Jump to content

Kepler

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    187
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με Kepler

  • Γενέθλια 07/26/1988

του/της Kepler Επιτεύγματα

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Kepler

    Αντίθεση του Άρη 2012

    Ωχ πάλι θα βγουν τα κλασικά του στυλ ο Άρης θα φανεί μεγαλύτερος από την σελήνη και άλλα τέτοια φαιδρά. Καλή υπομονή παιδιά!!!
  2. Είναι πραγματικά πρωτόγνωρο και εξοργιστικό αυτό που συμβαίνει με το πρόσχημα της κρίσης!!!! Όμως μετά όταν έχουμε επιτυχίες ως χώρα, οι συγκεκριμένοι κύριοι φωτογραφίζονται δίπλα στα παιδιά τάχα δήθεν για να τους που ότι είναι κοντά τους και τα στηρίζουν!!!!!
  3. Προσωπικα εμενα μου αρεσαν πολυ οι ταινιες The Contact με την Jodie Foster που αν θυμαμαι καλα ειναι διασκευη ενος βιβλιου του Carl Sagan. Ειχε πολυ ωραιες σκηνες και περιπου στο τελος της ταινιας περνουσε και κοινωνικα μηνυματα. Επισης το Απολλων 13 με τον Tom Hanks ειναι μια πολυ καλη και εμπεριστατωμενη ταινια και φαινεται οτι οι δημιουργοι του εψαξαν πολυ πριν γραψουν το σεναριο!!! Απο βιβλια θα ελεγα φυσικα το Χρονικο του Χρονου αλλα και το Μαυρες Τρυπες του Igor Novikov.
  4. Θα ηθελα και εγω να εκφρασω τα συλλυπητηρια στην οικογενεια του κυριου Παυλου ενος ανθρωπου που απο την πρωτη στιγμη που τον γνωριζες σε κερδιζε με το ηθος του και την ευγενεια του. Μπορει να μην τον γνωριζα προσωπικα αλλα απο τις λιγες συζητησεις που καναμε μου εκανε εντυπωση το ποσο δραστηριος ανθρωπος ητανε. Ας αναπαυτει η ψυχη του εν ειρηνη και ελπιζουμε να βρεθει στα αστρα που τοσο αγαπησε και αφιερωσε τη ζωη του!!!! Αντιο ΔΑΣΚΑΛΕ και προεδρε
  5. Εξαιρετικη θα ελεγα , ειδικοτερα εκει που μιλουσαν οι υπευθυνοι της αποστολης και ο Aldrin ειτανε οτι καλυτερο.Ισως να επρεπε να μας πει περισσοτερες λεπτομεριες για το πως πηγανε αλλα και αυτα ειτανε αρκετα. Πολυ καλη παραγωγη ειναι...
  6. Πολύ ωραίο ημερολόγιο Αντώνη και το καλύτερο είναι ότι αποτελείται εξ ολοκλήρου από εικόνες που τις έχεις τραβήξει εσύ με κόπο!!!
  7. Όντως πολύ ενδιαφέρουσα σελιδα και εγω το προσεξα αυτο με την ελλειψη του ορου. Παντως εγω το ρωτησα γιατι εχω μια ασκηση υπολογισμου της διαρκειας του λυκοφωτος και προσπαθω να βρω μια λυση !!!
  8. Καλησπέρα σε όλους , έκανα μια μικρή έρευνα στο site και δεν βρήκα κάτι παρόμοιο, θα ήθελα να ρωτίσω αν ξέρει κανείς πώς μπορούμε να υπολογίσουμε το αστρονομικό λυκόφως για μια μέρα στην περιοχή που βρισκόμαστε. Δηλαδή χρησιμοποιώντας μαθηματικούς τύπους.
  9. Βασικα αυτο ηταν ψιλογνωστο απλως μην περιμενουμε για ωκεανους κατω απο την επιφανεια της σεληνης!!! Μιλανε για ελαχιστες ποσοτητες νερου αλλα και αυτο μας δειχνει οτι τελικα ισως πολλοι πλανητες τελικα ενω σε εμας φανταζοντουσαν σαν αφιλοξενοι να ειναι ποιο <<φιλικοι>> απο οτι νομιζαμε!!!
  10. Είχα και εγω την τύχη να βρισκόμουν εχθές μαζί με τα άλλα παιδιά στο Live του Αντώνη και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν το λιγότερο συναρπαστικό αυτό που έγινε!!! Ελπίζω με την βοήθεια όλων των μελών του Astrovox να πετύχουμε αυτό που θέλουμε όλοι μας. Να ανακαλυφθεί από έλληνες ένας νέος Supernova!!!
  11. Αν και ξεφεύγουμε από το θέμα , φίλε Οδυσσέα με όλη την καλή διάθεση αλλά κάνεις λάθος που μιλάς απαξιωτικά για τα Μαθηματικά στην Φύσικη. Όχι μόνο δεν είναι αχρείαστα αλλά αντίθετα είναι πολύ σημαντικά στην Φυσική. Οι περισσότερες θεωρίες στηρίζονται σε μαθηματικά ανωτέρου επιπέδου. Ένα θα σου πω, ο Αινστάιν που θαυμάζουμε έχει παραδεχτεί ότι χωρίς την βοήθεια του μεγάλου Ελληνα Μαθηματικου Καραθεωδορή δεν θα μπορούσε να σύλλαβει την Θεωρία της Σχετικότητας.
  12. Πραγμάτικα εξαιρετική δουλειά εκ μέρους σας Τήλεμαχε!! Ελπίζω τουλάχιστον να το βάλετε κάπου στη ΣΘΕ να το βλέπουμε.
  13. Kepler

    Horse Head Nebula - IC 434

    Φοβερό το αλογάκι Αντώνη!!! Τελκά αυτό το νέο σύστημα κάνει θαύματα,αρκεί να δει κανείς τον Ορίωνα που έβγαλες προχθές!!
  14. Ρε παιδιά ακόμη και φέτος το στέλνουνε το email,εγώ το άκουσα στην παραλία που το συζητούσανε.Ως πότε θα το στέλνουν? Μα καλά δεν βλέπουν ότι λέει για το 2003(πέρα από το ότι είναι ψέμα)?
  15. Είναι όντως απαράδεκτο να επωφελούνται από τον κόπο των άλλων.Τουλάχιστον ας έβαζε ότι δεν ήταν δικιά του.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης