Jump to content

dimidour

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    467
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με dimidour

  • Γενέθλια 09/09/1976

του/της dimidour Επιτεύγματα

Proficient

Proficient (10/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Συνονόματε μία από τα ίδια...δεν πειράζει σε 100 χρόνια εδώ θα είμαστε πάλι!!!
  2. Τελικά δεν τα κατάφερα να την παρατηρήσω...ήταν πολύ νωρίς για να την συνδυάσω με τις οικογενειακές υποχρεώσεις... Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν όμως από τα μέλη είναι εκπληκτικές! Μέσα από αυτές είναι σαν να την παρακολούθησα και εγώ δια ζώσης... Συγχαρητήρια σε όλους τους αστροφωτογράφους μας!
  3. Ευκαιρία να χρησιμοποιήσω το φίλτρο μου μετά από αρκετό καιρό που λόγω υποχρεώσεων έχω παραμελήσει την παρατήρηση...
  4. Μακάρι να μας κάνει όμορφο καιρό και να μπορέσουμε να την παρατηρήσουμε με ευκολία!!!! Το τηλεσκόπιό μου θα είναι εν εγρηγόρση!!!!!
  5. Τον Απόφη να φοβόμαστε.....αυτός προς το παρόν φαίνεται ακίνδυνος....
  6. supernovus πολύ ωραία τα video σου! Ειδικά το δεύτερο είναι άψογο.
  7. dimidour

    <CORVUS EYE OBSERVATORY >

    Πολύ ωραία κατασκευή! Θα έρθω πάλι για διακοπές φέτος στη Σύρο...και μου φαίνεται θα περάσω καμία βόλτα και από την Αζόλιμνο για να εντοπίσω το αστεροσκοπείο της Σύρου!
  8. Μετά από πάρα μα πάρα πολύ καιρό, σήμερα θα ξανακάνω το ταξίδι μου στον ουρανό με το ταπεινό μου τηλεσκόπιο.... Δυστυχώς οι ανειλημένες μου υποχρεώσεις με κατέστησαν ανενεργό για μεγάλο χρονικό διάστημα....ακόμα και από την επίσκεψή μου στο forum. Θα αναπληρώσω αυτό το καλοκαίρι το χαμένο χρόνο και θα επανέλθω με τις νέες μου παρατηρήσεις!
  9. Άλλος ένας άξιος αστροφωτογράφος στο forum μας! Φαίνεται οι Αντώνηδες (μετά τον φίλο μας aristarchus) το έχουν στο αίμα τους το μεράκι του αστροφωτογράφου!!!! Συγχαρητήρια!
  10. Λέτε να μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι;;;; Μα τον Τουτάτις..... Όπως και να έχει το φαινόμενο θα είναι μοναδικό!!!!!
  11. Σήμερα μετά από πολύ καιρό θα στήσω ξανά το τηλεσκοπιάκι μου και ελπίζω να καταφέρω να δω το φαινόμενο.... Για να δούμε! Ευχαριστώ για την ενημέρωση
  12. dimidour

    Συνωστισμος στο διαστημα

    60km, αλλά και πάλι παραμένει γύρω στο 1/100 της γήινης διαμέτρου... Φυσικά 60 Km.... ο δαίμων του εγκεφάλου μου χτύπησε και πάλι.... Το διόρθωσα πάντως....Thanks!
  13. dimidour

    Συνωστισμος στο διαστημα

    Και εγώ δεν πιστεύω ότι πρόκειται για πραγματικές φωτογραφίες αλλά απλά φωτορεαλιστικές με μία δόση υπερβολής όσον αφορά την πυκνότητα κυρίως των δορυφόρων. 6000 δορυφόροι των 10 μέτρων ο κάθε ένας θα μας έφτιαχνε μία απόσταση 60 Km ασυγκρίτως μικρότερη από την ακτίνα της Γης.... Σε αυτές τις εικόνες φαίνεται σαν να καλύπτουν όλη τη Γη.... Υπερβολικό....
  14. dimidour

    Νέα...ήθη!!

    Άντε καλορίζικος!!! Ζηλεύω γιατί από τότε που ήρθε η κορούλα μου δεν έχω πια χρόνο ούτε για παρατηρήσεις ούτε φυσικά για νέες αγορές εξοπλισμού.... Αλλά που θα πάει θα μεγαλώσει και αυτή και θα πηγαίνουμε μαζί για παρατηρήσεις...!!!
  15. Και από εμένα τα συγχαρητήριά μου και ευχές για την ανάπτυξη και την εξέλιξή της. Καλό είναι να μην αργήσεις την ελληνική έκδοση έτσι ώστε να είναι εύκολα αναγνώσιμη από μικρότερους φίλους της αστρονομίας που δεν ξέρουν τόσο καλά αγγλικά.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης