Jump to content

ckld

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    92
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με ckld

  • Γενέθλια 04/03/1973

Πρόσφατοι επισκέπτες προφίλ

Ο αποκλεισμός πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένος και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

του/της ckld Επιτεύγματα

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. ckld

    Τηλεσκόπιο Bresser

    Απομένει: 1 μήνα και 19 ημέρες

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο

    Τηλεσκόπιο Bresser Messier 5" με πολλά extra (προσοφθάλμια, φίλτρα και αυτοσχέδιο ηλιακό φίλτρο) Τηλ. 693.44.777.94

    300.00 EUR

  2. Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω μοτέρ ορθής αναφοράς για το ταπεινό bresser Ν130; 'Η μήπως είναι συμβατά τα μοτέρ της skywatcher; έστω με modification; Ευχαριστώ
  3. ckld

    Κουίζ

    Τίποτα φοβερό αλλά απλά ωραίο που για λίγο με μπέρδεψε. Διάβασα αυτή την είδηση http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1500138717 αλλά παρατήρησα ότι οι σκιές του Apollo και της σημαίας είναι αντίθετες με του περιβάλλοντος. Σκάλωσα. Μετά είδα και αυτό το πολύ ωραίο video https://sputniknews.com/science/201704101052488400-moon-us-flags-color/ που όμως μπερδεύει τον νου αλλά με σωστή παρατήρηση φανερώνει μια πολλή όμορφη οφθαλμαπάτη.
  4. Καθηγητής του ινστιτούτου Laplace. Υπεύθυνος της ερευνητικής ομάδας "light and matter" αποτελούμενη από 15 ερευνητές, διευθύνων της Γαλλικής Ομοσπονδίας έρευνας "Habitat & Habitant", υπήρξε αναπληρωτής Διευθυντής του ινστιτούτου Laplace. Γεννημένος στην Αθήνα το 1964 Ένας μεγάλος επιστήμονας στη μάχη κατά της φωτορύπανσης παγκοσμίως. Ίσως κάποιες παρουσιάσεις του να πρέπει να πάνε σε μερικούς δήμους για να γίνει κάποτε μια αρχή και στην Ελλάδα. http://lightingcouncil.com.au/site/docs/LED/LED%20Seminar%20Series%20-%20Street%20Lighting%20Seminar%20Presentation.pdf http://www.cost-lonne.eu/wp-content/uploads/2015/11/Zissis.pdf http://ip2013.eap.gr/pdf/F_Zissis_part-1.pdf http://www.iec.ch/about/globalreach/academia/pdf/zissis-1.pdf Είναι κρίμα να αγνοείται το έργο τέτοιων ανθρώπων. Προσωπικά αγνοούσα την ύπαρξη και το έργο αυτού του ανθρώπου μέχρι που τον είδα σε ξένο κανάλι (DW) σε ντοκιμαντέρ για τη φωτορύπανση στο κόσμο που όλο αυξάνει και τις επιπτώσεις της στην ανθρώπινη υγεία.
  5. Οφείλω να σας ενημερώσω πως υπάρχουν και άλλες δύο ελληνικές συμμετοχές που τα πάνε καλύτερα από μας αν και υποβάλαμε τη δική μας πρόταση μόλις προχθές . Αναγνωρίζω ότι η σημαία μας είναι πολύ απλή αλλά είναι σημαία (και πρέπει να είναι σχετικά απλή) και περιέχει νόημα-μήνυμα. Στηρίξτε τις καλύτερες ελληνικές τις σημαίες.
  6. Γεια σας. Δε ξέρω αν γνωρίζετε για την Asgardia πρόκειται για ένα φιλόδοξο project για τη δημιουργία του πρώτου διαστημικού έθνους στο κόσμο. Αυτό το καιρό γίνεται υποβολή προτάσεων και ψηφοφορία για τη σημαία του διαστημικού έθνους. Υποβάλαμε τη πρότασή μας και φαίνεται πως πάει σχετικά καλά. Αν νομίζεται πως αξίζει το κόπο η ψήφος σας θα βοηθούσε τη πρότασή μας. Ευχαριστούμε. https://asgardia.space/contest/flag/page/4 Η σημαία που προτείναμε είναι η ίδια με το Avatar μας στο forum.
  7. Γεια σου βρε Γιάννη τι κάνεις; Βασικά νομίζω ότι το λάθος μου ήταν ότι προσπαθούσα ως τώρα να φωτογραφίσω το ναό με το φεγγάρι κατά την ανατολή του φεγγαριού. Αυτή τη φορά λέω να ξενυχτίσω και να περιμένω ως τη δύση της σελήνης μπας και συνδυάσω τα δύο μαζί.
  8. Γεια σε όλους. Σκεφτόμαστε να επιχειρήσουμε φωτογράφιση πανσελήνου με το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο στις 14/11 που είναι το περίγειο. Είχα προσπαθήσει να βγάλω κάποιες φωτό παλαιότερα αλλά η θέση μου ήταν τελείως λάθος. Από το σημείο που ανατέλλει η σελήνη στο Σούνιο θα έλεγα πως οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί ως τώρα έχουν τραβηχτεί μέσα από πλωτό μέσο στη θάλασσα Εν τέλη που πρέπει να πάμε για να δούμε και να φωτογραφίσουμε το ζεύγος Σελήνη-Απόλλωνας;
  9. ckld

    Διάβαση Ερμή - 9 Μαΐου 2016

    Ωραία μέρα η χθεσινή. Το πήγαμε μέχρι το βράδυ με πλανητική παρατήρηση Δία, Άρη, Κρόνου. Afocal φωτο της διάβασης με το φτωχό μα τίμιο 5αράκι bresserάκι.
  10. Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά προσπαθώ να κάνω μια αγορά μέσω ebay αλλά στο τέλος πάντα μου ζητάει αριθμό πιστωτικής που είναι συνδεδεμένη με το νεο λογαριασμό που άνοιξα και δε προχωράει στη πληρωμή μέσω του balance του λογαριασμού. Μήπως ξέρετε κάτι περισσότερο επ' αυτού;
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης