Jump to content

messier51

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    249
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφίλ

Ο αποκλεισμός πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένος και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

του/της messier51 Επιτεύγματα

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. μα δεν εχουμε να κανουμε με αυτο. αυτοι που φιλοξενουν πρεπει πρωτα να δειξουν σεβασμο σε οσους φιλοξενουν δ. υ.γ. φυσικα θα φυγω, αλλα ας μου κανουν την χαρη να σβησουν οτι εχω γραψει. ελα, δεν ειναι και πολλα. αφου τα περισσοτερα τα εχουν σβησει
  2. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ και εγω ετσι νομιζα, αλλα και εγω εξω επεσα εγω τουλαχιστον μιλαω ετσι σαυτους που πρεπει να μιλαω ετσι ΟΧΙ..... ΧΑΛΑΡΑ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ. εξαλου ολοι ξερουν ποιος ειμαι, δεν τα λεω ανωνυμα δ.
  3. πες τα ρε ifikrati εγω σας το εχω πει: Θ Α Ν Α Τ Ο Σ Σ Τ Ο Υ Σ Φ Α Σ Ι Σ Τ Ε Σ Δ.
  4. ποιος σου ειπε οτι θα γινουμε επιστημονες ??? τους το ειχα πει.... μην με σβησετε θα κρατηθω και τηρησα την υποσχεση μου τα περι "εξοδο" δεν στεκουν απλα. ας κανουν οτι θελουν ... αλλα ας διαγραψουν ΚΑΘΕ μου δημοσιευση. δεν θελω να αφησω ΤΙΠΟΤΑ εδω μεσα Δ.
  5. ρε να πανε κα γαμηθουνε, αν θελουν να με διαγραψουν ας με διαγραψουν συμφωνω με τον inest Δ.
  6. το θεμα δεν ειναι το ποστ. ειναι η τακτικη φασισμου του astrovox. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ Δ. υ.γ. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ
  7. εμενα δεν με βλεπω για πολυ ακομα σαυτο το τρελοκομειο (για να μην πω τιποτα πιο βαρυ). εργα ή γρηγορα .... (μαλλον γρηγορα) την κανω δ.
  8. ρε ifikrati δεν βγαινει νοημα πραγματικα δηλαδη κλαστε να φουμαρω πια .... ελεος δ.
  9. δε μας χεζεις ρε γιωργο με τις μαλακιες του astrovox. μια κουβεντα δεν μπορει να γινει. αμεσως αντε γεια. αν θελουν ας το κλειδωσουν αν θελουν οχι δεκαρα δεν δινω δ.
  10. να το μετανιωσουμε ??? το πολυ πολυ να κανουν χρηση της παγιας τακτικης του κλειδωνω και σβηνω post. εχω συνηθησει πια σιγα μην μας κοψουν και το φαι ... δ.
  11. εγω τωρα ειδα οτι τα σβησαν. ειχα υποσχεθει στον ανδρεα οτι θα προσπαθησω να συγκρατηθω και αυτο εκανα. παρολλα δεν εγραψα Τ Ι Π Ο Τ Α ασχημο αυτη την φορα και παρολλα αυτα τον ηπια. μαλλον μας δουλευουν ψιλο γαζι ... δεν γαμιεται ομως ... τι να κανεις. ελλαδαρα φιλαρακο, η πηγη του εξουσιασμου ..... δ.
  12. μαρεσει που διαφωνουμε ποιος εχει το δικαιωμα να αλλαζει τους ορισμους των πλανητων. παντος αυτους που μπορουν να το παιζουν "δικαστες" και να σβηνουν οτι γουσταρουν διαγραφοντας τις σκεψεις αλλων τους βρηκαμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Δ.
  13. οχι ρε, τι εχασα ?? τα καλυτερους τραμπουκισμους χανω..... αμαν ρε astrovox με τα σβησιματα ελεος δ.
  14. δεν ειναι τωρα. ειναι βεβαιο οτι θα ανακαλυθφουν και αλλα. αυτο φοβατε η IAU τουλαχιστον (αυτη ειναι πληροφορια απο 'μεσα'). το μεγεθος ειναι τελειος ακυρο. δεν μπορει να εχεις πλανητη με μαζα μικροτερη απο δορυφορο ξερουμε το ανω οριο του μεγεθους των πλανητων σε ηλιακα συστηματα. αυτο μας δινει μια αποψη για τον αριθμο των πλανητων καποιου ηλιακου συστηματος δ.
  15. απλο ειναι. αν λεγαμε τον πλουτωνα πλανητη θα επρεπε να πουμε και αλλα ποσα σωματα πλανητες. και επειδη σε 10 χρονια για γινουν καμια 50αρια θα γινει χαμος .... δ.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης