Jump to content

Major Tom

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με Major Tom

  • Γενέθλια 08/14/1984

του/της Major Tom Επιτεύγματα

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Αρχάριος εδώ.. καθαρά το 6... άλλη κατηγορία..τώρα τα παρελκόμενα έρχονται με την πορεία.. αυτό που βλέπεις έχει σημασία. Όσο για την συντήρηση εκεί δεν ξέρω να απαντήσω..
  2. Τώρα αυτό με το κουτάκι θα σε γελάσω...δεν νομίζω να ξέρω πώς να το κάνω.. Εμένα έχει ερευνητή 9x50..δεν είναι καλός;;; πρέπει να πάρω άμεσα άλλον;
  3. Πολύ κατατοπιστικό..δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω με την πρώτη βέβαια αλλά έμαθα κάτι ακόμα.. Τώρα λίγο ψάξιμο για να δω τι θα πάρω.. Ευχαριστώ πολύ!
  4. Ναι..μιλάω μαζί τους.παραλαμβανουν Δευτέρα αλλά ότι έρθει είναι δεσμευμένο.
  5. Θα πρέπει φαντάζομαι να γίνει από την πρώτη φορά κιόλας;;και για τον τρόπο που γίνεται που μπορώ να κοιτάξω; όσον αφορά το εργαλείο υπάρχουν σίγουρα και εκεί ποιότητες αλλά θα το δω.. Ευχαριστώ πολύ!!
  6. Από τό πλανητάριο..η πρώτη πρόβλεψη ήταν αρχές Απριλίου... άστα και εγώ περιμένω πώς και πώς... ευτυχώς όμως δεν έφαγα την αλλαγή τιμής!!!
  7. Καλησπέρα σας! είμαι καινούργιος και στον χώρο... και στο φόρουμ!(τουλάχιστον ενεργά γιατί οι συζητήσεις σάς βοήθησαν να ξεκαθαρίσει το τοπίο για την αγορά τηλεσκοπίου!!) Αυτήν την εβδομάδα θα παραλάβω επιτέλους το τηλεσκόπιο 🔭 μου μετά απο δύο μήνες αναμονής! ένα Skywatcher Dobsonian 8.Ως αρχάριος θα ήθελα την βοήθεια σάς σχετικά με το ξεκίνημα. Μένω στην Ζάκυνθο και σε χωριό οπότε από ουρανό είμαι καλά.. επίσης η μεταφορά αν χρειαστεί δεν είναι πρόβλημα.. αναγνωρίζω στον ουρανό πλανήτες και κάποιους αστερισμούς..έχω διαβάσει και κάποιο βιβλίο σχετικά με τα πρώτα βήματα.απο εδώ και πέρα;; να ξεκινήσω με πλανήτες και μετά να διευρύνω το πεδίο μου;; βαθύ ουρανό δλδ..(όχι πως θα καταφέρω να δω και τίποτα εδώ που τα λέμε στην αρχή). Προσοφθάλμια είναι απαραίτητο να αγοράσω κατευθείαν η μπορώ να αρχίσω έτσι;; είναι λίγο δύσκολα τώρα οικονομικά.. επίσης όταν έρθει η ώρα θα μπορώ να διαθέτω 150 ευρώ την κάθε φορά για αγορά, οπότε από πού αρχίζω;το τηλεσκόπιο θέλει κάποια ρύθμιση για αρχή;και αν ναι χρειάζεται και κάποιο εξάρτημα; Γενικά οποιαδήποτε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη και ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης