Jump to content

Stefanis Nikos

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    148
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με Stefanis Nikos

  • Γενέθλια 01/02/1977

του/της Stefanis Nikos Επιτεύγματα

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Χιλια συγνώμη παιδιά, το εδωσα εκτος αστροβοξ, αλλα ξεχασα να την αποσυρω. Αποσυρεται η αγγελια λοιπον.
  2. Ο φίλος που ενδιαφέρθηκε το ακύρωσε, οποτε η αγγελία ισχύει κανονικά!
  3. Αστροαδέρφια, να πω κι εγώ με την σειρά μου οτι περάσαμε υπέροχα. Τα συγχαρητήριά μου και πολλά πολλά μπράβο σε όλους οσους βοήθησαν στην οργάνωση της συνάντησης. Όλα ήταν άψογα οργανωμένα και η ατμόσφαιρα καταπληκτική. Ο καιρός ήταν σύμμαχος μας και η διάθεση όλων στο ζενίθ... Κι επειδή ο Τρεμούλης "έψαχνε" να ακούσει κάποιο παράπονο (που να το βρεις Νίκο μου, αφου δεν υπήρχε), έχω να πω οτι καλό το τοπικό γλυκό με το γεύμα, αλλα θα παραμείνω οπαδός του "γνωστου" χαλβά... Σας ευχαριστούμε πολύ όλους και εύχομαι να ανταμώσουμε πολυ σύντομα ξανα!!!!
  4. Κανενα προβλημα φιλοι μου, τα βραδυα στα βουνα ειναι κρυα, φοραμε απο μεσα χοντρο φουτερ και να που το μπλουζακι του Astrovox απο πανω ειναι στο μεγεθος μας!!!!
  5. Έχεις δικιο, αποκτούν νέο νόημα... Χρειαζομαστε ένα μεγάλο καζάνι σαν κι αυτό που είχε ο δρυίδης για το μαγικό φίλτρο!!! (Αυτή η εικόνα μου ήρθε στο μυαλλό αυτόματα!!! ) Γύρω γύρω οι αστρονόμοι και στην μέση η φωτιά με το μεγάλο καζάνι και ο δρυίδης-Τρεμούλης να ανακατεύει τον μαγικό χαλβά!!!! ...και είναι ακόμα Τετάρτη...
  6. Χωρίς χαλβά οι γρίφοι δεν εχουν νόημα....
  7. Kι έγω με την σειρά μου θα δηλώσω παρόν στο βουνό... Εκτιμώμενη άφιξη Σαββατο πρωί.
  8. Να προσθέσω και την καρεκλίτσα με την απαραιτητη θήκη για το καφεδάκι....
  9. Βαγγέλη είχα σκεφτει την γνωστη ξαπλώστρα παραλίας η οποια εχει και διπλη χρηση. Και για την μέρα κάτω απο μια ωραια σκιά, αλλα και την νυχτα για χαλαρη παρατήρηση με τα κυαλλια. Με έβαλες στην πριζα ομως με την αιώρα....
  10. Πωλείται τηλεσκόπιο Bresser Skylux 70/700, με την Ισημερινη βαση και το τριποδο αλουμινιου. Περιλαμβάνει 3 προσοφθαλμια 4mm, 12mm και 40mm , barlow 2x. Finder 6x30 Ελάχιστα χρησιμοποιημενο χωρις καμία γρατζουνια, χτυπημα ή βαθουλωμα. Αγορασμενο απο τον Νομικο πριν περιπου 3 χρονια. Ο λόγος που δίδεται ειναι οτι τον Σεπτεμβρη με το καλό η οικογενειά μας θα αυξηθεί κατα δύο μέλη :D :D και η χρησιμοποιηση του θα ειναι σχεδόν αδύνατη. Τιμή : 60 ευρώ Κι εδω το λινκ της MEADE για περισσοτερες λεπτομέρειες. http://www.meade.de/en/products/telescopes/product.html?tx_meadeproducts_pi1[cmd]=pdis&tx_meadeproducts_pi1[artid]=4670700&tx_meadeproducts_pi1[view]=td&cHash=63ab78cc1fc8952c64fdad2425eb059f
  11. ...ψόφια πράγματα.... Σοβαρά τωρα, οτιδήποτε συμβεί στην πήγη κατα την διάρκεια του ταξιδιού του φωτός της θα το "δουμε" με μια αργοπορία ακριβώς ίση με τον χρόνο που χρειάζεται το φως για να φτάσει στα αισθητήρια όργανα μας... απλό παράδειγμα : μια έκλαμψη του ηλίου, εδω στην γη θα την αντιληφθούμε 8 λεπτά αργότερα αφου τοσο κάνει η οπτική πληροφορία να φτάσει... απλό και σαφές. Κατα τον ίδιο τροπο, η "αργοπορία" αντιληψης μας οποιασδήποτε αλλαγής σε ένα άστρο ειναι ανάλογη την απόστασης μας από αυτό.
  12. καλού κακού πάρτε κανέναν πυροσβεστήρα παραπάνω... γιατι με αυτά που βλέπω......
  13. Φιλε μου καλέ, μην βιαζεσαι. Νομιζω οτι χωρις να εχεις καταληξει τι θες να κανεις ακριβως, ειναι πολλά τα λεφτα που ετοιμαζεσαι να δώσεις!!!! Είναι πολλά τα λεφτά.... Είσαι έτσι κι αλλιώς φίρμα εσύ Γιαννη μου!!!
  14. Θα σου προτεινα να κανεις εναν "κοπο" και να ερθεις να ξενυχτήσεις παρέα μας στον Παρνωνα αυτο το ΣΚ. Θα έχεις άλλη αντίληψη των πραγμάτων μετά. Πέραν αυτού ο Γιάννης νομίζω οτι τα είπε όλα σαφέστατα. Μετά την αναγνωση του NightWatch οι μισές σου και πλέον απορίες θα έχουν λυθει. (Βέβαια θα γεννηθούν καινουριες, αλλα ετσι γίνεται, ειναι η εξελικτικη διαδικασια των αποριών).
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης