλο, θα ήθελα ένα σχετικά φθηνό προσοφθάλμιο...
  4. Καλησπερα σε ολους! Μετα απο πολυ ερευνα αποφασισα να αγορασω το τηλεσκοπιο 200/1000 BLACK DIAMOND - DSF της SkyWatcher μαζί με την ισημερινη στηριξη EQ5 SYNSCAN. Τo προβλημα μου ειναι τα αξεσουαρ που θα εχει το τηλεσκοπιο και θα ηθελα να με βοηθησετε αν μπορειτε. Αρχικα το τηλεσκοπιο το θελω και για αστροπαρατηρηση και για αστροφωτογραφια οποτε θα ηθελα να μου προτεινετε καποια καλη καμερα με οσο καλυτερο budget γινεται. Επισης θα ηθελα να μου πειτε ποια φιλτρα να αγορασω. Θα ηθελα ενα για νεφελωματα, ενα για πλανητες και ενα για την σεληνη. Μαλιστα να σας ρωτησω: Το φιλτρο για τα νεφελωματα ειναι και για γαλαξιες ή πρεπει να παρω αλλο; Τελος αν μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας για τα αξεσουαρ που περιεχει το τηλεσκοπιο που εχω επιλεξει (π.χ. προσοφθαλμιο, εστιαστης κ.τ.λ.), ειναι ενταξει ή να παρω επιπλεον και αν ναι ποια? Βοηθηστε με αν μπορειτε.. Με εκτιμηση Γιαννης Κωστιδης.
  5. FethryGR

    Αξεσουαρ τηλεσκοπιου

    Καλησπερα σε ολους! Μετα απο πολυ ερευνα αποφασισα να αγορασω το τηλεσκοπιο 200/1000 BLACK DIAMOND - DSF της SkyWatcher μαζί με την ισημερινη στηριξη EQ5 SYNSCAN. Τo προβλημα μου ειναι τα αξεσουαρ που θα εχει το τηλεσκοπιο και θα ηθελα να με βοηθησετε αν μπορειτε. Αρχικα το τηλεσκοπιο το θελω και για αστροπαρατηρηση και για αστροφωτογραφια οποτε θα ηθελα να μου προτεινετε καποια καλη καμερα με οσο καλυτερο budget γινεται. Επισης θα ηθελα να μου πειτε ποια φιλτρα να αγορασω. Θα ηθελα ενα για νεφελωματα, ενα για πλανητες και ενα για την σεληνη. Μαλιστα να σας ρωτησω: Το φιλτρο για τα νεφελωματα ειναι και για γαλαξιες ή πρεπει να παρω αλλο; Τελος αν μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας για τα αξεσουαρ που περιεχει το τηλεσκοπιο που εχω επιλεξει (π.χ. προσοφθαλμιο, εστιαστης κ.τ.λ.), ειναι ενταξει ή να παρω επιπλεον και αν ναι ποια? Βοηθηστε με αν μπορειτε.. Με εκτιμηση Γιαννης Κωστιδης.
  6. FethryGR

    Αγορά τηλεσκοπίου

    Καλησπέρα σε όλους! Αν και είμαι νέος στο χώρο της αστροπαρατήρησης έχω παρακολουθήσει πολλά βίντεο, έχω επισκεφτεί αστεροσκοπία και έχω αγοράσει το βιβλίο NIGHTWATCH. Θα ήθελα να αγοράσω ένα τηλεσκόπιο με αυτοματικοποιημένη, ισημερινή στήριξη και λογικά το πάω για EQ5 SYNSCAN. Λογικά για οπτικό σωλήνα πάω σε 250/1200 BLACK DIAMOND - DSF της SkyWatcher. Όμως σαν καινούργιος έχω μερικές ερωτήσεις. Αρχικά επειδή δεν ξέρω, μπορώ να βάλω τον συγκεκριμένο οπτικό σωλήνα στην συγκεκριμένη στήριξη ή υπάρχει κάποιο θέμα; Επίσης επειδή δεν ξέρω, τι αξεσουάρ να πάρω; Θα ήθελα φίλτρα για να βλέπω ένχρωμα τα νεφελώματα και τους πλανήτες. Τι πρέπει να πάρω επιπλέον για να κάνω αστροφωτογραφία? Τέλος, χρειάζεται να πάρω κάποιο προσοφθάλμιο ή το LET 28mm(43x), Ø50.8mm που περιλαμβάνει ο οπτικός σωλήνας είναι μια χαρά? Σας παρακαλώ βοηθήστε με.. Καλή ημέρα σε όλους!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης