Jump to content

zaxos

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    34
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με zaxos

  • Γενέθλια 12/20/1987

του/της zaxos Επιτεύγματα

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Η αγγελία ισxύει πια μόνο για την Atic 16 ic. H Τιμή της είναι στα 270 ευρώ. Απο τα παρελκόμενα της κάμερας δέν έχω το cd το οποίο περιείχε τα drivers και κάποια προγράμματα, τα οποία απ όσο γνωρίζω υπάρχουν όλα ΕΔΩ
  2. Έχω αρκετό καιρό να ασχοληθώ με την αστροφωτογράφηση αν και παλιά ηταν απο τις κύριες ασχολίες μου. Τον Αύγουστο μετακομίζω στο εξωτερικό για άγνωστο χρονικό διάστημα. Έτσι αποφάσισα να δώσω διάφορα μέρη του εξοπλισμού μου γιατι είναι κρίμα να κάθονται στην αποθήκη. Διαθέτω: 1) Atic 16 ic Monochrome 2) QHY-5 autoguider 3)Atic filter wheel 4) Astronomik LRGB 1,25'' Όποιος ενδιαφερόμενος μπορεί να μου στείλει pm , ή στο zaxos021@gmail.com
  3. zaxos

    Κεφαλή πυλώνα για EQ6

    Είναι ακριβως αυτο που εψαχνα. Σε ευχαριστώ
  4. zaxos

    Κεφαλή πυλώνα για EQ6

    Τον τελευταιο καιρο κανω σχέδια για την κατασκευη ενός σταθερου πυλώνα για την EQ6 ωστε να μεινει το τηλεσκοπιο μονιμα στημενο και να γλιτωσω τα κουβαλήματα. Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να βρω πουθενα τις διαστασεις της κεφαλής του τριποδα ωστε να το ζητησω να μου το φτιαξουν σε σιδερουργειο. Εχω παρει μετρα με παχυμετρο αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος οτι ειναι σωστα , και επισης δεν ξερω πως να μετρησω το σπείρωμα. Οποιαδήποτε βοηθεια δεκτη Ευχαριστω.
  5. zaxos

    M27 @ Ha Near Full Moon

    Εχει πολυ ωραια λεπτομερεια , μπραβο Ιφικρατη . Και να φανταστει κανεις οτι το σφαλμα στην οδηγηση που φαινεται στα αστερια το εχει και to Dumbbel.Εχω περιεργεια να δω πως θα ηταν με τελεια οδηγηση Και παλυ μπραβο , και εισαι ανωτερα!!!
  6. zaxos

    SPC900NC mod question

    Δεν γινεται να μην ξερετε , ειδικα αυτοι που το εχετε κανει , και την εχετε χρησιμοποιησει.Γιατι δεν απαντατε ???
  7. zaxos

    SPC900NC mod question

    Σκευτομαι να προσωρησω στην μετατροπη της SPC900NC Philips. Εχω βρει αρκετα καλες οδηγιες απο εδω http://babelfish.altavista.com/babelfish/trurl_pagecontent?lp=fr_en&url=http%3A%2F%2Fwww.bbayle.com%2Fspc900nc%2Fspc900nc.htm και απο http://home.zonnet.nl/m.m.j.meijer/D_I_Y/spc900nc.htm. Το θεμα ειναι οτι ενταξει , την μετατρεπω και παιρνει εκθεσεις , μετα ομως ποια προγραμματα θα ειναι συμβατα ??Τι τυπου φωτογραφιες βγαζει ?? Υπαρχει περιπτωση να βγαλει και .fits ????
  8. zaxos

    leizer shooting

    Fuji 9600s με τρίποδο +green leizer 5mW (του ifikratis)
  9. Τα 15 χρονια μου φαινονται λιγα. Ειχαμε ακουσει και απο παλλια πολλα , αλλα τιποτα δεν ειδαμε. Εγω λεω πολυ παραπάνω απο 15 , +αλλα 15 μεχρι να φτασουν αυτα στην Ελληνικη πραγματικότητα.
  10. Ομως σκευτειτε οτι ενα συστημα συλογής ηλιακης ενεργειας , ειναι εφικτο και ακίνδυνο , για τον καθε ενα που το επιλέξει. Αν ειναι τωρα να περιμένεις απο το Ελληνικο κρατος να αξοιοποιήσει την πυρηνικη ενέργεια , καλα κρασια . Αυτο που θα επρέπε να γινεται ειναι να δίνονται επιδοτήσεις και διευκολήνσεις για καθε επιχείρηση ή ιδιώτη που επιλέξει να χρησιμοποιεί ηλιακη ενεργεια.
  11. φαντασου μια γη που το βορειο ημισφαιριο κινειται αντιθετα απο το νοτιο. Στην μεση η μεταξυ τους ταχυτητα θα ηταν 2 φορες η ταχυτητα περιστροφης της γης. Οποτε μονο το να πλησιασεις στον ησιμερινο θα ηταν επικυνδυνο. Μιλάμε για πολυ ΦΑΝΤΑΣΙΑ
  12. εσυ δεν χρειαζεσαι φωτισμο στην ταρατσα σου
  13. Εισαι σιγουρος για την ημερομηνια ? ειδα κατι παρομοιο μικροτερης διάρκειας στις 12-13( γυρω στις 12 και μιση), που αφησε καπνο οπως το περιγράφεις που ομως αν και ηταν βραδυ φαινόταν πολυ εντονος και παχυς.
  14. ρε χαζοι , μην ασχολείστε με μικροπράγματα . Υπάρχουν πολυ μεγαλύτερα προβληματα που ειναι μπροστα στα ματια σας και δεν τα βλεπετε , και δεν φταίει η φωτορυπανση για αυτο αλλα η βλακεία σας ο καθένας το του εδω μεσα. μονο ο The Guardian μιλησε λογικα , και συμφονω με αυτο που λεει.
  15. zaxos

    The Dark Side of the Moon!

    Βλέπω επεσε μπόλικο σβησιμο , απο αυτα που γρφτήκανε χθες βραδυ.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης