Jump to content

panagiotis.m

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    44
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με panagiotis.m

  • Γενέθλια 04/23/1954

Πρόσφατοι επισκέπτες προφίλ

Ο αποκλεισμός πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένος και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

του/της panagiotis.m Επιτεύγματα

Contributor

Contributor (5/14)

  • Reacting Well Σπάνιος
  • Dedicated Σπάνιος
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Ολα θα ειναι καλα, ομως θα εχει σκονη ολο το διαστημα. Αυτο θα ειναι πρόβλημα για όλους . Επισεις δεν πιστευω να μας σταματησουν λογω καυσωνα ανεβαινοντας πάνω, για τον κίνδυνο της πυρκαγιας. Να τονιστούν πάλι τα μετρα .
  2. Πολύ καλό, μπράβο για την προσπάθεια. Νομίζω ότι η εισαγωγική σελίδα του πρώτου σχεδιασμού , ήταν για την πρώτη ματιά πιο συγκεντρωτική, επισεις η σελήνη, πόσο ημερών και το Heaven above που ήταν πάνω πάνω , ίσως πρέπει να ξαναμπούν .
  3. Ωραία εργασία συνεχισε την.
  4. Χρησιμοποιοντας το τελλεραντ κυρίως και μετά τον ερευνητη σε ντομπ βάση και έχοντας τους χάρτες της ουρανομετριας , ο γνωστός τρόπος ήταν να βρούμε άστρο και μοίρα μοίρα να πάμε στον στοχο. Φυσικά έχουν βρεθεί διάφοροι τρόποι να βρίσκουμε τον στόχο. Θέλω να προσθέσω ακόμη έναν που προς το παρόν δεν έχει τεσταριστει στο βουνό, αλλά ως προς το πόσες μοίρες κατεβαίνω η ανεβαίνω με το τελλεραντ,πόσες μοίρες στη ορθή αναφορά πάω δεξιά αριστερά τον τεσταρα σήμερα με την βοήθεια του νεξσταρ και πήγε ικανοποιητικά.Αυτο που έκανα ήταν να προσθέσω ένα ψηφιακό κλησιομετρο για ΑΠΟΚΛΗΣΗ και προς το παρών κατέβασα στο κινητο ψηφιακή πυξίδα για την ορθή αναφορά. Πράγματι δουλεύει ιδιαίτερα η ορθή αναφορά που έχει και την μεγάλη δυσκολία έχοντας το πλεονέκτημα να δουλεύει και όρθια η σε αποκληση,. Όμως δεν θέλει να είναι δίπλα σε σίδερο η μαγνήτη γιατί φεύγει η παίζει. Ακολουθούν φωτό από τις μετρήσεις. Για όποιον λοιπόν θέλει ένα είδος φτηνού ARGONAVES . Νομίζω αξίζει να το δοκιμάσει. Μπορεί να μπει πυξίδα που όμως θέλει σύστημα σταμπιλαιζερ. Για να είναι πάντα παράλληλη με το έδαφος .
  5. Οκ. Ευχαριστώ για την σπαντηση
  6. Να ρωτήσω κάτι το red dot είναι της skywatcher? Επισεις έχει το ποδαράκι η όχι ,έχω το nextstar to 4αρι και μου έχει χαλάσει το δικό του. Αν θέλεις και δεν έχει πωληθεί ανέβασε μια φωτο . Ευχαριστώ
  7. Κοίταξε την FedEx αλλά ψαξε και από Αγγλία επισεις σε αστρονομικά φόρουμ απο εκεί ίσως το βρης ελαφρως μεταχειρισμένο. Είσαι πρόθυμος να το κουβαλάς αυτό σε βουνό, η θα το στήσεις σταθερά καπου. Σκέψου πριν το αγοράσεις τόσο μεγάλο.
  8. Ευχαριστώ το έχω τακτοποίηση , αλλά μου φάνηκε περίεργο ,που είχα προσπαθήσει εκείνη την μέρα καιου έβγαζε λάθος κωδικός
  9. Επισεις ένα τηλέφωνο και μειλ για τυχών διευκρινίσεις θα ήταν καλό στην επίσημη σελίδα
  10. Δεν δουλεύει η καταχώρηση βγαζη συνέχεια λάθος κωδικος στην καταχώρηση στοιχείων
  11. Στην Αττική εκτός πιθανών προς Θήβα κλπ κοντά ,δεν ξέρω κανέναν μέρος για παρατήρηση βαθέως ουρανού για κάποια Μessie ίσως να υπάρχη. Είναι κανένας από εσάς σε συλλόγους ερασιτεχνικούς;
  12. .Η εφαρμογή που ανέφερες πειράζει σε μένα λίγο τα μάτια για οριακους στόχους. Είχα φτιάξει με φωτογραφική ζελατίνα κατασκευη με χρατς σε πλαίσιο που έβαζα από πάνω αλλά δεν είχα καλή αφή , όταν άγγιζα την οθόνη. Θα το δουλέψω περισσότερο. Όσο αναφορά την τοποθέτηση υπάρχη χώρος λόγω όγκου σε μένα 12αρι.
  13. Το έχω κάνει και εγώ με τους δικούς μου χάρτες. Υπάρχει πρόβλημα στην ζελατίνα όμως γιατί το κινητό η το ταμπλετ δεν είναι ευαίσθητο στην αφή. Επισεις και στην αποκολλησει και επανατοποθέτηση.
  14. Γεια σου φίλε Αντώνη θα μας λείψεις.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης