Jump to content

JIMKIBOU

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    408
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με JIMKIBOU

  • Γενέθλια 03/22/1981

του/της JIMKIBOU Επιτεύγματα

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Παρων ο jimkibou! Μπραβο Ηλια υπεροχες και οι δυο φωτο, καταπληκτικες!!! Επρεπε να ειδοποιησεις να τα πουμε και απο κοντα, να δω και πως βγαινει μια σωστη φωτογραφια απο τον δασκαλο του ειδους! Για κανε ενα ταξιδακι ακομα. Εχει πολλα ακομα καστρα και μνημεια η Αργολιδα!
  2. Εχουν περασει σχεδον δυο χρονια απο τοτε που αγνωστοι μεταξυ μας μεσω του ASTROVOX γνωριστηκαμε και φτιαξαμε την ομαδα μας . http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=5446&highlight=%CD%E1%F5%F0%EB%E9%EF Απο τοτε υπηρχε περισσοτερο σαν ονειρο παρα σαν ιδεα η σκεψη υδρυσης ενος συλλογοu αλλα ηταν πολυ νωρις . Η ιδεα σιγα σιγα ωριμασε και φτασαμε τελικα στο 2009 το ονειρο αυτο να γινεται πραγματικοτητα. Ο Συλλογος Ερασιτεχνικης Αστρονομιας Αργολιδας (ΣΕΑΑ) σε λιγους μηνες και τυπικα 8α ειναι πλεον γεγονος ! Σας ευχαριστουμε ολοuς πολυ για τις ευχες σας ! Καλη χρονια σε ολους με υγεια.
  3. JIMKIBOU

    Έτοιμο το 20ιντσο της Orion Optics;

    Αντε και καλως μας ηρθε! Εχω ακουσει οτι οντως θα ειναι semi truss tube. Αυτο που δειχνει η φωτογραφια παντως δεν ειναι με τιποτα το 20αρι. Ειναι αρκετα μικροτερο (μαλλον 14αρι)!
  4. Αγγελε τι να πω? Πολλα πολλα συγχαρητηρια για το κουκλι σου!!! Φοβερη δουλεια! Να το χαρεις στο επακρο και να σου χαριζει πολλες πολλες ευχαριστες στιγμες !
  5. JIMKIBOU

    M42

    Μπραβο Δημητρη. Φοβερη η φωτο!!! Τωρα που την ξαναπηρες στα χερια σοu ξεζουμισε την!
  6. Συγχαρητηρια Ηλια! Αψογος και ατμοσφαιρικος οπως παντα!!!
  7. Φιλε virial δεν νομιζω οτι χρειαζεται και πολυ σκεψη για να καταλαβει κανεις οτι ο Δημητρης στην παραπανω του προταση κανει καθαρα χιουμορ. Και μονο οι φατσουλες που εβαλε το δηλωνουν. Λιγο καλοπροαιρετη χιουμοριστικη διαθεση που και που (παντα πανω σε θεματα εντος της θεματολογιας του site) δεν νομιζω οτι βλαπτει. Εγω παντως Δημητρη ειμαι μαζι σου! Ας μου εδιναν και εμενα ενα μεγαλο αστεροσκοπειο στην κατοχη μου και ας το ειχα μονο να το κοιταζω! Για εμενα και μονο αυτο θα ηταν κατι το αξιολογο! Γουστα ειναι αυτα! Για το θεμα της κατασκευης ακομη και μικρων αστεροσκοπειων (που μπορει οντως να μην εχουν ουδεμια σχεση εχουν με τα θηρια του εξωτερικου) ειμαι της γνωμης οτι καθε τετοια κινηση ειναι θετικοτατη και οπωσδηποτε θεμιτη. Σε αυτο νομιζω οτι ολοι μας ειμαστε συμφωνοι.
  8. JIMKIBOU

    Μ27

    Καλα μλαμε ζωγραφισες! Γεμισε η φωτο αστερια! Φοβερη επισης λεπτομερεια στην δομη του Μ27 ακομα και στο "δυσκολο" εσωτερικο του! Φανταζομαι τι θα ακολουθησει απο εδω και περα!!!
  9. JIMKIBOU

    m27

    Μπραβο ρε Δημητρη πολυ μεγαλη η βελτιωση. βλεπω οτι πεταει η ομαδα!
  10. JIMKIBOU

    Μ57

    Δημητρη φοβερη η φωτο και η νεα επεξεργασια ολα τα λεφτα! Δεν περιμενα τοσο μεγαλη βελτιωση σε σχεση με την προηγουμενη! Τωρα που δουλευει και καμερα δωσε και αλλες! Το εχεις!!!!
  11. Δεν θα το επαιρνα με τιποτα. Ειναι λιγακι υπερεκτεθειμενη η φωτο!
  12. JIMKIBOU

    Μ57 πρωτο φως με το Εd80

    Μπραβο Αγγελε, πολυ ωραιος! Πολυ μεγαλη η βελτιωση!
  13. JIMKIBOU

    Κιάλια 10 x 50 στα lidl.

    Εφοσον δεν υπαρχει η ενδειξη (Τ) η προσφορα ισχυει για ολα τα καταστηματα.
  14. Τρομερες οι φωτογραφιες με αυτο το νεφος! Ουτε καν γνωριζα οτι μπορει να αποτυπωθει κατι τετοιο. Φοβερες επισης και οι φωτογραφιες του GaBany αλλα και ο εξοπλισμος του ειναι! Εαν καταλαβα καλα, μερικοι που εχουν φωτογραφισει τις συγκεκριμενες περιοχες και το εχουν καταγραψει μαλλον το εκλαμβανουν σαν "θορυβο" και ετσι το αφαιρουν κατα την επεξεργασια μαυριζοντας το φοντο!
  15. JIMKIBOU

    Κιάλια 10 x 50 στα lidl.

    Δεν θελει πολυ σκεψη και συζητηση! Τα συγκεκριμενα κιαλια αποδειχθηκαν αρκετα καλα για τα (πολυ λιγα) λεφτα τους! Εννοειτε οτι θα τα τιμησουμε και παλι!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης