Jump to content

vroxh

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    233
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με vroxh

  • Γενέθλια 01/02/1992

Πρόσφατοι επισκέπτες προφίλ

Ο αποκλεισμός πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένος και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

του/της vroxh Επιτεύγματα

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη

  1. +1 Νικολα... ειμαι πολυ απογοητευμενη... αλλα ας πουμε οτι... "τα καλυτερα ερχονται" παιδες τα λεμε στον Βολο και συγχαρητηρια σε ολους!
  2. Καθολου λαθος! εχω και τους 2 τομους Αστροφυσικης του Shu Frank και ειναι οι αγαπημενοι μου απο τα βιβλια που αναφερονται ως υλη του διαγωνισμου! Τα θεματα των παλιων διαγωνισμων δεν βοηθανε και πολυ... Και απο το συμπαν που αγαπησα μονο επιλεκτικα μπορεις να διαβασεις καποια πραγματα σχετικα με τον διαγωνισμο... Το σχολικο βιβλιο πιστευω οτι μπορει να σε βοηθησει αρκετα ειδικα αν εισαι αρχαριος και θελεις να ξεκινησεις απο τα ευκολα...
  3. Καλη επιτυχια σε ολους!!! ελπιζω να ειναι εξισου δυνατη και φετος η παρουσια του αστροβοξ στον Βολο!!! {{{Off-topic: Ρε Βαγγ να κανονισουμε καμια παρατηρηση να σε γνωρισω- ειμαι κι εγω απο Χιο.. αν ειναι θα συνενοηθω με τον Αλεξανδρο...}}}
  4. Οντως παιδια ηταν πολυ ωραια.. Πρωτη φορα κι εγω δειχνω σε μικρα παιδια μεσα απο το τηλεσκοπιο μου και πραγματικα ολα ενθουσιαστηκαν πολυ με αυτο που ειδαν... Ηταν αρκετοι και οι ενηλικες που ενδιαφερθηκαν και εκατσαν να συζητησουν μαζι μας.. Επισης μιλησαμε με καποιους "αρμοδιους" και υπαρχει ενδιαφερον να συνεχιστουν τετοιες εκδηλωσεις στην Χιο..
  5. Ανοιγω αυτο το θεμα για να ενημερωνουμε και να παρουσιαζουμε στους αστροβοξιτες τις παρατηρησεις που κανουμε απο το νησι της Χιου.. Σημερα 20/6 θα γινει παρατηρηση σε συνδιασμο με ενα παιδικο θεατρο για να δειξουμε στους "πιο μικρους" μας φιλους και στους γονεις τους καποιους βασικους αστρονομικους στοχους. Φωτογραφιες και υλικο θα ανεβασουμε συντομα..
  6. Δεν θελω να υποτιμησω τα λαμπρα μυαλα σας αλλα και στην Πυλο θα εχει λαμπρα μυαλα... (Σιμοπουλος, Θεοδοιου, Δανεζης) (ελπιζω να θεωρηθει κομπλιμεντο η συγκριση ) Νταξη σιγουρα θα παιξει καλη παρεα Βολο.. (2 paranoia: Οπως και στα δυο μερη θα παιξει και ska!)
  7. Πω μπερδεμα.. κι εγω τελικα δεν ξερω τι να αποφασισω (μαζι με την paranoia aka Ιωαννα).. Και οι αιτησεις για το αλλο θερινο κλεινουν στις 31! Α.. αν θελετε να γνωριστειτε ειναι πολυ απλο.. περιμενετε μεχρι να πατε βολο και οταν φτασετε θα δειξει..
  8. Εγω δεν πιστευω οτι ισχυει αυτο που λεει ο Νικος αλλα ουτε το αποκλειω.. Οταν λεω οτι δινουμε τροφη εννοω.. Οτι καποιοι αναρωτιουνται.... γιατι αυτοι που ισως ασχολουνται πιο σοβαρα με την αστρονομια ακομα συζητανε ενα θεμα που θεωρειται ληξαν;;; Μηπως εχουν δικιο οι θεωριες συνομοσιας;; Γι αυτο δεν μου αρεσει να το συζηταω..
  9. Δεν ξερω αν επιασα ακριβως τι λες.. Παντως πολλοι ειπαν οτι τις φημες τις εβγαλαν οι Ρωσσοι επειδη χασανε το "space race".. Απο την αλλη ειναι κ το αντι-αμερικανικο κινημα σε πολιτικες ομαδες που καποιες φορες αμφισβητουν αλογα οτιδηποτε σχετιζεται με Αμερικη και πειθονται πολυ ευκολα απο τετοιες θεωριες.. Νταξη.. εγω πιστευω οτι με το να συζηταμε για κατι σχεδον δεδομενο τους δινουμε τροφη για νεες θεωριες.. για εμενα το θεμα εχει τελειωσει..
  10. Εγω είμαι ο/η βροχη ( ) και η Ευτυχια.. Βασικα εγω θα παω στην ΕΕΦ γιατι μου φαινεται πιο ενδιαφερον το concept απο αποψη αστρονομιας.. μπορει να ερθω και στα 2 ποιος ξερει.. filipos hotel?? FER SUREEEEEE!
  11. Οντως ανεμιζε λιγο αλλα αυτο συνεβη λογω της ορμης που διατηρησε κατα την τοποθετηση της επειδη δεν υπαρχουν μεγαλες αντιστασεις ωστε να την ακηνιτοποιησουν στην σεληνιακη ατμοσφαιρα! Κανανε και οι mythbusters σχετικα πειραματα για αυτους που αμφισβητουν οτι οι Αμερικανοι πηγανε στην Σεληνη.. EDIT: βρηκα και το σχετικο video..
  12. Εγω παιδια θα κλεισω για ΕΕΦ και μαλον θα ειμαστε 3 παιδια απο Χιο εκει! Παντως για τα παιδια της 3ης λυκειου πηρε μια φιλη μου τηλεφωνο και της ειπαν πως δεν πειραζει που θα ειναι αποφοιτη 3ης λυκειου! Βεβαια πριν κλεισω θα ριξω μια ματια και στο θερινο του Βολου.. Το καλυτερο θα ηταν να πηγαινα και στα 2 αλλα.. Καλα γουστα σε ολους οπου κι αν πατε! =)
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης