Jump to content

ender

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    360
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με ender

  • Γενέθλια 09/14/1967

του/της ender Επιτεύγματα

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. φίλε Γιάννη είναι η μία πιο υποβλητική απ την άλλη! δεν έπρεπε να τις βάλεις όλες μαζί, ρισκάρουμε την overdose έπρεπε να μας τις χορηγήσεις μία παρά μία ημερησίως μπράβο πάντως, πολύ όμορφες εικόνες!
  2. νομίζω επί του θέματος ότι: η up(->) - ουσία της + - ουσίας είναι η 5η - ουσία της α - Φ - ασίας (αστειεύομαι ασφαλώς)
  3. ender

    Eκει ψηλα στον Υμηττο

    πως το 'πες το όνομα φίλε Αντώνη; (Γιαννιάδη) Πολύ όμορφη φίλε Γιάννη
  4. ender

    Ο Δίας σε αντίθεση

    και όμως από τους αρχαίους έλληνες είναι (οι 5 πρώτοι - ερμής, αφροδίτη, άρης, δίας, κρόνος)
  5. Ηλία μου μπορούμε κι άλλα μπορούμε να σταματήσουμε να ψηφίζουμε τον κάθε @##$#@&^& πολιτικό που είναι ρατσιστής, υποστηρίζει την πώληση όπλων, τη θανατική ποινή (βλ USA) που γράφει επιδεικτικά στα παλιά του τα παπούτσια αποφάσεις του υπόλοιπου πλανήτη σχετικές με την οικολογία μπορούμε να απαιτήσουμε τα λεφτά μας να πηγαίνουν στην επιστημονική έρευνα γενικότερα και σε νέα υλικά και καύσιμα ειδικότερα, αντί σε όπλα στην παιδεία και στη μάθηση γενικά αντί σε μίζες μπορούμε να απομονώσουμε εκείνους που στον 21ο αιώνα επιμένουν να καίνε βιβλία και να φωνάζουν στους δρόμους μεσαιωνικά συνθήματα μπορούμε να αγνοήσουμε τους φανατικούς αντί να τους αφήνουμε να μας παρασύρουν μπορούμε να ελαττώσουμε λίγο τα realitys και τα άλλα σκουπίδια και να διαβάζουμε λίγο παραπάνω καλά σταματάω τις κοινοτοπίες είναι όμως αληθινές κοινοτοπίες μακάρι να μπορούσαμε να τις εφαρμόσουμε απ τη μία στιγμή στην άλλη
  6. φίλε inest, δεν μιλάμε για τα άτομα αλλά για την ανθρώπινη ράτσα και δεν είναι ανάγκη να πάμε στα 5δισ. και 5000 χρόνια είναι αρκετότατα φαντάσου ότι ούτε λίγο ούτε πολύ τόσο χρονών είναι ο πολιτισμός μας! (άσε που δεν εξελισσόμαστε με τους ίδιους ρυθμούς του 3000ΠΧ)
  7. sorry s^2 αλλά ο vegan μάλλον τ αντίθετα έγραψε!
  8. ender

    Ο Δίας σε αντίθεση

    την ... κουρτίνα 2 η πιο όμορφη και λαμπερή Αφροδίτη πρώτη και ο μεγάλος και τρανός Δίας έπειτα
  9. η αναλογία μεταξύ της ταχύτητας διαστολής και της βαρύτητας (ποσότητα ύλης)
  10. έχετε δει κανένα ζώο του δάσους να τρώει δηλητηριώδη μανιτάρια; Οχι βέβαια! Που το ξέρουν; έχει καμιά ταμπέλα στα ... ελαφίστικα που να γράφει "προσοχή κίνδυνος"; Απλώς, στην αρχή την πατούσαν συνέχεια, ύστερα από πολλές προσπάθειες κάποιο τη γλύτωσε παρότι έφαγε, το πέρασε το μήνυμα στα παιδιά του κ.ο.κ. μέχρι που καταγράφηκε στο γενετικό τους κώδικα αυτή η χαζή περιγραφούλα δείχνει πως λειτουργεί η εξέλιξη που κολλάει; Vegan τα ωραία σου παραδείγματα δείχνουν ότι έχεις συνειδητοποιήσει το πρόβλημα. Μην μου πεις σιγά τα λάχανα γιατί αν πας 50 χρόνια πίσω δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Αυτή λοιπόν τη συνείδηση πιθανότατα θα την περάσεις στα παιδιά σου τα οποία ίσως θα αρχίσουν να ... κάνουν κάτι για αυτό. Τα εγγόνια σου σίγουρα. Βλέπεις ο άνθρωπος, από ένα σημείο και μετά, εξελίσσεται πολύ πιο γρήγορα από το παράδειγμα του δάσους, καθότι εξαιτίας της λογικής που διαθέτει, δε χρειάζεται καταγραφή στον γενετικό του κώδικα αλλά στον κώδικα συμπεριφοράς του. Πιο δύσκολη είναι η 2η κατηγορία που ανέφερα, η αλληλοεξόντωση λόγω ξενοφοβίας, ρατσισμού κλπ Αλλά δεν μπορεί, θα ξεστραβωθούμε κάποια στιγμή!
  11. μεσ' την αισιοδοξία σε βρίσκω Γιώργο!!! διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως και πλαγίως είμαι αισιόδοξος για το μέλλον μας, περιμένω μεγάλα πράγματα από το ανθρώπινο είδος θεωρώ την τωρινή μας φάση ως τα παιδικά λάθη ενός ατόμου που μεγαλώνει μάλιστα αν το εξετάσεις χρονολογικά δεν είναι καν παιδική φάση, είναι ... πρώιμη εμβρυακή!!! που θα πάει θα μεγαλώσουμε και σύντομα θα συνειδητοποιήσουμε ότι δε φτύνεις στο πιάτο που τρως (ήδη κάτι κινείται στους νέους ανθρώπους) και ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι και συνεπιβάτες στο ίδιο ταξίδι (αυτό μπορεί να πάρει λίγο ακόμα) αυτά είναι όλα κι όλα τα "ΦΟΒΕΡΑ" μας προβλήματα!!
  12. ender

    FotisR στην Πάτρα!

    αντικειμενικά ομιλών, μόνο ο 5ος όρθιος εξ αριστερών κύριος, δύναται να κινήσει ζωηρώς το ενδιαφέρον "στις κοπέλες του γραφείου" δήλον εστί!
  13. ender

    Aγορά UK Orion 12" dobs

    Αγαπητή Αικατερίνη, καλό θα ήταν να αριθμείτε τους Γεώργιους (1,2,3...) χάρην σαφήνειας τέλος πάντων ο αγαπητός Ηλίας δεν έχει δίκαιο, η σωστή διατύπωση είναι: Το f/4, δεν ειναι σαν τις γυναικες του αρεσουν μονο τα ακριβά προσοφθαλμια ενώ σ' αυτές μόνο τα απολύτως ακριβότερα αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες ευχαρίστως να σας δώσω μόλις βγω απ' τη φυλακή (χρέη ...)
  14. ender

    FotisR στην Πάτρα!

    Παναγιώτη προσυπογράφω όλα αυτά που λες, επίσης να προσθέσω ότι ο Φώτης, παρά την αρχική του δήλωση ότι επρόκειτο για την πρώτη ομιλία του, μας τα εξήγησε με σαφήνεια και με τον αέρα του έμπειρου ομιλητή. Υποθέτω ότι οφείλεται στο ότι αγαπά αυτό για το οποίο μας μιλούσε και είναι και πολύ καλός γνώστης του. Φώτη μήπως να βάλεις και για βουλευτής; (ξέρεις: ΛΑΕ της αστροφωτογραφίας ...) Να προσθέσω στα αρνητικά της βραδιάς, για να τα λέμε όλα, ότι μετά το πέρας της ομιλίας, στα γνωστά πηγαδάκια που σχηματίστηκαν, αρνήθηκε να μου δώσει το αυτόγραφο που πολύ ευγενικά του ζήτησα! Επίσης, σε ερώτησή μου σχετικά με το πότε κοιμάται, υπήρξε γενικόλογος, αρνούμενος κατ' ουσίαν να μας αποκαλύψει το μυστικό του διακοπτόμενου ύπνου (Φώτη )
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης