Jump to content

kostas rillis

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    29
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφίλ

Ο αποκλεισμός πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένος και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

του/της kostas rillis Επιτεύγματα

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. kostas rillis

    αποσύρεται

    καλημερα Χριστος Ανεστη. ευχαριστω πολυ για το χρονο σου.
  2. kostas rillis

    αποσύρεται

    https://www.planitario.gr/rabdos-topothethshs-se-sthrixh-dovetail-33-5cm.html αυτη εδω μπαινει? ή ειναι αλλου τυπου?
  3. kostas rillis

    αποσύρεται

    Ευχαριστω φιλε μου και χρονια πολλα με υγεια
  4. Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν και οι 2 μπορουν να μπουν σε ολες τις βασεις. Εχω αγορασει την Omegon push + αλλα δεν την εχω ακομη και δεν ξερω αν κανουν.
  5. kostas rillis

    αποσύρεται

    Καλησπερα και καλη ανασταση. Επειδη την εχω παραγγηλει την βαση καινουργια αν μπορεις να με πληρωφορισεις για το τη ραβδο να αγορασω για να βαλω πανω ενα dob 8 inch που εχω θα σου ειμαι υποχρεος. Δεν την εχω παραλαβη ακομα αλλα θελω να τα παραγγειλω και αυτα να μου ερθουν ολα μαζι. ευχαριστω για το χρονο σου
  6. Καλησπερα και καλη Ανασταση σε ολους. Θα ηθελα να ρωτησω το πλατος της ραβδου ειναι το ιδιο και αλλαζει μονο το μηκος? Συγνωμη για την χαζη ερωτηση αλλα θελω να ειμαι συγουρος γιατι δεν εχω γνωση του θεματος. ευχαρηστω για το χρονο σας
  7. kostas rillis

    skysafari 6 pro

    εννοεις το mail μου? ευχαριστω πολυ
  8. kostas rillis

    skysafari 6 pro

    Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει καποιος. Εχω αγορασει το skysafari 6 pro οταν το ειχαν σε εκπτωση αν αλλαξω τηλεφωνο θα πρεπει να το ξανα αγορασω ή το κατεβαζω δωρεαν? ευχαριστω για το χρονο σας.
  9. Ειναι το προηγουμενο μοντελο απο το δικο σου
  10. Καλημέρα και χρόνια πολλά. Θα ήθελα να ρωτησω αν εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα. Κατεβασα το skysafari 6 pro που το ειχαν βγαλει σε προσφορά και απο τοτε η μπαταρία του κινήτου τελειώνει σε χρόνο μηδέν, καθώς επίσης μου εμφανίζει συνέχεια μνμ για το χώρο αποθήκευσης. Αν καποιος εχει καποια λυση καλοδεχουμενη.
  11. kostas rillis

    αποσύρεται

    καλησπέρα. Έχω ένα 8αρι dob. Επειδη ειμαι νεος στο χομπι τι μετατροπεσ χριαζομαι να κανω για να μπει στη βαση αυτη? Ρωταω γιατι ενδιαφερομαι να την παρω.
  12. kostas rillis

    Τηλεσκοπιο

    Καλημέρα σας. Εχθές τα πήγα πολύ καλύτερα. Ήταν η δεύτερη μέρα μου παρακολουθήσεις και κατάφερα να δω εκτός από το φεγγάρι τον Δία με αν μέτρησα σωστά 3 φεγγάρια του και τον Κρόνο πραγματικά έμεινα εντυπωσιασμένος. Τελικά μαζεύτηκαν και κάτι γείτονες ειμασταν περίπου 5 άτομα. Τέλεια βραδιά. Γενικά είχα πρόοδο τη δεύτερη μέρα. Είδα περισσότερα από την πρώτη ελπίζω κάθε μέρα να καταφέρνω να βρίσκω και κάτι καινούργιο.
  13. kostas rillis

    Τηλεσκοπιο

    Αν εστίαζαν σε ένα αστέρι το οποίο μπορεί και να ήταν πλανήτης συνέχιζα να το βλέπω ως αστέρι ποτέ δεν κατάφερα να το φέρω κοντά. Είτε με το ενα προσοφθάλμιο είτε με το άλλο. Τον ερευνητή τον έχω ευθυγράμμιση με το τηλεσκόπιο.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης