Jump to content

Λαμπρινή

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    101
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με Λαμπρινή

  • Γενέθλια 10/07/1990

Πρόσφατοι επισκέπτες προφίλ

Ο αποκλεισμός πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένος και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

του/της Λαμπρινή Επιτεύγματα

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Πράγματι, η ομιλία ήταν καταπληκτική! Εξαιρετική είναι κ η πρωτοβουλία της Ακαδημίας Αθηνών να διοργανώσει αυτή τη σειρά από εκλαϊκευτικές ομιλίες...!!!! =D> Nick μήπως φορούσες πορτοκαλί μπουφάν κ είχες τα μαλλιά σου πιασμένα κοτσίδα;
  2. Το βιντεάκι είναι απλά θεϊκό!!! Ευχαριστούμε Κίμη!!!!
  3. Μεγάλο πράγμα η αυτογνωσία στον άνθρωπο.... Μπράβο Λαμπρινή... Και αφού είστε όλοι πίσω πια, να πω και εγώ με τη σειρά μου πολλά συγχαρητήρια σε όλους!! (Καλά, στη Λαμπρινή πιο λίγα για να πω την αλήθεια ) Αυτό που μετράει είναι η συμμετοχή και η προσπάθεια! Μπράβο και στα αγόρια για τους επαίνους! Άντε, και του χρόνου! Τί να σου πω και εσένα τώρα;;;;; Θα σε κανονίσω απο κοντά σε 1 μήνα στο Βόλο!!!
  4. Τς τς τς, τί ρατσισμός είναι αυτός φίλε Alex? Απλά "έτυχε" τα αγόρια να γράψουν "λιγάκι" καλά και εμείς τα κορίσια ελεεινά και τρισάθλια...! Εννοείται πως κάνω πλάκα! Τα αγόρια άξιζαν και με το παραπάνω τον έπαινο καθώς κόπιασαν αρκετά διαβάζοντας Αστρονομία! Συγχαρητήρια παιδια!!! Είστε τέλειοι!!!! Λοιπόν, στην Ινδονησία πέρασα καταπληκτικά και γνώρισα πολλά απίθανα άτομα! Το μόνο αρνητικό ήταν οτι κάποια τηλεσκόπια ήταν απευθυγραμμισμένα (π.χ. το δικό μου και του Βαλογιάννη) και ίσως αυτό να στέρησε στην Ελλάδα (και στον Βαλογιάννη φυσικά) το χάλκινο μετάλλιο. Δεν πειράζει όμως, η διάκριση των παιδιών ήταν μια μεγάλη επιτυχία και μας έκανε όλους περίφανους !!!!
  5. Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας!! Να είστε σίγουροι οτι θα βάλουμε τα δυνατά μας! Καλή μας επιτυχία!!!
  6. Η δημοσίευση που κάνω είναι λιγάκι off topic. Την κάνω όμως για να απαλλαγώ από την γκρίνια της κολλητής μου ( όπως λέει και το άσμα "... η Φαίη μας εγκρίνιαζε..." )!!!!!! Λοιπόν, Φαιόυλα ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ που ήρθες μαζί μου στα θερινά και ομόρφυνες με την παρουσία σου την παρέα μας και γενικότερα σε ευχαριστώ που υπάρχεις στη ζωή μου!!! Ευχαριστημένη?????
  7. Στο Βόλο περάσαμε τέλεια! Αν και το πρόγραμμα ήταν "λιγάκι" φορτωμένο και η διαμονή στην εστία τρομακτική(λόγω έλλειψης κλιματισμού), οι καθηγητές ήταν άψογοι ,η παρέα καταπληκτική και οι βόλτες θεϊκές!! :cheesy: Επίσης, θα μου μείνουν αξέχαστες οι πρωινές και οι βραδινές συναντήσεις μας στο μπαλκόνι της εστίας...!! Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στους συνθέτες του τραγουδιού!! Παιδιά είστε μεγάλα ταλέντα!! Ραντεβού στο επόμενο θερινό!!!
  8. Όλα τέλεια!!!!!!!! Πάμε για χρυσό!!!!!!!!
  9. Πιστεύω πως η roz έχει απόλυτο δίκιο. Νομίζω ότι υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε κάποια εισήγηση στον Κ. Μαυρομμάτη για το θέμα. Δικά του παιδία είστε, θα κάνει ότι μπορεί να σας ευχαριστήσει. Στο κάτω κάτω στους προχωρημένους πάνε άτομα τα οποία έχουν ήδη κάποιες γνώσεις στην Αστρονομία γι αυτό και το επίπεδο πρέπει να είναι ανεβασμένο. Πάντως ότι και να γίνει δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι περισσότεροι από εμάς πάμε στο θερινό για την παρέα και για να περάσουμε καλά!! Υ.Γ. Περιμένω κέρασμα από Τηλέμαχο και Μαρίνα...!!!
  10. Φίλε milia δυστυχώς είχες απόλυτο δίκιο που είχες κάποιους ενδοιασμούς για την οργάνωση του συνεδρίου! Μόνο οι ομιλίες του Σαββάτου άξιζαν. Η παρέα ήταν πράγματι φανταστική και αναμένουμε με ανυπομονησία να ξαναβρεθούμε στην Αλεξανδρούπολη!!
  11. Εντάξει, αυτή τη φορά θα είμαστε στο κέντρο της Αθήνας. Ολόκληρο Hilton Hotel, δεν χάνεται έτσι εύκολα. Πάντως, ό,τι βοήθεια χρειάζεστε, στη διάθεσή σας Να στε καλά! Μάλλον θα σας χρειαστούμε!! Εγώ και η Ουρανία έχουμε έμφυτο ταλέντο στο να χανόμαστε!
  12. Στις 17, 18 και 19 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα συνέδριο Διαστημικής. Για περισσότερες πληροφορίες κοιτάξτε εδώ: www.worldspace2008.com
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης