Jump to content

ΣΤΕΛΙΟΣ

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    785
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με ΣΤΕΛΙΟΣ

  • Γενέθλια 04/05/1973

Πρόσφατοι επισκέπτες προφίλ

Ο αποκλεισμός πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένος και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

του/της ΣΤΕΛΙΟΣ Επιτεύγματα

Experienced

Experienced (11/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Σπάνιος
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Αγαπητοι φιλοι. Η κεφαλη πουληθηκε στον φιλο τον Γιωργο. Eξαιτιας ελειψης dslr εκανα ενα συντομο βιντεο με το τηλεσκοπιο για να το δουν οι ενδιαφερομενοι. Ελπιζω να ειναι κατατοπιστικο. Το λινκ ειναι : Ευχαριστω.
  2. Γεια σας φιλοι. Εδω ειμαστε ! Και δοξα τον Θεο μια χαρα. Αποφασισα να αλλαξω ολο το setup μου. Προς πωληση η HEQ5-PRO και το GSO RC 6''. Το GSO κυριολεκτικα καθεται μεσα στο αστεροσκοπειο. Δεν εχει βγαλει καθολου δουλεια. Οποιος φιλος/η ενδιαφερεται ας στειλει π.μ ή ας επικοινωνησει 6992140545. Να σται ολοι καλα. Στελιος
  3. ΣΤΕΛΙΟΣ

    Orion starshoot pro 6mp

    Αγαπητοι φιλοι αργησα να ενημερωσω την αγγελια και δυστηχως εβαλα στον κοπο καποιους φιλους να τηλεφωνουν. Η καμερα πουληθηκε στον καλο φιλο τον Δημητρη. Καλοριζικη Δημητρη σου ευχομαι τα καλυτερα.Εμενα αυτη η καμερα μου χαρισε πολλα,ελπιζω να σου προσφερει τα πολλαπλασια. Να σται καλα. Στελιος.
  4. Aγαπητε Θεμη καλοριζικο και καλοταξιδο. Ειμαι σιγουρος οτι θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος. Εαν ειχα επιλογη θα το κρατουσα και αυτο και την Orion αλλα οι νεες αναζητησεις μου στον χωρο εχουν αναγκη απο αλλα υλικα και εξοπλισμο... και χρηματα. Και παλι καλοταξιδο και οτι επιθυμεις φιλε μου. Στελιος.
  5. Καλη χρονια φιλοι μου. Πωλειται η ΟRION STARSHOOT PRO 6MP. Ο λογος ειναι η 100% προσηλωση μου πλεον σε φασματογραφια,φωτομετρια και αλλου τετοιου ειδους εφαρμογες.Χρειαζομαι εξοπλισμο προσανατολισμενο προς τα εκει.Οποτε πουλαω τον εξοπλισμο deep sky που διαθετω. Η καμερα πωλειται μαζι με την βαλιτσα μεταφορας της. Κατασταση ΥΠΕΡΑΡΙΣΤΗ. Οπως σε ολες μου τις αγγελιες για να μην μπλεκω με παζαρια κανω αμεσως τιμη-σκοτωμα να μην παιδευμαι κι εγω κι ο φιλος που θα την αγορασει. Τιμη 500 ευρω. Link: http://www.telescope.com/Orion-StarShoot-Pro-V20-Deep-Space-Color-CCD-Imaging-Camera/p/52085.uts Tηλ επικοινωνιας 6992140545. Παραθετω τις δυο τελευταιες φωτο που παρθηκαν με αυτη την καμερα.
  6. Γεια σου αγαπητε φιλε. Χρονια πολλα και καλη χρονια. Οπως θα εχεις δει εχω το συγκεκριμενο τηλεσκοπιο. Το αγορασα πριν καμια 3-4 μηνες απο Αμερικη.Ειναι το ιδιο με ολα τα χαρακτηριστικα μονο που λεγεται ως γνωστον "astrοtech".Eιμαι υπερευχαριστημενος.Αληθινος αστρογραφος.Φωτισε ομοιομορφα ολο το πεδιο (6mp) της Οrion starshoot pro που εχω. Ο λογος που το πουλαω ειναι οτι πλεον εχω καταλαβει την κλιση μου προς τις επιστημονικες εφαρμογες και οχι στον βαθυ ουρανου.Χρειαζομαι χρηματα για να αγορασω ποιο εξειδικευμενα οργανα για φωτομετρια κλπ κλπ. Οποτε ΠΩΛΕΙΤΑΙ και αυτο και η Orion. To τηλ μου ειναι 6992140545. Στελιος.
  7. Tα συγχαρητηρια κι απο μενα φιλε μου. Εχωντας κι εγω πλεον το δικο μου σε καταλαβαινω απολυτα. Ευχομαι υγεια και να το χαρεις στο επακρο.
  8. Nα ευχηθω κι εγω με την σειρα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Ευχομαι το 2012 να μας χαριζει την υγεια μας πανω απο ολα. Να ειστε καλα φιλοι μου.
  9. ΣΤΕΛΙΟΣ

    Ghosts & Iris Nebula

    Εξαιρετικη φωτογραφια.Μπραβο Αντωνη.
  10. ΣΤΕΛΙΟΣ

    Γανυμήδης 14 Δεκεμβρίου 2011

    Xιλια μπραβο Μανο !!!
  11. ΣΤΕΛΙΟΣ

    Ngc 7023

    Μπραβο Δημητρη !
  12. ΣΤΕΛΙΟΣ

    Ic 1805 (ha)

    Παρα πολυ καλη !!!
  13. ΣΤΕΛΙΟΣ

    Horsehad Nebula Ηα

    Μπραβο Κωστα.Το στρωσες το RC.
  14. Γεια σου Χρηστο !!! Πολυ καλη φιλε, μπραβο.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης