Jump to content

Χρήστος Παύλου

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    26
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με Χρήστος Παύλου

  • Γενέθλια 03/11/1975

του/της Χρήστος Παύλου Επιτεύγματα

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Foehammer, η ιδέα και πρόσκλησή σου είνα καταπληκτική! Θα είναι πολύ ωραίο να καταφέρουμε να βρεθούμε όλοι μαζί, ειδικά με τις συνθήκες που ανέφερες! Θρασύτατα μάλιστα προσκαλώ από μόνος μου στο νησί σου και το φίλο ender, που ήλπιζα να γνωρίσω την κυριακή στα αμπελάκια!
  2. Φίλε Δημήτρη, με γεια σου και καλές παρατηρήσεις! Επειδή με ενδιαφέρει και μένα αγορά από αυτή την εταιρεία, μπορείς να μου πεις αν το παρήγγειλες από εδώ ή από αγγλία; Στη δεύτερη περίπτωση ποιο το κόστος; Ευχαριστώ!
  3. Φίλε mosquito,... Φίρμα έγινες! Και τι τηλεσκοπιάρα είναι αυτή!!!
  4. Ευχαριστούμε! Περιμένουμε με ανυπομονησία και άλλες!
  5. Μμμμ... galadriel νομίζω πως είσαι!.. μάγισσα! Κατέληξες πουθενά με το συμβολισμό της σελήνης στην ανθρώπινη νόηση; (Ο Tolkien αναφέρει την σελήνη σαν αρσενικό στοιχείο και τον ήλιο σαν θηλυκό! )
  6. Διαφωτιστικότατος! Ευχαριστώ πολύ!
  7. Vegan να σε ρωτήσω και κατι άλλο: Το hilux coatings που αναφέρει (η orion optics) είναι σημαντικό; Αξίζει τις +50 λίρες που κοστίζει; Σ' ευχαριστώ και εγω με τη σειρά μου (για τοRC)
  8. Πολύ τη γουστάρω αυτή την πολική... !!!
  9. Συντοπίτη, καλώς όρισες και από μένα. Είχα ακούσει γι'αυτό το γεγονός αλλά δεν ήξερα το "πως". Ευχαριστώ λοιπόν!
  10. Οοο! Φαίνεται εντυπωσιακό! Βλέπω πως έχεις "κόλλημα" με τα RC. Ρίχνοντας μια ματιά στην ιστοσελίδα τους, που δημοσίευσες πρόσφατα, σε καταλαβαίνω απόλυτα! Βέβαια τέτοιες λεπτομέρειες εξηγουν και τις τιμές τους. Σου εύχομαι να απόκτήσεις ένα σύντομα!
  11. Vegan έχεις δίκιο, η ερώτησή μου δεν ήταν σωστά διατυπωμένη. Της έκανα μερικές διορθώσεις. Όντως έχει να κάνει με τα οπτικά. Ευχαριστώ. Για να είμαι σαφής το είδα σ'αυτή τη διεύθυνση: http://www.orionoptics.co.uk/acatalog/Europa.html
  12. Μια ερώτηση: Τι είναι το μέτωπο κύματος ; Το βλέπω να χαρακτηρίζει τα οπτικά τηλεσκοπίων στους πίνακες τεχνικών χαρακτιριστικών. Έχω δει να παίρνει τις τιμές 1/4th, 1/6th, 1/8th, 1/10th PV wavefront. Υπάρχει διαφορά στην παρατήρηση σε καθε μία από τις παρπάνω τιμές (στο ίδιο τηλεσκόπιο); Φίλοι περιμένω τα φώτα σας!
  13. Φίλε ender καλώς σας βρήκα. Ευχαριστώ! Παιδιά καλό βράδυ
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης