Jump to content

iorant

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    237
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

του/της iorant Επιτεύγματα

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. τηλεμαχε μακαρι να γινει και εγω δεν θα ανεβω ποτε αγορι μου. Εμενα Με βολευει γιατι βλεπεις ειναι μολις 1 ωρα απο το σπιτι μου και κανα τεταρτακι απο τι σπιτι της θειας μου. Αλλα το προβλημα δεν ειναι εκει. το προβλημα ειναι αλλου αγορι μου. Το σχολιο με το καραγκιοζη μαλλον δεν το καταλαβες καθολου. (διαβασε λιγο τοπικο τυπο, ο ΟΙκονομου ειναι λατρης του καραγκιοζη, οπως και εγω) Ο αλλος (δηλαδη Εγω) θα κανει μπλογ διαμαρτυριας οταν θα ερθει η Ωρα ,για τα Γρεβενα, οχι να μην γινει , αλλα γιατι θα το παρατησουν και αυτο στο ελεος του Θεου.Δυστηχως θα ερθει η Ωρα , μετα τα εγκαινια και τις κορδελες με τους υπουργους οταν θα φυγει η τηλεοραση θα φυγουν και τα χρηματα. Αν θελεις κανε ενα κοπο και πανε στα Γρεβενα και δες Μονος σου. (Εγω παντος Παω 6 φορες το χρονο τουλαχιστον.) Δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχουν οι Αθηναιοι με τα Γρεβενα? Στον Αρισταρχο να μην δωθει Φραγκο , Δεν με ενδιαφερει καθολου αν θελεις να μαθεις , απεχει μολις 12 ωρες απο το σπιτι μου. Το σχολιο μου ειναι το εξης (αλλα δεν το καταλαβες) Να μην εχει την τυχη του Αρισταρχου. Εισαι Νεος Ακομα και Δεν Ξερεις απο Υποσχεσεις. Θα δωσω Τοπο στα Νιατα
  2. Εκτος απο τον Αρισταρχο και τον χελμο θα εχουμε και ενα ακομα , τα γρεβενα.... Μπραβο! παντος απο τωρα ετοιμαζω το blog (να κατοχυρωσω και το ονομα) για την διαμαρτυρια. Μην περιμενετε τιποτα, απολυτως τιποτα. Λυπαμαι που το λεω αλλα ειναι η Αληθεια. Τον νοεμβρη που επισκεπτικα την περιοχη για εππαγγελματικους λογους , οι ντοπιοι κατοικοι μου λεγαν υποδεικνιοντας μου μια πλαγια (αοριστα) να εδω θα γινει και το τηλεσκοπιο. Αλλα μεχρι εκει. Λιγο καραγκιοζη στην αρχη , μετα λιγο χατζηαβατη, μετα μπαρμπα γιωργο,.........και στο τελος τον κινεζο.. Αυτη ειναι η Αληθεια.
  3. τι μωρο ειναι αυτο.... Γαιδουρι ειναι φιλε μου....Καλοριζικο
  4. Ζησε Μαη μου ...δηλαδη. "Αλλαξε ο Μανωλιος ....." αντε να δουμε επιτελους. αυτο ειναι μια ενημερωση οτι γνωριζουν πλεον το ζητημα. Για να μην μας πουν οτι δεν το γνωριζαν (αφου αλλαξε προσφατα η πολιτικη ηγεσια)
  5. Αλλαζεις σε 64-bit και εισαι ενταξει. και δεν συμβαινει μονο στα unix αλλα σε ολα τα 32-bit. windows,mac,klp
  6. Μας Καηκε το μυαλο Γιατι δεν επειμενουν οι Καθηγητες στο οτι το ,xεR. Μετα μας ειπαν το παραμυθι για αλλα συνολα και υποσυνολα.
  7. Παντα με αυτο το θεμα το φορουμ περνει φωτια. Και περυσι και προπερυσι τα ιδια. Τεσπα Η γνωμη μου ειναι η εξης οποιος Εχει μερακι ας το παρει αρκει να ξερει περιπου τι μπορει να δει , δηλαδη τι να περιμενει. Και εγω με αυτο ξεκιηνησα με την ισημερινη στιριξη. Πεδευτικα μπερδευτικα , διαβασα , προσπαθησα και στο τελος Εμαθα Αρκετα. Δεν το μετανιωσα και ουτε το μετανιωνω και στο παιδι μου το ιδιο θα επερνα για αρχη. Μετα απο 4 χρονια , το τηλεσκοπιο ειναι λειτουργικο (εκτος απο ενα βιδακι που εχασα στον Ολυμπο) Αποδοση/τιμη =10 .
  8. Μου θιμιζει λιγο κατι απο τα διαστημικα προγραμματα "πολεμος των αστρων" επι ψυχρου πολεμου. Οι μεγαλυτεροι θα θυμομαστε τι γινοταν την δεκατια του 80. Ενας πολεμος που σχεδιαστικε με πληρη μυστικοτητα (και απο ΗΠΑ και απο ΕΣΣΕΔ) και γινοταν με συνεντευξεις και ανακοινωσεις κατω απο πληρη μυστικοτητα, ενας πολεμος που εγινε με πλαστικα μοντελα και χαρτια. Και το μονο Λαφυρο που αφηνε αυτος ο πολεμος Ηταν οι Εντυπωσεις Για το ποιος ειναι ποιο Ισχυρος Στο διαστημα.
  9. Η θεωρια ειναι η Εξης Το ημερολογιο των μαγιας τελειωνει το 2012 διοτι πεθανε αυτος που το εγραφε . και επειδη δεν ειχαν τιποτα καλυτερο να κανουν το αφησαν να αρχιζει απο την αρχη. :D
  10. Η επιστημολογία πραγματεύεται τη φύση της επιστημονικής γνώσης καθώς και το πώς αυτή παράγεται. Σήμερα αμφισβητείται το μονοσήμαντο της επιστημονικής γνώσης.Η πορεία της εξέλιξης των ιδεών δεν είναι γραμμική και η απόκτηση της δεν έχει συσσωρευτικό χαρακτήρα. Η αντικειμενική πραγματικότητα δε συλλαμβάνεται μέσα από τις επιστημονικές έννοιες μεμιάς και για πάντα Συνεπώς, ποτέ δεν είμαστε βέβαιοι ότι κατέχουμε την αλήθεια. Με λιγα λογια ειναι μια επιστημη που αμφισβητει τα παντα. Ο Σωκρατης ηταν αυτος που εψαχνε παντα την αληθεια. πολλοι φιλοσοφοι αμφισβιτουσαν ακομα και τς αισθησεις τους. Παρε ως παραδειγμα τα παιδια ενα 4 χρονο παιδι δεν εχει παγιωμενη γνωση, δεν θα του φανει λοιπον παραξενο αν δει εναν Ελεφαντα να πεταει, ισως του φανει αστειο σαν εικονα , οχι ομως και το οτι πεταει. Πρεπει λοιπον να μαθουμε να ερευνουμε την αληθεια , πρεπει να μαθουμε να σκεφτομαστε ποτε δεν πρεπει να "Πιστευε και Μη Ερευνα" Παντος διακρεινω καθαρα φιλοσοφικη σκεψη της αμφισβητησης. Για σκεψου λιγο αυτο που λεει σχετικα με το big bang , an to εξετασεις σημιολογικα ακουγετε ορθο. "πεντε λεπτα πριν πεθανει ηταν ακομα ζωντανος"
  11. θα ηθελα να τονισω πως στα mail που εστειλα και γενικα στην διαμαρτυρια εχει προτευοντα λογο η ερευνα στην Ελλαδα γενικοτερα, απλα ο Αρισταρχος ειναι η κορυφη του παγοβουνου. και στην διαμαρτυρια που υπαρχει στο http://www.gopetition.co.uk/online/31531.html η διαμαρτυρια αναφερει τα εξης Να σταματησει η κατρακυλα της ερευνας στην Ελλαδα , μαζι της και οι Ελπιδες των Φοιτητων μας και των παιδιων μας Για ενα καλυτερο μελλον.
  12. οχι φιλε μου δεν εχει αναφερθει αλλα σε ευχαριστω θα το στειλω και αυτο.
  13. iorant

    Νερό στη Σελήνη

    εισαι πολυ off-topic φιλε μου! και μην μας εκβιαζεις ψυχολιγικα με φωτο και χαζομαρες , γιατι εμεις αν διψασουμε θα παμε στο super και θα παρουμε 12αδες νερα να ξεδιψασουμε. Ε και αν η κατασταση γινει χαλια εδω στην γη , θα παμε στην αποικια μας στην σεληνη και θα μεινουμε. Ωχ βρε αδερφε εισαι εκτος θεματος εντελος.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης